Program za obnovitev datoteke po brisanju

Po izbrisu uporabnik pogosto naleti na obnovitev datoteke. Za to je lahko veliko razlogov. Nekdo je po pomoti formatiral bliskovni pogon, izbrisal je delovno mapo s trdega diska. Nekdo je jedel vse osebne podatke iz mobilnega telefona. Na takšen ali drugačen način se napredni uporabnik pogosto srečuje s takšnim problemom. Zato je pomembno vedeti programe za obnovitev datotek po izbrisu.

Glavno vprašanje

Seveda je izguba vseh osebnih podatkov zelo neprijetna. Zato, ko odstranite nekaj pomembnega, uporabnik takoj odleti na internet in išče rešitev tega problema. Vendar obstaja tveganje, da so takšne storitve ali programi drage.
Če ste soočeni s podobnim problemom, ne skrbite. Omrežje ni samo plačalo, temveč tudi brezplačne programe za obnovitev datotek po izbrisu.

Preverjanje

Čeprav je na internetu veliko takšnih programov, so lahko tudi škodljivi. In tiste, ki so bile prej testirane na ustreznih virih. Zato priporočamo, da pred prenosom programa za obnovitev datotek preverite, ali obstajajo virusi. Na žalost, v prizadevanju za dobiček, brezvestni distributerji so nameščeni v programski virusni in oglaševalski elementi.


Za začetnike

Ne mislite, da vam bo program pomagal, če bo program plačan. Pogosto je plačana vsebina opremljena tudi z virusi in zlonamerno programsko opremo. Zato je pomemben izbor programov za obnovitev datotek po izbrisuravnati odgovorno. Če prvič naletite na izgubo podatkov, ne paničite. Poskusite sami obnoviti vse osebne podatke. V ta namen poskusite program za obnovitev datoteke Puran.

Puran File Recovery

O obstoju te programske opreme ni veliko znanega. To je posledica dejstva, da je del sklopa pripomočkov za reševanje težav s PC-jem. Windows Repair Toolbox vsebuje veliko uporabnih in učinkovitih aplikacij.
Na internetu poteka veliko testov na podobnih aplikacijah. Stranka tudi tega programa ne zaobide. Za preverjanje učinkovitosti je bil sprejet flash disk, ki je hkrati shranil veliko različnih datotek. Podatki so bili izbrisani iz bliskovnega pogona in po formatiranju. Po odprtju programa Puran File Recovery ponuja izbiro jezika (ruski je na voljo). Poleg tega programska oprema soft ponuja kratko pomoč za obstoječe načine analiziranja. Pojasnjuje, kako se globok in popoln pregled razlikuje.

Na splošno sta oba načina zelo podobna. Toda s popolnim pregledom program ponuja analizo izgubljenih delov. Ta možnost je odlična za obnovitev datotek po odstranitvi diska. Za bliskovni pogon bo globoko skeniranje pomagalo najti in obnoviti datoteke. Takoj je treba opozoriti, da aplikacija deluje hitro, vendar previdno. Če je bliskovni pogon večji od 16 GB, potem skeniranje traja več kot 15 minut. Zaradi tega je program uspel najti ne samo datoteke, ki so bile oddaljene od poskusa, ampak še vedno izgubile podatke. Splošni rezultati skeniranja:
 • Program ni obnovil strukture map. Najdene podatke razvrsti v mapovrste.
 • Skoraj vse najdene datoteke so bile nedotaknjene in varne, ne glede na njihovo obliko. Datoteke, ki so bile odstranjene za poskus, so bile popolnoma obnovljene.
 • Možnost "Pogled drevesa" je bila prijetno presenečena. Zahvaljujoč temu je primerno, da ugotovljene podatke preberete brez iskanja na seznamih.
 • Za obnovitev datotek po brisanju na bliskovnem pogonu morate označiti najdene datoteke. Če morate obnoviti vse, morate klikniti na gumb "Izberi vse". Po označevanju poti shranjevanja. Pomembno: pogona, na katerem je prišlo do obnovitve, ne podajte. Ko boste še vedno morali klikniti gumb "Obnovi" in izbrati metode tega procesa. Posnamete lahko mapo ali razstavite datoteke iz arhivov. Puran File Recovery je brezplačen, enostaven in učinkovit program. Deluje hitro in ima ruski vmesnik. Kljub dejstvu, da je celoten proces izterjave zelo preprost, se tudi plačane aplikacije s tem ne spopadajo vedno.
  Na koncu je treba razmisliti, kako namestiti ta program. Lahko ga prenesete z uradne strani. Tu je program predstavljen v treh različicah:
 • monter;
 • prenosna različica za 32-bitni sistem;
 • je prenosna različica za 64-bitni sistem.
 • Ko izberete želeno različico, ostane, da kliknete gumb Prenos. Prej niso bili nameščeni nobeni dodatni programi. Toda vse se lahko zelo hitro spremeni. Zato je pri nameščanju pomembno, da natančno preberete okna besedila. Če opazite namestitev programske opreme tretje osebe, se morate pravočasno odpovedati, sicer vašiRačunalnik bo nameščen adware.

  Most Popular

  Obnovitev datotek po brisanju v računalniku je zelo pomembna. Zato mnogi svetujejo najbolj priljubljen program za to - Recuva. To je brezplačna programska oprema, ki vam pomaga obnoviti podatke iz katerega koli medija. Je enostaven za uporabo, zato je primeren tudi za začetnike. Bolj izkušeni uporabniki bodo lahko našli razširjeno funkcionalnost.

  Recuva pomaga pri obnavljanju datotek po brisanju v katerem koli operacijskem sistemu Windows. Program ima ruski vmesnik. Kljub vsem prednostim tega programa se vsi uporabniki ne strinjajo z njegovo učinkovitostjo. Za razliko od prejšnje programske opreme, komaj obvladuje obnovitev datotek po formatiranju. Toda, če nimate kritične situacije, je preprosto pomotoma izbrisal svoje osebne podatke, nato pa jih bo program hitro našel. Ta program lahko brezplačno prenesete. Obnovitev datotek po odstranitvi se bo začela takoj po zagonu programa. Čarovnik za iskanje datotek se samodejno odpre, če pa ga zaprete, se vmesnik programa odpre v razširjenem načinu. Če se programska oprema zažene v angleščini, jo lahko v nastavitvah spremenite v rusko.
  Postopek izterjave ne traja veliko časa. Najprej morate določiti vrsto datotek, ki jih želite obnoviti. Če so vsi podatki izgubljeni, lahko potrdite polje poleg možnosti »Vse datoteke«. Po tem boste morali določiti lokacijo podatkov. Informacije so morda izginile iz določene mape ali iz bliskovnega pogona,ali s trdega diska. Če postavite kljukico pred vključitvijo poglobljene analize, bo proces pridobivanja informacij trajal dlje. Ne vedno je to bolj učinkovito, včasih pa je več datotek. Ta program deluje nekoliko hitreje kot prejšnji. V 16 minutah je analizirala 16 GB flash pogona. Toda to ne pomeni, da je to storila bolj temeljito. Recuva bo prikazal vse najdene datoteke, ki so bile prej na bliskovnem pogonu. Spet morate preveriti podatke, ki jih želite obnoviti. Nato morate določiti kraj, kjer so shranjeni. Pomembno je vedeti, da program ne shrani prejetih datotek na isto mesto, kot je bilo obnovljeno. Ena od razlik v tej programski opremi je, da se poleg najdenih datotek prikaže indikator. Glede na barvo je mogoče razumeti, kako dobro se je ohranila. Ta možnost ne deluje vedno pravilno. Včasih so dokumenti, označeni z rdečim indikatorjem, delavci.

  Transcend RecoveRx

  To je še en program za obnovitev datotek po brisanju na pogonih in drugih pogonih. Kljub njenemu imenu se uspešno spopada s pogoni drugih proizvajalcev. To je preprosta programska oprema v ruščini. Obnavlja fotografije, dokumente, glasbo, videoposnetke in drugo. Če ne morete formatirati celotnega sistema, ima ta program to funkcijo. Obstaja tudi možnost blokiranja. Vendar vse to deluje samo za naprave Transcend.
  Da bi razumeli, kako učinkovita je ta programska oprema, so bili naloženi datoteki, nato pa izbrisanipo formatiranju pogona. Sam proces ne traja veliko časa in je sestavljen iz treh stopenj:
 • Za začetek izberite pogon. Na seznamu je celo trdi disk.
 • V drugi fazi morate navesti naslov, na katerem bodo shranjene najdene datoteke. Tukaj boste morali izbrati vrsto dokumentov, ki jih morate najti.
 • Zadnja faza je postopek izterjave.
 • Vse datoteke, ki jih program najde, so preusmerjene v mapo, ki ste jo določili. Takoj lahko spremljate, kako programska oprema najde potrebne dokumente. Na primer, če ste že našli datoteko, lahko postopek ustavite. Pomanjkljivost tega programa je, da je skeniranje 16 GB flash pogon približno eno uro in pol.

  R. Saver

  To je še eno lepo orodje za obnovitev datotek po izbrisu. Posebnost tega programa je, da ga je razvilo podjetje, ki je specializirano za obnavljanje informacij. Ker je brezplačna različica, je prepir. Programsko opremo lahko prenesete v RLAB. Najnovejša različica programa je vedno predstavljena tukaj. Stran ima celo uporabniški priročnik, ki vam bo pomagal pravilno uporabljati program. R. Saver ni treba namestiti v računalnik. Preprosto zaženite izvršljivo datoteko in začnite iskati. Kot smo že videli, je sam proces okrevanja zelo preprost. Za to obstaja veliko programskih orodij. Nekateri se znajdejo v 5 minutah, drugi potrebujejo več kot eno uro. Toda hitrost programa je le lep bonus. Veliko bolj pomembna od njeučinkovitosti Če je obnovitev datoteke po brisanju na bliskovnem pogonu najpreprostejši postopek, potem informacije o iskanju na trdem disku niso vedno uspešno končane. Po zagonu R. Saver se odpre okno. V levem delu bo prikazan seznam fizičnih pogonov. Kliknite na želeni razdelek, da odprete kontekstni meni, ki prikazuje vsa možna dejanja.
  Če želite analizirati trdi disk, morate izbrati Data Search. V naslednjem oknu morate opraviti skeniranje v celotnem sektorju. To je potrebno, če je bilo oblikovanje končano. Če bi bili podatki preprosto izbrisani, bi bilo dovolj preprosto skeniranje. V istem levem stolpcu je nova struktura map, ki vsebuje vse izbrisane datoteke. Preden kliknete na obnovitev enega od dokumentov, si ga lahko ogledate. Preprosto ga dvokliknite. Program vas bo prosil, da določite začasno mapo, v kateri bodo ti dokumenti shranjeni. Če želite v celoti obnoviti podatke, boste morali izbrati datoteke in kliknite »Shrani«.

  R-Studio

  Kaj moram storiti, če moram obnoviti datoteke, potem ko jih izbrišem iz smeti? To je zelo preprosta naloga za vsak tak program. Skoraj vse zgoraj opisane programske opreme in vam pomaga spopasti z njim. To vključuje R-Studio. To je vsestranski program, ki je del podjetja R-Tools. Pomaga pri obnavljanju informacij ne samo po brisanju, ampak tudi po formatiranju in poškodbah sistema. Deluje z vsemi priljubljenimi prevozniki in ga lahko obvladujedokumenti, odstranjeni iz košarice. Sprva je bila ta različica programske opreme razvita za napredne uporabnike, tiste, ki so se že srečali z obnovitvijo podatkov, kot so sistemski administratorji, strokovnjaki na področju IT. Zato je lahko program za začetnike težaven. Čeprav celotna aplikacija deluje na enak način kot zgoraj opisano. Najprej morate po zagonu procesa obnovitve izbrati pogon, s katerega so bile datoteke odstranjene. Nekateri strokovnjaki priporočajo izdelavo podobe, s katero program deluje. To je potrebno, da v primeru nepredvidenih okoliščin sprejete spremembe niso kritične in jih je mogoče obnoviti.

  Mobile Recovery

  Pomembno je vprašanje obnovitve datotek po odstranitvi iz telefona. Ni vedno mogoče povezati pametnega telefona z računalnikom, da bi našli izgubljene podatke. Veliko lažje je namestiti ustrezne obnovitvene programe za iskanje izgubljenih podatkov.

  Android Data Recovery

  To je uporabna telefonska aplikacija:
 • Lahko obnovite vse podatke v Androidu, vključno s telefonskimi številkami, sporočili, videoposnetki, aplikacijami, fotografijami in še več.
 • Poiščite in vrnite dokumente iz notranjega pomnilnika in kartice SD brez uporabe varnostne kopije.
 • Deluje z vsemi napravami v operacijskem sistemu Android.
 • Hitro in varno obnavljanje.
 • Omogoča ogled dokumentov, najdenih pred obnovitvijo.
 • Toda ta program je primeren samo, če lahko napravo povežete kot USB pomnilniško napravo.

  Drugi programi

  Obnovitev datoteke po izbrisuna "Android" se je spremenilo, saj se je večina naprav začela povezovati s protokolom MTP. Posledica tega je bila, da so vsi prej delujoči načini postali neuporabni. Tudi pri ponastavitvi tovarniških nastavitev je prišlo do težav pri obnavljanju. Razlog za to je dejstvo, da se odstranjevanje izvaja prek privzetega omogočenega šifriranja. Lahko poskusite Wondershare Dr.Fone za Android. Na splošno je plačan, vendar je prost poskus. Ta možnost je idealna, če niste prepričani, ali je sploh mogoče obnoviti karkoli.
  ​​Program je mogoče namestiti na katero koli različico sistema Windows, začenši s "sedem". Ko morate pametni telefon povezati z računalnikom in vklopiti postavitev USB. Program bo poskušal določiti model naprave in nastaviti korenske pravice. Obnovitev sistemskih datotek po izbrisu bo uspešna in po zaključku bo aplikacija onemogočila korensko datoteko. GT Recovery je brezplačen program, ki se namesti na napravo in skenira notranji pomnilnik. Edina stvar, ki jo program potrebuje, je korenska pravica. Če ga imate, potem je obnovitev učinkovita, kot kažejo ocene v Googlu Play.

  Sklepne ugotovitve

  Če ste izgubili svoje osebne podatke, se ne panikajte takoj. Internet ima veliko število programov, ki se zlahka spopadajo z obnavljanjem podatkov. Pomembno je, da najdete samo tistega, ki vam bo ustrezal.

  Sorodne publikacije