Kako prenesti igro "Escape from stables": vodnik

Med enostavnimi flash igricami lahko najdete zelo zanimive projekte. Na primer, v žanru ugank. V tem članku boste izvedeli, kako iti skozi igro "Escape from the stables". Priročnik vam bo pomagal obvladati nalogo, če rešitve niste opazili.

Kaj je ta igra?

"Fleshka" je lepa in zanimiva igra o konjih, ki živijo v prijetnem vodstvu. Vendar pa med njimi obstaja upornik, ki ne sedi na enem mestu. Zato protagonist želi pobegniti iz svojega doma. Igralec naj bi pomagal žrebcu v tem poslu in rešil nekaj ugank. Igra je sestavljena iz več zaslonov z nalogami - vse v duhu klasičnih gostov.

Navodila za prehod

Poglejmo, kako prenesti igro "Escape from stables" v fazah. Na prvem zaslonu vidimo konja v ekipi. Če želite začeti, se morate iz njega izvleči. Igralec mora klikniti na vreteno, ki zapre vrata.


Po tem boste imeli pogled, ki je bil skrit za vrati. Obstajata dve skledi z vodo in hrano. Nad umivalnikom za vodo je gumb za nastavitev - pritisnite ga. Po tem bo zmogljivost napolnjena. In nad umivalnikom za hrano so 4 čudni liki - spominjamo se jih in gremo ven na prejšnjem zaslonu. Sedaj vzemite metlo iz levega kota sobe in posipajte žaganje, da bi našli ključ. Dvignite ga in se pomaknite na desno, dokler se v sobi ne bo piščanca. Hitro kliknite na zgornji piščanec, da dvignete podkve. Tudi na tem zaslonu ponujamo zelenjavo in sadje.Zdaj na levem zaslonu poberemo podkve, skrite pod črnim čevljem. Vzemite z nami jabolko z zgornje police. Levo najdemo prsni koš in ga odpremo s predhodno najdenim ključem. Igralec bo potreboval pomik v polju.


Pojdite skozi vrata in si oglejte krmilo, za katerim je pravo orodje. Prav tako odložimo škatlo s mladiči in za njim najdemo kladivo. Zdaj bodite pozorni na zaporedje v pozivu na peči in potegnite ročico. Po tem ugasnite štedilnik, odprite, vzemite obdelovanec in ga pretepite s kladivom - pripravljena je podkve!

Konec igre

Ostaja, da se vrnete k konju in oblečete 3 podkve. Po tem bo šel meteorski dež, ki bo zagotovil odejo za zadnjo podkve. Na koncu igre konj postane enorog, ki ga je treba hraniti že prej sestavljene korenje. Končno je čas, da se vrnete na območje, kjer se nahaja piščanec, in vzemite nekaj žita v zajemalko. Nato pojdite na enoto na samorog in vlijte hrano v enega od podajalnikov. Na ta način bomo igrali igro "Pobeg iz hleva"!

Sorodne publikacije