Kako prevesti skupino "Vkontakte" v javno stran in zakaj je to potrebno?

Skrbniki skupnosti za socialno mreženje VKontakte včasih želijo vedeti, kako prenesti skupino VKontakte na javno stran. Takšna potreba se lahko pojavi, čeprav le redko. Ta ideja ima svoje prednosti in slabosti, ki jih je treba upoštevati.

Kaj bo to dalo?

Preden vam povem, kako prenesti skupino VKontakte na javno stran, določimo vse slabosti:
 • Izgubili boste blok novic.
 • Ne boste več imeli odseka "Dokumenti.
 • Prav tako ne boste več mogli povabiti prijateljev, ker na javni strani ni takšne funkcije.
 • Pojdi na stran bo lahko Vse zainteresirane osebe: Ni možnosti za zaprtje dostopa javnosti do določenih uporabnikov
 • Pozitivni vidiki:


 • Vaši naročniki se bodo pojavili na vseh straneh naročnikov, kar je zelo dobro za udeležbo v skupini. 12]
 • Zdaj vam ni treba ustvariti ločenega dogodka, saj boste imeli celoten blok "Dodaj dogodek" z ustrezno funkcionalnostjo.
 • Naročniki bodo lahko svoje novice in objave ponudili samim administratorjem, kar je zelo priročna značilnost, ki na več načinov omogoča, da se stran zapolni s polavtomatskim načinom.
  Preden smo skupino premaknili na javno stran, je bilo treba izvesti vrsto dejanj, ki jih danes ni. Zdaj bo trajalo le nekaj minut.
  Pod avatarjem vaše skupine obstajanavpični meni. Postavka »Prevedi na stran«. Kliknite na ta gumb in takoj boste videli možnosti za naslednji izbor. Na voljo bo:
 • Spletna stran, podjetje.
 • Proizvodi ali delo.
 • Podjetje ali kraj.
 • Skupina ali osebnost.
 • Izberite vrsto strani, ki bo čim bolj ustrezala. Prav tako bo prikazano opozorilo, da v naslednjih 30 dneh strani ne boste mogli prevesti nazaj v skupino. Šele po enem mesecu boste lahko naredili nasprotno. Prav tako bo naštet seznam sprememb, ki jih skupina doživlja po spreminjanju vrste, vendar je ta seznam že naveden zgoraj. Torej, preden prevedete javno stran v skupino Vkontakte, se prepričajte, da jo res potrebujete. Seveda, tudi če naredite napako, ni nič katastrofalnega. Malo bo neprijetno izgubiti funkcionalnost, ki je bila prej na voljo.


  Če ste prepričani v pravilno izbiro, preprosto pritisnite »Prevedi stran«. Zdaj veste, kako prevesti javno stran »Vkontakte« v skupino in kadarkoli lahko to storite.

  Kaj je boljše?

  Treba je omeniti, da ima skupina strani različne cilje. Na primer, javna spletna stran je idealna za distribucijo informacij o podjetju in blagovni znamki, oglaševanje izdelkov, objavljanje različnih novic in objav.
  Skupina pa nasprotno omogoča, da skrijete informacije, ki jih uporabniki tretjih oseb ne bi smeli videti. Primerno je, da tukaj potekajo različne vrste razprav in delijo misli, ki ne bodo zapletene ali nezanimive.vsem drugim uporabnikom. Javna stran je ustvarjena za podjetje, kavarno, muzej, trgovino, kino in druge ustanove. Lahko jo ustvarite tudi za osebo ali kateri koli izdelek. Na primer, to je lahko stran, namenjena Opel Astri. Na javni strani so pogosto objavljeni naslovi in ​​kontaktni podatki.
  Skupina je ustvarjena za ljudi, ki so združeni z enim interesom. Morda ne obstajajo naslovi in ​​stiki - ni potrebe. Zato imajo skupine in odprte strani različno funkcionalnost.

  Zaključek

  Ni dovolj vedeti, kako prenesti skupino "Vkontakte" v javno stran. Najprej in predvsem morate jasno razumeti, zakaj bi morali to storiti. Če imate katerikoli izdelek ali podjetje, ki se mora premakniti na socialnih omrežjih, potem varno ustvarite javno stran iz skupine. Tu sta dve možnosti.

  Sorodne publikacije