Serious Sam HD: prvi srečanje: skrivnosti, goljufa, goljufa

Serious Sam HD: The First Encounter skriva veliko skrivališč, skozi katere lahko polnite strelivo in zdravje ter seveda povečate svojo raven. Toda iskanje ni tako preprosto. In v tem malem pasu za Serious Sam HD: Prvi srečanje boste izvedeli vse o skrivnostih igre. Prav tako bomo delili kode, ki bodo zelo olajšali vaš napredek.

Igra

Serious Sam HD igra: Prvi stik je v bistvu strelec iz prve osebe. Tukaj moraš rešiti svet pred hordami grozovitih pošasti, ki so odhitele na staro past. V igri ni zapletenih logičnih nalog, vsa potovanja so zmanjšana na preprosto "priti", "zaslužiti". Torej je vaša naloga večinoma le v metodičnem streljanju nasprotnikov.


Ampak ne misli, da je mimo Serious Sam HD: Prvi srečanje lahek zabaven sprehod. Navsezadnje je večina pošasti nevarna, poleg tega jih je veliko. In zaloga streliva je omejena, poleg tega, vaš junak ni nesmrten in brez tablet za zdravje včasih je precej slabo. Ampak ne obupajte, ker so Serious Sam HD: Prve srečne skrivnosti. Na teh skrivnih mestih boste našli novo klavno orožje. Prav tako lahko dopolnite svoje strelivo ali obnovite svoje zdravje. In potem vam bomo povedali, kje jih je mogoče najti.

Hatshepsut

Serious Sam HD: Prvi stik se bo začel s to lokacijo, in tukaj je skritih 7 skrivnosti. Če želite najti prvo, zavijte desno od začetne točke in hodite do vogala stene. Tukaj je pištola "Kolt". Vrni se nazajzačetno točko in nadaljujte. Nato vzemite nadstropje in zavijte desno. Sledite vencu in skočite na ploščad, ki stoji za vogalno platformo. Tukaj je druga skrita skrita raketa.


Poiščite isto venec na nasprotni strani in hodite po njem in skočite na ploščad. Tukaj je skrito strelivo (tretja skrivnost). Če želite odpreti četrto skrivnost Serious Sam HD: prvi stik, se povzpnite na vrh in pojdite v desni kot. Za zložljivo steno je dvojna prirobnica. Pojdite na spodnjo raven in poiščite kamnita vrata na levi. Načrtujte ga z raketnim lansirnikom in našli boste peto skrivnost, skupaj z osebjem Croteama. Na nasprotni strani so ista vrata. Ni ga treba raznesti, ker se bo odprla. Navijači Croteama so se za njo zaprli. Zadnja skrivnost je daleč v puščavi, blizu osamljene palme. Tukaj lahko dopolnite svoje zdravje in strelivo.

Sandy Canyon

Na lokaciji Sand Canyon najdete 6 skrivnosti. Za začetek se peljite skozi dolino in se povzpnite na goro ob vratih. Odpre se zložljiva stena (prva skrivnost). Pojdite naravnost po pobočju in skočite čez hrib. Torej boste našli drugo skrivnost. Skladišče s strojem Thompson je v sobi z žabami. Najdete ga desno od vhoda. V sosednji sobi poiščite napravo za skakanje. Zahvaljujoč njemu boste prišli do kolone, ki stoji ob vhodu. Tu leži četrti skrivnost - oklep. V bližini je soba s ploščadjo in oknom (5 skrivnosti). Pojdi k njejlahko skozi majhno trato pod stopnicami.
Na koncu lokacije, ob vhodu v grobnico, je skrita zadnja skrivnost nivoja. Da pridete do nje, pojdite po poti na levi strani gore in jo peljite na streho.

Tomb of Ramses

Na tej ravni igre Serious Sam 2 skriva osem skrivnosti. Če želite najti prvo, vzpon od izhodišča do dvorane z več vhodi. Nato pojdite na desno in jo odpeljite na balkon v sosednji sobi. Skočite iz njega na polico in vzemite kartuše in oklep. Druga skrivnost je skrita v ozkem hodniku, z dvema spuščenima pregradama. Tajni prehod se nahaja na eni od sten na desni strani. In tik ob enem od nosilcev pod stropom je zdravje (3 skrivnosti). Če želite odpreti tako skrivnost, zavijte levo v sobo z dvema stopnicama, kjer preletijo leteče luči. Odnesite ga na levo ploščad in skočite na njih. Ta teleporter vas bo popeljal do četrte skrivnosti. In takoj po skoku boste našli namestitev raket. V tako veliki sobi vzemite grobnico na zgornje nivoje. Pojdite na kvadratno ploščad v sredini sobe in skočite iz nje na most. Tu je skrita šesta skrivnost - zdravje. V dvorani, kjer je veliko pušk za puško, je skrivni ozek prehod. Vendar pa bo odprto, če na vhodu vzamete predhodno oklepno ploščo in premagate arhoida. Če želite najti zadnjo skrivnost te ravni igre Serious Sam 2, pojdite po skrivnem zidu prehoda. Na koncu boste našli ščit.

Dolina kraljev

Na tej ravni igre "Steady Sam HD: Prva kri" lahko najdete štiriskrivnosti Nekateri med njimi so med seboj povezani. Torej morate uničiti pet kipov Amona. In prvi boste našli prav na vhodu v lokacijo. Ostali štirje so v zadnji sobi z artefaktom.
Da bi razkrili drugo skrivnost, najdite v sobi skakalne skoke in napravo za skakanje s piramidami. Nahaja se za zaprtimi vrati v kotu ploščadi. Torej pridete do žarka pod stropom in poiščite oklep. Pojdite do konca nivoja v poplavljeni jami, zavijte desno in hodite po robu pečine. Če odprete prvo skrivnost, bo teleporter prikazan spredaj. V nasprotnem primeru boste morali razstreliti kameno gomilo, da odprete tretjo skrivnost. Vnesite teleport in vas bo peljal na oddaljeno obalo pečine. Pojdite v temna vrata in našli se boste na skrivnem nivoju igre.

Mesečeve gore (skrite lokacije)

Na tej skrivni ravni igre "Steady Sam HD: prva kri" je skrito sedem skrivnih ulovov:
 • Na četrtem računu izberite žogo na robu žoge do stroja. Tu se bo pojavil oklep.
 • Na petem otoku skočite čez polico za slapom.
 • Zdravje je skrito v travi. Da pa pridemo do skrivnosti, sledimo ozki poti, tik ob slapu med skalami.
 • Pojdite v temno luknjo, ki se nahaja ob velikem okroglem slapu. Toda ne skočite čez, ampak poiščite zložljivo steno, ki vodi v temno jamo. Odprla se bo takoj, ko se boste približali.
 • Naslednja skrivnost je skrita na robu skale, ki se nahaja v poplavljeni jami z ribami.
 • Po padcu v zadnjejamo, obrnite se na hodnik, iz katerega ste šli ven in zlomili kamniti zid nad njim. Torej odprete tajni prehod.
 • Pojdite skozi odprti tajni hodnik in skozi nevidni teleport pridete naravnost do konca lokacije. Zahvaljujoč temu predpomnilniku boste takoj končali raven in se izognili končnemu boju.
 • Oasis

  Na tej ravni lahko najdete 6 skrivnosti. Na začetku lokacije skočite čez slap, ki vas popelje v majhno jamo

  . V prvi dvorani svetišča poiščite kamnit kip in levo od njega izberite tableto

  . Aktivira dve naslednji skrivnosti. V istem prostoru razbijte kip, odpre se tajni vhod . Da bi padel v to, skoči na ploščad, na kateri stoji kip. Tukaj je naprava za skakanje, ki vas pripelje do vrat

  .

  Da bi odprli vhod v tajni prehod, poiščite skrito steno na levi strani sobe z žabami. Raznesite peto skrivnost. Ampak ne mudi, da takoj sprejme trofeje, in poskusite priti okoli njih in priti do stene. To vas bo potisnilo nazaj v sobo, kjer se bodo pojavili dodatni sovražniki
  .

  Dunes

  Na tej lokaciji je skrito 7 skrivnosti. In prva od njih leži na levi strani vhoda v staro mesto med sipinami. Če želite odpreti drugo, zlomite palmo, ki raste v bližini mestnega obzidja, levo od vhoda. Tretja skrivnost je skrita v puščavi med lubjem, na desni strani vhoda. Pojdite malo dlje in našli boste tableto poleg mestnega obzidja. To bo četrta skrivnost. Da bi našli peto, skrivno oazo, pojdite na desnostran od vhoda v mesto do palm. Ne mudi, da zapusti lokacijo, ker včasih ta skrivnost ni upoštevana. Če se to ne zgodi, pojdite po robu zelene cone okoli palm. Sporočilo bo o iskanju skrivne oaze.
  Nato pojdite na levi kot mestnega trga. Obstaja platforma, ki jo lahko skočite skozi raketni skok. Tukaj boste našli šesto skrivnost. Zadnja stopnja je zakrita v levem kotu mestnega trga. Poiščite platformo in skočite na to z raketnim skokom. In takoj skoči, saj eksplodira v nekaj sekundah. Zdravje boste našli v ostankih, ki ostanejo po platformi.

  predmestje v Memphisu

  Na tej lokaciji je 7 predpomnilnikov. Če želite odkriti prvo skrivnost Serious Sam HD: The First Encounter na obrobju Memphisa, pojdite v stanovanjski kompleks in poiščite prehod med hišami na levi strani stene. Obstaja dlan, ki zapira prehod v bližini. Razčlenite
  . Naslednja skrivnostse nahaja v levem prelazu, v bližini drugega stanovanjskega kompleksa. Tu, v skrajnem desnem kotu, so skrite trofeje

  . Toda takoj, ko jih vzamete, se bodo na strehi pojavili mehanoidi. Manjši so boljši, da uničijo raketni lansirnik, toda proti velikemu uporabite minigana. Levo od zaprtih vrat drugega stanovanjskega kompleksa je hiša. Poleg tega je zdravje
  . Desno od zaprtega vhoda drugega stanovanjskega kompleksa je oklepna plošča
  . Takoj, ko ga dvignete, se bodo pojavili novi sovražniki. Lahko se izognete napadu, če hitro dvignete pokal in, ko ste zmanjkali pasti, zavijete desno na stran vrat.Zadnja skrivnost je skrita v vodnjaku, ki se nahaja na koncu drugega stanovanjskega kompleksa. Da ga dvignete, padete in se držite stene. Torej pridemo do police, kjer stoji oklep in zdravje
  .

  Kanalizacija

  Na tej ravni igre je skritih 5 skrivnosti. Da bi našli prvo, poiščite skrivni prehod v rezervoarju, iz katerega se začne lokacija. Druga skrivnost je ščit, skrit na dnu drugega rezervoarja. Nad jezerom v središču je bar, kjer se nahaja oklep . Če se želite povzpeti po njem, se povzpnite na ploščad na zgornjem nivoju. Pojdite v sobo z luknjami v stenah in se spustite do spodnjega sloja. V tleh boste našli poplavljeno trato, ki vodi do čudnega mesta, kjer ni gravitacije

  . Zadnja skrivnost je skrita v kraju, iz katerega se začne dolgo plavati po poplavljenih hodnikih. Ko se predor pojavi sovražniki, blizu stene pade. Toda po 10 sekundah se dvigne nazaj. Imeti morate čas, da pridete na platformo za njo
  .

  Memphis - Metropolis

  Na tej lokaciji je samo ena skrivnost. Če ga želite najti, zavijte desno. Ko boste zapustili mesto, boste poleg njega videli vrata in steno ob njem. Posadite jo in ji vzemite top in jedro.

  Sphinx Alley

  Tu je samo ena skrivnost. Če ga želite najti, pojdite od začetka na levo. In daleč v divjini, najdite osamljeno dlan. Skupaj z drevesom je tudi strelivo.

  Tebe - Karnak

  Na tej lokaciji je skritih 8 predpomnilnikov. Če želite odpreti prvo, zavrtite nazaj takoj po nalaganju ravni. Ne oklevajte. Konec koncev imate vsenekaj sekund za vstop v vrata. Svojega junaka bodo pripeljali na dvorišče, kjer ste naleteli na mačji prizor. Pojdite v dvorano s stolpci in poiščite levi in ​​desni gumb. Ko kliknete, se aktivira platforma, ki se nahaja na strani vhoda v dvorano. Skočite na to in se povzpnite na drugo nadstropje, kjer je skrito območje skrito
  . V bazenu se držite ležečih jeder. Poleg njih je mreža z drsnim podom, ki vas bo pripeljala do skrivališča . V desnem delu bazena je skrita še ena drsna stena. Njen oklep in pashal od Croteama

  sta skrita za njo. V sobi z mostovi, ki se nahajajo za hišnimi vrati, poiščite dva gumba na stenah. Kliknite na njih in odprli boste skrivni prehod v tleh monolita, ki stoji v središču bazena
  . Pojdite v svetišče, kjer je veliko streliva. Tam boste našli dva bazena, na levi strani pa je zložljiva stena, ki vodi v nenavadno kupolo
  . Na koncu nivoja na kvadratu pojdite na levo steno. Obstaja majhno območje z lažnim zidom, za katerim je skrito strelivo
  . Med zadnjo bitko na trgu boste obveščeni, da ste aktivirali skrivno zdravje. Če ga želite dvigniti, pojdite na desno steno. Majhen travnik se odpre, kjer lahko vzamete nagrado
  .

  Tebe - Luksor

  Skrivnost boste našli v levem krilu, v prvi dvorani. Poiščite spomin na mavzolej tam in se prepričajte, da ste izbrali zdravilno žarnico. Potem bo streha začela padati. Zmanjka in počakajte na konec postopka. Odprt bo dostop do tajnih zalog streliva

  .V drugi sobi levega krila takoj pri vhodu zavijemo desno. Približajte se steni in poiščite napravo za skakanje

  . S pomočjo katapulta iz prejšnje skrivnosti skoči na ploščad, ki se nahaja na strehi dvorane. Poiščite del zidu in ga zakopajte. V notranjosti je strelivo . V prvi sobi desnega krila poiščite štiri stebre. Dva od njih se lahko razstrelita, nato se topom prikažejo dodatna jedra

  . V drugi sobi desnega krila, desno od vhoda, zavijte levo in pojdite v kot. S pomočjo naprave za skakanje pojdite na skrivno območje z zdravjem
  . Skupaj s tem najdemo pravokotno stavbo. Na njeni strehi je mobilna platforma. Snemate jo in padete v skrivno sobo
  . Skočite v luknjo s trni in nevidni teleport vas bo popeljal do hodnika, ki ste ga videli za rešetkami, ko ste prečkali desno krilo
  . Vendar ne pozabite, da ponavljanje tega trika več kot enkrat ni vredno. Pojdite na majhna vrata, ki stojijo na levi strani izstopa s nivoja. Tako boste padli v skrito skrivno lokacijo.

  Patio - skrivno območje

  Na tem mestu je skrito 10 skrivnosti:
 • Jej tableto, ki leži desno od vhoda, in nadaljuj. Ne dotikajte se trofej v malem hodniku, sicer ne boste razkrili vseh skrivnosti. Pojdite v dvorano z bazenom in zlomite stolpec, ki stoji v sredini.
 • Pojdi na levo igrišče mehanizma Sfinge. Odprite vrata in takoj pojdite do vzpenjajoče se ploščadi in streljajte po njej.
 • ​​
 • Na tem dvorišču je skrito drugo skrivališče. ZaOdprite ga in pritisnite vzvod na skrajno levo steno. Most bo odprt za podstavek. Kliknite na vzvod ob njem in vzemite trofeje.
 • Pojdite na desno dvorišče in vzemite nahrbtnik s strelivom na levi strani vhoda. To aktivira past. Odmaknite se od sovražnikov in pojdite na kraj, kjer so se na drannardu pojavile pošasti. Kliknite na ročico, ki je skrita v niši, in odprli boste vhod v tajno okrožje.
 • Piramida je v desnem kotu zdravja.
 • V levem kotu piramide je skrit telesni jopič.
 • Vrnite se na dvorišče in poiščite bazen z ploščadmi. Osrednjo zavrtite v desno in sledite. Skoči na steno, vendar ne klikni na ročico in s svojo pomočjo pridemo do mesta, kjer je sedel arhovanid. Odstranite zdravje in se vrnite na izhodišče.
 • Zavijte srednjo ploščad v levo, se pomikajte po njej in skočite z vzvoda navzgor. Pojdi na rob in poberi oklep.
 • Pri osmi skrivnosti streljajte za kvadratno ploščad, ki stoji na levi v vodi.
 • Obrnite srednjo ploščad naravnost in skočite z vzvoda navzgor. Dvigni sfingo.
 • Velika piramida

  Na zadnji lokaciji so tri predpomnilnika. Vendar pa so na voljo, če igrate Serious Sam HD: The First Encounter. Skrivnosti običajne različice igre "Steep Sam" v Veliki piramidi ne boste našli. Prvi predpomnilnik je skrit na kvadratu, v osrednji škatli, ki se nahaja na levi strani vhoda. Da bi dobili drugo, odstranite oklepno ploščo poleg nje. Trap se aktivira in pojavi se nekaj biomehanoidov.Zadnje zatočišče je daleč v puščavi, desno od vhoda v piramido. Osredotočite se na skalno glavo. Poleg nje boste našli zdravje.

  Serious Sam HD Hits: The First Encounter

  Če želite igrati igro "z nič", potem lahko uporabite posebne goljufije. Če želite to narediti, zaženite Serious Sam vsaj enkrat. Nato pojdite v mapo z igro in poiščite datoteko SeriousSamHD.ini. Odprite ga z Beležnico in zamenjajte "cht_bEnableCheats = 0" z ničelno številko. Zdaj, ko začnete igro, pokličite konzolo s tipko "~". V pogovornem oknu vnesite naslednje kode v Serious Sam HD: The First Encounter:
 • cht_bEnableCheats = 1. Ta goljufija vam bo omogočila dostop do vsega orožja, kakor tudi povečala zdravje in izgubo svojega junaka do največje možne mere.
 • cht_bEnableCheats = 2. Koda aktivira »način boga«.
 • Sorodne publikacije