Kako uporabljati Nox App Player: Navodila in priporočila

Kako uporabljati Nox App Player? Kako ga pravilno namestiti in zakaj potrebujete to aplikacijo? To bomo podrobneje opisali v našem članku. Trenutno je na voljo več novih Androidovih emulatorjev za Windows. Nox App Player je en tak emulator. O tem bo še govoril. Treba je omeniti, da je ta emulator precej dober. Priljubljena je pri tistih, ki delajo na sistemu Windows. Ljudje, ki kupijo to aplikacijo, pustijo veliko pozitivnih mnenj o učinkovitosti in učinkovitosti Nox App predvajalnika na osebnem računalniku, kot tudi široko paleto nastavitev za različna okolja, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows.


Značilnosti programa

Pred prenosom tega emulatorja morate označiti vse prednosti in trenutke prednosti pred drugimi emulatorji. Zdaj jih bomo obravnavali. Funkcije vključujejo:
 • Različica Android 442 je bila izbrana kot platforma, kar vam omogoča, da ohranite skoraj vse obstoječe aplikacije Play Marketa (ta različica platforme in podatki so lahko zastareli do leta 2018);
 • Namestitveni program lahko prenesete s trga Play Market in apk datoteke (zelo je primeren za namestitev računalnika);
 • Enostavna prilagoditev programa posamezniku uporabniku in njegovi napravi;
 • po potrebi avtomatsko spreminjanje orientacije zaslona;
 • Že nameščen imenik aplikacije Google Play omogoča preprosto namestitev in prenos aplikacij in aplikacij;
 • možnost uporabe igralnih krmilnikov;
 • večopravilnost, ki jo omogoča predvajalnik Nox Player App (pri optimizaciji emulatorja je mogoče uporabiti 2 ali več aplikacij hkrati brez obešanja in okvare naprave in emulatorja);
 • ogromne priložnosti za optimizacijo (to vam omogoča, da povečate produktivnost in učinkovitost Nox App predvajalnika);
 • Prilagodljivost aplikacije različnim procesorjem (AMD ali Intel): ta emulator je dobro prilagojen najnovejšim posodobitvam operacijskega sistema Windows, deluje brezhibno na programih Winwows 10;
 • je zelo primeren za ogled iger ali aplikacij za Android, preden se dejansko namesti na ta sistem.
 • To je daleč od vseh značilnosti emulatorja. Vsakdo bo našel, kar hoče. V celoti upravičuje pričakovanja uporabnikov. Vmesnik tudi nima nobenih vprašanj. Vse je povsem jasno vsem.


  Navodila za namestitev emulatorja na osebnem računalniku

  Preden govorimo o tem, kako uporabljati Nox App Player, se pogovorimo o namestitvi tega programa na osebni računalnik. Če želite namestiti to aplikacijo, ni treba biti programer ali imeti kakšnega posebnega znanja. Vsak uporabnik bo z lahkoto razumel njegovo namestitev.
  Če želite to narediti, naredite naslednje:
 • Prenesite emulator prek Play trga.
 • Zaženite preneseno datoteko.
 • Sledite navodilom po korakih in privzetih nastavitvah.
 • Znova zaženite računalnik.
 • Ko so ti koraki zaključeni, lahko začnete delati v samem emulatorju.

  Značilnosti uporabe

  Kako uporabljati Nox App Player? Uporaba te aplikacije je precej preprosta. Preprost vmesnik, russified različice emulatorja ne puščajo možnosti, da ne razumejo, kaj, tudi najbolj oddaljene od tehnologije ljudi.
  Vse je zelo preprosto. Vendar je treba opozoriti, da je ta program namenjen predvsem prenosu in zagonu programa iz Play Marketa za sistem Android, kot tudi iger za isti sistem. Kot pri drugih funkcijah je ta emulator zelo šibek. Čeprav se, seveda, s svojo glavno nalogo sooča.

  Nox App Player za računalnik

  Ker je ta emulator namenjen za Windows, ga lahko s tem operacijskim sistemom namestite na kateri koli osebni računalnik ali prenosni računalnik. Namestitve na druge pripomočke ni bistvenega pomena. Med vsemi funkcijami je treba omeniti, da bo namestitveni program moral prenesti ločeno, ne Play Market, kot bi to storil na tabličnem računalniku ali telefonu. Zaželeno je od uradne strani emulatorja. To računalniku ali prenosnemu računalniku ne bo dovoljeno skriti zlonamernega programa. Ko prenesete namestitveni program, ga morate zagnati in privzeto slediti navodilom po korakih. Ko je namestitev končana, ponovno zaženite računalnik ali prenosni računalnik. Pripravljen, zdaj lahko uporabite ta program.

  Optimiranje programa emulatorja

  Kako optimizirati Nox App Player? Ko je bil emulatornameščen v napravi z operacijskim sistemom Windows, kot tudi, če je uporabnik pogledal, kako uporabljati program, ga je treba optimizirati. Pravilna optimizacija vam bo omogočila, da povečate produktivnost in zmogljivost aplikacij Android v sistemu Windows.
  Preveriti morate moč naprave, ki je bila nameščena. Nesmiselno je optimizirati zmogljive osebne računalnike, saj bo predvajalnik aplikacij Nox in brez njega precej uporaben. Ponavadi ni težav in neprijetnosti za uporabnika. Če pa naprava ni dovolj močna, lahko pri uporabi te aplikacije naletite na težave. Da bi se temu izognili, je optimiziran emulator. Če želite razumeti, ali je naprava dovolj močna, da uporablja Nox App Player, morate prebrati sistemske zahteve aplikacij, ki so določene med namestitvijo, in jih primerjati s sistemskimi metrikami vaše naprave, ki jih lahko najdete v nastavitvah vašega osebnega računalnika. Če zmogljivost naprave večkrat preseže sistemske zahteve, lahko to storite brez optimizacije.

  Navodilo

  Navodila za optimizacijo programa:
 • Bolje je, da ga namestite v dodatni pomnilnik naprave (SSD). To poveča hitrost zagona v primerjavi z nameščeno aplikacijo na sami napravi.
 • Odprite predvajalnik za več igralcev.
 • Izberite uporabljeno virtualno napravo.
 • Na namestitveni točki kliknite Namesti.
 • Izberite CPU, ki je enako številu jeder na napravi (to je, če je PC 2 4 ali 8 jeder, potemvrednost mora biti ustrezno nastavljena. V razdelku »Informacije o napravi« poglejte število jeder naprave.
 • Način virtualizacije bi moral biti "DirectX Direct Mode".
 • Vrednost "Nastavitve okvirja" je nastavljena na 60.
 • Shranite spremembe in zaženite virtualni stroj Nox.
 • Te preproste nastavitve vam bodo pomagale pomnožiti učinkovitost emulatorja.

  Najnovejša različica predvajalnika aplikacij Nox

  Kljub svežini je ta emulator že večkrat uspel posodobiti. To je odvisno predvsem od posodobitev za Android. Navsezadnje so vse aplikacije in igre Play Marketa prilagojene tem posodobitvam. Nihče ne želi predvajati starejših različic iger, ko pridejo nove posodobitve. Najnovejša različica tega emulatorja je Nox App Player 622.0 (morda je že zastarel do leta 2018). Z vsako novo posodobitvijo se ta aplikacija izboljšuje, proces dela postaja vse lažji. Uporabniki pravijo, da pri uporabi tega programskega izdelka ni težav.

  Majhen sklep

  Zdaj veste, kako uporabljati Nox App Player in kaj je ta aplikacija. Kot lahko vidite, je ta program precej enostaven za upravljanje in ima veliko funkcionalnost. Poleg zgoraj navedenega je prijeten in glavni razlog za prenos in uporabo tega emulatorja njegov strošek. Aplikacija je brezplačna, tako da jo lahko prenesejo vsi.

  Sorodne publikacije