Kot v "Minecraftu" za ukrotiti ovce: nasvete, nasvete in skrivnosti

Že vrsto let je zelo priljubljena igra Minecraft. To je nenavadna igra peskovnika, v kateri lahko ustvarjate, gradite in raziskujete. Igra ponuja zapleten in zanimiv krafting sistem. Igralci zbirajo sredstva, nato pa jih, združujejo, dobijo nove predmete igre. Zabava in zabava! Ampak poleg tega, v igri svetu, "Meinkraft" lahko najdete različne živali. Ne samo, da ubijejo, ampak tudi ukrotijo. Namesto tega igralec pridobi določene spretnosti in vire. Danes je treba razumeti, kako v "Minecraft" ukrotiti ovce. Zakaj je ta žival na splošno potrebna? Kaj bi jo privabila?

Ovce v "Minecraft"

Ovce v igri "Maincrafts" - razširjena žival. To je neškodljiva, mirna ruleta, ki hodi po travnikih igrišča. Lahko ga ubijemo ali ukrotimo. V prvem primeru igralec dobi nekaj virov, mob pa izgine. Čez nekaj časa, v igri, se bodo ovce ponovno pojavile. In lahko se ponovno ubije.
Veliko pa jih zanima, kako ukrotiti ovce v Minecraftu. To ni tako težko narediti. Po izvedbi načrta bo igralec lahko prejel dodatna sredstva od živali, ne da bi ga ubil. Lahko tudi gojite ovce. Tak sprejem se šteje za najbolj donosne.

Ovce se praviloma pasejo na dobro osvetljenem območju travniškega tipa. Z drugimi besedami, podatke o mobih lahko najdete na travniku, na travi.

Viri ovc

Torej, kaj je lahko koristna ovca? V igri se ne pojavljajo tako pogosto, kot bi si želeli. In sredstva, kiizločeni iz živali, ki jih igralci zelo potrebujejo. Zato je treba razmisliti, kako ovce oviti v "Minecraftu". Navsezadnje umor še zdaleč ni najboljša možnost za razvoj dogodkov. Kaj daje ovca? V "Minecraftu" te živali se lahko pridobijo naslednji viri:
 • meso - služi za krmljenje igralca, lahko se peče v pečici za izboljšanje sitosti;
 • volna - vir, ki je potreben za različne krafting.
 • Ni veliko predmetov, vendar so zelo pomembni. Še posebej meso. Če pa pripijete jagnje, ga lahko obrijete in dobite volno. Po določenem času lahko postopek ponovite - žival bo znova narasla. Rejske ovce - sprejem, ki lahko igralcu priskrbi volno in meso. Brez posebnih strahov je mogoče ubiti nove živali in iz njih izločiti vire. Ampak kako v "Minecraftu" ukrotiti ovce?

  O kroščenju

  V tem procesu ni nič težkega. Toda igralec se mora vnaprej pripraviti na izvajanje načrta v življenju. Kje začeti? Z ustanovitvijo katere koli ekipe za ovce. Če ne zagotovite območja za pašo, se živali ravno razlikujejo.

  Ekipa je lahko kamnita ali lesena. To ni tako pomembno. Glavno je, da je bilo v njem dovolj prostora. Na travi je treba vzpostaviti odred. To je pomembno. Ograjo ustvarimo na stroju - kombiniramo 6 lesenih ali kamnitih blokov. Ne pozabite na vrata! Ekipa je pripravljena? Potem lahko razmišljate o tem, kako narediti ovco v priročniku "Minecraft". Igralec mora:
 • Pripraviti ekipo. Zaželeno je, da ni bil daleč od hiše. Vrata so obveznamora biti odprta.
 • Za žival izberite vabo. Brez tega se ne bo nič zgodilo.
 • Poišči jagnje. Vzemite vabilo in se približajte živali.
 • Ko vzgaja ovce, jo pripeljite v odmaknjenost. Za vzrejo živali bo zato treba ukrotiti več posameznikov.
 • To je vse. Ostaja, da zaprete vrata in počakate. Nato lahko na lastno presojo odstranite kmetijo za ovce. Pomembno: igralec mora zagotoviti, da pri hranjenju posameznik ni pobegnil.

  O vabi

  Bolj zanimivo je vprašanje uživanja ovac v Minecraftu. Kaj privabiti podatke o živalih?
  Igra zagotavlja določeno vabo za vsako živo nedolžno bitje. Na primer, za konje je ribiška palica s korenjem. Ovce se krmijo s pšenico. Preden bo trik moral dobiti ali vzgojiti nekaj enot podobne vabe. Pšenica raste iz ustreznih semen na plugu s prisotnostjo vode v bližini. Semena lahko odkrijete tako, da uničite vsako travo. Padajo zelo hitro in pogosto. Zdaj je jasno, kako v "Minecraftu" ukrotiti ovce. Hranjenje živali je lahko trava. Da se hrani z ovcami in tako proizvaja bloke zemlje.

  Sorodne publikacije