Kako postati Zombie v Sims. Nasveti

Simsov simulator življenske igre je poznan mnogim, če ne vsem. Njegovo bistvo je preprosto. Potrebno je upravljati življenje značaja - sima. Ustvarite ga lahko sami ali izberete obstoječe možnosti. Sami ima vse: od prijetnih domov, družin in kariere do študija na inštitutu, izletov za počitek in hišnih ljubljenčkov. Prav tako lahko igralci naredijo očarljivo bitje iz njihovega značaja. Kako postati zombi? To je navedeno v članku. Vendar pa je vredno razumeti, ali morate postati to čarobno bitje, ki ima pluse in minuse.


Kateri simpatični liki so v igri Sims?

Čarobna bitja so vstopila v različne igre, na primer zombiji v "Maincraftu" so postali običajni. "Sims 3" ni bila izjema. Število čarobnih znakov je odvisno od različice igre. Toda ustvarjalci kultnih serij poskušajo najuspešnejše različice povleči iz enega dodatka v drugega. Prej ali slej so se v skoraj vsakem delu pojavila čarobna bitja. V "Sims 3" so se v sedmem dodatku pojavili čarobni znaki z imenom "Supernatural". Igralci se lahko seznanijo z volkodlaki, vampirji, vili, zombiji in čarovnicami. Kot veste, so vampirji in volkodlaki zelo negativni drug proti drugemu. Enako se dogaja v igri. Znaki, ki so postali vampirji, imajo vrsto dejanj proti volkodlakom in obratno. Odnos teh znakov je pred sovraštvom. Čarovnice se ne razlikujejo od ostalega mestnega prebivalstva. Vendar, da bi postal pravi mojster čarobnih umetnosti, morate trenirati. In potem lahko čarovnicadruge Simčke spremenite v krastače ali predmete iz dragih kamnov. Življenje čarovnice postaja vse bolj raznoliko.


Vile takoj izstopajo iz množice. Na hrbtu so krila, ki jih lahko izberete samostojno. So zelo sorodne naravi, lahko se spremenijo v majhna bitja, ki živijo v hišah na drevesu.

Zombiji. Razlikovalne značilnosti

Ta bitja ne morejo biti ustvarjena v načinu ustvarjanja znakov, kot druga bitja. Zato je vprašanje, kako postati zombi, pomembno za mnoge igralce. Vendar pa morate razumeti, kakšne so koristi takega značaja. Najprej je treba spomniti, da zelene pošasti niso vedno v njihovi podobi. Obračajo se v določen čas. To pomeni, da v drugem obdobju znak ostaja normalen in se ne razlikuje od drugih simsov. Mimogrede, v trenutku preobrazbe lik ni videti zelo privlačen. Ima zeleno kožo, nenavadno kap in željo, da ugrizne osebo.

Novi ukazi za zombi

Ko igralec ugotovi, kako postati zombi, ga čaka njegov bonus. Prvi je, da ima igralec nov ukaz "možgane". Potem začne bitje ugrizniti druge znake. Vendar pa vedno ne gre za konverzijo. Pogosto preprosto ugasne igralčevo lakoto. Zanimiva točka, ki komunicira z bitjem drugih znakov, ne more. Vendar pa lahko bitje ne le ugrizne, ampak tudi prestraši preproste Simce. Po ugrizu lahko drug junak opraska ugriz, drgne ga in izrazi nezadovoljstvo.
Vendar pa se je treba spomniti, da so znakiso se spremenili v ta bitja, se zelo počasi premikajo, kar lahko draži ali moti. Prav tako nimajo otrok, kar je tudi minus.

Kako postati zombi v igri "Sims 3"?

Igralec lahko postane bitje na več načinov:
  • Izberite spretnost "alkemije". Na tretji stopnji obstaja možnost ustvarjanja eliksirja, ki lahko pretvori šive v zombije. Sestavljen je iz mandrake, rastlin in gob. Vendar je moč takšnega eliksirja majhna, le dva dni. Hkrati se v šivu pojavi model "zombi".
  • Ko v isti spretnosti dobite deveto stopnjo, lahko ustvarite močnejše orodje, ki preoblikuje lik v zombi za vedno. Tu boste potrebovali mandragora, hroščki nosorogovi in ​​gobe svetlobne krogle. Te sestavine so redke, vendar jih je mogoče najti v celoti. Moodle "Zombies" ostaja nespremenjen.
  • Čarovnice desetega nivoja se lahko naučijo, kako postati zombiji brez moda, če ne držijo obreda vstajenja. Vendar ima tudi kratkoročni rezultat, le dva dni.
  • Eden od najučinkovitejših načinov, da "Simčki" postanejo zombi, je ugrizniti. Toda priložnostni igralci pravijo, da je to praktično nemogoče doseči. Verjetno morata biti zombi, ki napada, zelo lačen ali jezen.
  • Postanite igralec z zombi likom v Maincraft, Sims in drugih igrah je zelo zanimiv. Zato je vredno poskusiti.

    Sorodne publikacije