Športne slušalke: Opis in povratne informacije

Za mnoge je šport sestavni del življenja. Nekdo ostaja zvest modernim trendom - biti vedno v formi in nekdo mora priti v red pred prihodom poletnih počitnic. Vendar bodite previdni, da ne boste skrbeli za mučenje v fitnesu (ali užitek, za nekoga, ki ga ima), ampak je veliko bolj zanimivo v vaši najljubši pesmi ali radijski postaji, še posebej, če imate srečo, da kupite kakovostne in udobne športne slušalke. To pomeni, da pripomočki, ki ne ovirajo njihovega zvoka, ne padajo iz ušes in na splošno izgledajo lepe.

Poskusimo našteti seznam najbolj razumnih modelov, ki so vključevali najbolj priljubljene in res kakovostne športne slušalke različnih znamk. V našem pregledu so dobili tako žične kot brezžične naprave iz različnih cenovnih kategorij, tako da bo bralec izbral iz kaj.

Stojna oprema

Za popolno upoštevanje kakovosti zvoka določenega modela je bila izbrana ena od najlažjih in najmanjših "Valkmenov" iz serije NWZ-A15 (športni igralec). Slušalke, ki ne bi bile takšne, kot bi bile mini-vtičnice, se bodo brez težav prilegale igralcu, zato je mogoče linijo Walkman A15 imenovati univerzalno.
Devays so opremljeni z razlagalnim zvočnim ojačevalnikom S- "Master" NH (digitalni), ki lahko mirno "prebavi" širokopasovne avdio posnetke in hkrati zmanjša raven popačenja in drugih artefaktov. Predvajalnik deluje do 30 zaporednih ur v glasbeni skupini Hi-Res in približno 50 ur v MP3 formatu. Spretno oblikovanPrimer litega aluminija stabilizira reprodukcijo zvoka na izhodu in znatno zmanjša že veliko število vseh vrst električnih motenj. Na splošno, stojalo igralec popolnoma obvladati svojo nalogo, zato pojdite neposredno na seznam najboljših slušalk za šport.

Audio-Technica ATH-SPORT3

To so vodilne športne slušalke z zelo demokratično ceno. Športne lastnosti so vidne v obliki čela, majhne teže (95 m) in tudi stopnje zaščite pred vlago (IPX-5). Druga značilnost modela so valovite blazine z originalnim dizajnom. Pred običajnimi pripomočki ni resnih privilegijev, izgleda pa zelo privlačno in športno.

Na zanki je na voljo poseben zatič, ki ne samo, da ga pritrdi na oblačila, temveč ga tudi ščiti pred trenjem med vadbo, kar pomeni, da zmanjša neprijeten učinek povratnega udarca. Toda popolno odpravo tega trenutka ne bo uspelo, ker je to nesreča vseh vodilnih pripomočkov za šport.

Značilnosti modela

Športne slušalke so zaradi zanesljive pritrditve popolnoma ujete v ušesnih kanalih in ne bodo padle, tudi če ste se odločili, da jih boste pognali. Poleg tega nebesa ne drgnejo, majhna teža pa odpravlja nelagodje tipa »in kaj je v mojem ušesu«. Lastniki so precej odzivni glede modela. Cenili so dober in uravnotežen zvok, lepe podrobnosti in velik bonus v obliki torbice z zadrgo iz tkanine. Nekateri uporabniki se pritožujejo zaradi valovitega in preveč tankega kabla, kilahko se prebije na območju vtiča, vendar je prednost, da je ta oprema vredna nekaj denarja in se prodaja skoraj povsod.
Prednosti modela:
 • odličen zvok;
 • ergonomski šivi;
 • zaščita pred vlago IPX-5;
 • Majhna cena za takšne pripomočke.
 • Slabosti:
 • Sklop pušča veliko možnosti (zelo previdno ravnanje);
 • vodilni model;
 • je obroč pretanek za športno opremo;
 • brez slušalk.
 • Ocenjeni stroški - približno 3500 rubljev.

  Beats PowerBeats 2 Wireless

  Športne slušalke Beats PowerBeats različica 2 so bile na več načinov še boljše in lepše. Blagovna in elegantna embalaža, privlačna oblika, ekskluzivna za tako montažo in eleganten osnovni komplet - vse to bo lastnik PowerBeats 2.
  Poleg tega oseba, ki ima v lasti takšno opremo, samodejno postane član zaprtega kluba Beats, ki je sestavni del svetovne pop kulture. Na splošno, zaradi tega trenutka, vse to spremlja. Športne slušalke Beats 2 dobro delujejo na brezžičnih protokolih Blumentos z vsemi znanimi profili. Kot prijeten bonus lahko pokličete interpretativno nadzorno ploščo RemoteTalk v vseh pogledih, kar vam omogoča, da ne samo prilagodite raven zvoka na izhodu, ampak tudi sprejmete in zavrnete klice (mikrofon je na voljo).


  S sinergijo ni težav, ne glede na to, ali gre za pametni telefon, predvajalnik, tablični računalnik ali kateri koli drug mobilni pripomoček. V že uveljavljeni tradiciji je mikro-USB vmesnik skupaj z aktivacijskim gumbomBrezžični protokol je na priročnem mestu v levem ušesu.

  Značilnosti slušalk

  Obe slušalki sta med seboj povezani z 1,5-metrsko zanko z nastavljivo dolžino pokrova, ki je preskočena za vratom. Proizvajalec je poskrbel za številne kupce, saj je za različne vrste ušes vstavil 4 pare reševalnega vozila, tako da pobiranje nečesa blizu ideala ne bo delovalo. Prilagodljiv šiv služi kot dodatno vpetje, kar pomeni, da med aktivnim treningom in športom ne bo brezžičnih športnih slušalk "Bits 2". Trajanje dela gadgeta z enim polnjenjem se spreminja v roku 6-7 ur, kar je tudi užitek.
  Nekateri lastniki v svojih odzivih se pritožujejo nad pretežkimi nebesi, ki se po uri ali več uri začnejo drgniti ušesa, vendar je problem rešen z družinsko bombažno volno, ki jo je mogoče kupiti posebej. Model ima razred zaščite - IPX-4, tako da brezžične slušalke brez snega ali dežja (Bluetooth /brezžični) "Bits 2" niso prestrašene. Prav tako je bilo veliko uporabnikov zadovoljnih z originalno zadrgo, ki je na voljo v osnovnem kompletu, in razumeli navodila za uporabo (popolnoma v ruskem jeziku).

  Zvok

  Kar zadeva kakovost zvoka na izhodu, je bil model nekoliko razočaran. Od pripomočka s tem imenom pričakujete nekaj zelo kakovostnega tipa "Wow!", Toda na koncu je prišlo dobro, ergonomsko, vendar z običajnimi zvočnimi športnimi slušalkami. Povratne informacije uporabnikov so bile več kot enkrat označene z nekakšno "zmešnjavo" na srednjih frekvencah in pomanjkanjem basovskih zmogljivosti. Da, gre za vtičnikeslušalke, od katerih se veliko ne more zahtevati, vendar je še vedno PowerBeats, tako da boste v celoti uživali v vaši najljubši pesmi, boste morali iskati le visoko kakovostne skladbe - model "ne jesti" vse brez razčlenjevanja. Prednosti slušalk:
 • izjemna kakovost montaže in uporabljenih materialov;
 • konstrukcija brez žic;
 • je vgrajen mikrofon in konzola;
 • zaščita pred vlago IPX-4;
 • Cons:
 • "draga" cena;
 • zvok na navadnih MP3 posnetkih pušča veliko možnosti (Hi Res nima težav);
 • Nebesa se začnejo brati po eni uri aktivnega usposabljanja (zdravljeni z nakupom sloja podjetja).
 • Približna cena - približno 12000 rubljev.

  Jabra Sport Pulse Wireless

  Jabra Sport Jelly Bean je vrhunska tehnologija in večnamenski vmesnik. Ta model lahko imenujemo najbolj napreden v našem vzorcu. Opremljen je z brezžičnim modulom "bluetooth" zadnje različice 4, z kupolo zaščitenimi slušalkami, inteligentno nadzorno ploščo z mikrofonom in verjetno eno od glavnih točk, ki privablja športnike v ta pripomoček - monitor srčnega utripa. Modul je vgrajen neposredno v konstrukcijo in je zmožen izmeriti pulz gospodarja skozi notranje uho.
  Športne slušalke Jabra (Bluetooth) so popolnoma združljive z edinstveno programsko opremo za športnike in ljubitelje fitnes prostorov - Jabra Sport Life. Program temelji na klasičnih vzorcih: uporabnik mora vnesti osnovne podatke (teža, višina, vrsta vadbe) in prejel bo jasne podatke o svojem impulzu.porabljenih kalorij. Lahko spremenite obseg impulznih vrednosti, ciljev, intervalov in drugih parametrov; Obstaja integriran asistent, ki igra vlogo virtualnega trenerja. Aplikacija sama po sebi ne izgleda le lepa in gladka, ampak tudi najpomembnejša stvar - intuitivna. Poleg vdelane programske opreme Jabre je model popolnoma združljiv s podobno programsko opremo, kot sta Strava, Endomondo, Mapmy Fitness itd. Na splošno je obseg pulzov dovolj širok in dodatni "števci" štetja kalorij so zanimivi za mnoge uporabnike.

  Razlikovalne značilnosti modela

  Nekateri lastniki v svojih pregledih se pritožujejo zaradi pomanjkanja pedometra ali gledanja nad fazami spanja, vendar je to še vedno športna slušalka, ne pa popoln fitnes tracker, ki beleži vse podatke o lastniku. Kot slušalke, model praktično nima nobenih slabosti: tukaj je zaščita pred vlago in bluetooth najnovejše različice, ki je sposobna delati z vsemi sodobnimi profili (pametni telefon, predvajalnik, tablični računalnik) in uspešno ergonomijo, pa tudi zelo lepo zunanjo. poglej

  Ergonomija in zvok

  Oblika naglavne slušalke odpravlja periost, tako da je naprava nameščena znotraj ušesnega kanala, z zanesljivo in brez utrujenosti za lastnika - opravite samo razmnoževanje, čeprav je ves dan neprekinjen. V kompletu so uhani različnih velikosti in komplet kljukic za različna ušesa. Kot dodaten bonus lahko najdete lepo ohišje z zadrgo v obliki srca. Kar se tiče zvoka, je vse standardno in celo: izhodni zvok ni jasenekspresivnost, rahlo ploska, a vse to izravnava visokokakovostni bas in dobra podrobnost. Prednosti modela:
 • uporaba kakovostnih materialov in odlična montaža;
 • prisotnost zaščite pred vlago;
 • ​​
 • dobri ergonomski indeksi;
 • brezžični protokol "bluetooth" 4.0;
 • vgrajeni impulzni senzor;
 • ima osebje in mikrofon.
 • Slabosti:
 • Cena je previsoka za takšen niz značilnosti.
 • Ocenjeni stroški - približno 13000 rubljev.

  Plantronics Backbeat Fit

  Tako kot Jabra, Plantronics, za katero se pravi, da je pojedel psa za proizvodnjo visokokakovostnih brezžičnih slušalk, namesto običajnih slušalk. To je še posebej očitno v stilu modela Backbeat Fit: glavna funkcionalnost (klic /vključitev /sprejem /priklic) se nahaja neposredno na zunanji strani pripomočka na desni strani, levi del pa je namenjen nadzoru glasnosti in predvajanju.
  Oba ušesa sta med seboj povezana z mehkim in elastičnim lokom, odsotnost zunanje zanke pa je pomemben plus za športne modele, kjer deli, ki so najbolj občutljivi na poškodbe, niso zelo dobrodošli. Plutonixove Bluetooth slušalke imajo dobro zaščito pred vlago, zahvaljujoč posebnemu premazu standarda P2i, kar pomeni, da znoj in dež niso ovira.

  Značilnosti slušalk

  Model je sinhroniziran z mobilnimi pripomočki z uporabo brezžičnega protokola "bluetooth" različica 3 s podporo za vse znane profile. Kako lahko programska oprema uporablja blagovno znamko blagovne znamke - Plantronics Hub, ki vam omogoča fleksibilno prilagajanje vašim potrebamparametre in hkrati posodobite vdelano programsko opremo, če je to potrebno. Slušalka deluje do 8 ur pri eni polni bateriji, vendar je celotna življenjska doba baterije odvisna od izbranega scenarija (glasba ali pogovor).

  Zvok

  Zvok ni najmočnejša stran modela, vendar so uporabniki v svojih ocenah na splošno zadovoljni s splošnim vzorcem zvoka slušalk: dobrimi nizkimi frekvencami in oprijemljivimi basi, tako za tiste, ki imajo radi ritmično in plesno glasbo, to je tisto, kar. Klasične, rock in druge zahtevnejše glasbene usmeritve v teh slušalkah niso tako dobre, kot bi si želeli. Prednosti modela:
 • dobra montaža in materiali;
 • prisotnost zaščite pred vlago;
 • ergonomski daljinski upravljalnik z mikrofonom;
 • praktična torbica z držalom roke;
 • Podpora za programe "Plutonix".
 • Cons:
 • ni dovolj močan stik z ušesom;
 • dober zvok samo za določen krog glasbenih smeri.
 • Približna cena - približno 5000 rubljev.

  Če povzamemo

  Vsaka vrsta devaysa za šport postane vedno večja. Različne športne slušalke, kot eno od številnih orodij za doseganje zastavljenih ciljev, to potrjuje. Na trgu si lahko ogledate široko paleto takih naprav: s slušalkami, brez nje, žičnimi in brezžičnimi modeli itd. Seveda je za osebo, ki se aktivno ukvarja s športom, brezžični modeli veliko bolj zanimivi in ​​praktični kot žični: nič ni opraskan, ne zapleten ne povzroča dodatnih težav. Ob prisotnosti brezžičnih protokolov, kot je "bluetooth", bo maloplačate dodatno, hkrati pa močno razširite funkcionalnost naprave. Da, lahko kupite nekaj preprostih športnih slušalk (Philips, LG, itd.) Za tristo rubljev, vendar vam bodo ustrezale le, če je vaš šport šah, v drugi pa je bolje, da se osredotočite na kakovostne modele, od ki se lahko teče po dežju, in potegnite palico. V nasprotnem primeru boste preprosto obsojeni na nakup poceni potrošniškega blaga dan za dnem. Torej, tukaj, kot še nikoli doslej, pravi govor: "Nismo tako bogati, da bi kupovali poceni stvari."

  Sorodne publikacije