Kako ustvariti, urediti in izbrisati skupino v programu Webery?

Weber, eden najbolj priljubljenih glasnikov v Ukrajini, še naprej pridobiva popularnost med državljani naše države. Eden od razlogov za to je široka funkcionalnost programa. Veliko število priložnosti pa sproži dodatna vprašanja o uporabi programa. Med njimi je vprašanje, kako ustvariti skupino v Weberyju in kako jo odstraniti.

Ustvarjanje skupine

Da bi razumeli, kako ustvariti skupino v Weberju, je dovolj, da sledite preprostim korakom enega od dveh algoritmov. Za večje udobje so razvijalci programa izdelali dve možnosti za ustvarjanje skupinskega pogovora - zbiranje članov od začetka in dodajanje k temu.


Pri izbiri prvega načina je treba izbrati gumb s sliko plus na dnu sporočilnika. V oknu pod iskalnim nizom bo prikazan še en siv barvni gumb, v katerem piše "Nova skupina". Če ga kliknete, se prikaže seznam vseh stikov. Vse kar morate storiti je, da izberete želene sogovornike in nato kliknete gumb "Končano". In lahko začnete pogovor!
Drugi način, kot v Weberjevi skupini za oblikovanje skupine, zahteva aktivni dialog z enim od prihodnjih udeležencev. Če greste k njemu v pogovoru, morate "stisniti" na levo - držite zaslon desno ali levo, po katerem se bo konfiguracija pogovora odprla v desnem delu programa. V drugem bloku parametrov bo seznam trenutnih članov dialoga in za ustvarjanje skupine morate izbrati samo gumb "Dodaj člane" in opombo.potrebno število ljudi. Treba je omeniti, da se dodajanje prijateljev v pogovor na računalniku razlikuje od tega, kako ustvarjate skupino v Googlovem Androidu. Na odjemalski različici programa za PC je potrebno uporabiti metodo, ki je podobna drugi za pametne telefone - prek dialoga z enim. Za razliko od mobilne aplikacije pa je mogoče dodati ljudi samo enega po enega, s pritiskom na gumb "Dodaj" in nadaljnjim iskanjem sogovornikov.


Uredi skupino

Ko boste v Weberyju ustvarili skupino in začeli klepetati, boste morda želeli urediti pogovor. Aplikacija ne podpira možnosti urejanja videza pogovora za vse udeležence - vsaka od teh parametrov neodvisno nastavi. Zato lahko skrbnik pri ustvarjanju skupine ureja skupino samo s spreminjanjem števila članov.
Dodajte sogovornike na podoben način, saj pri ustvarjanju pogovora prek dialoga enega in za brisanje morate opraviti tri korake. Ko vnašate seznam članov skupine, morate klikniti ikono uporabnika in se pomakniti navzgor, na ploščo sporočila. Zato uporabnik zapusti pogovor in v njem ne more prebrati novih sporočil.

Brisanje skupine

Po končanem pogovoru boste morda imeli vprašanja o tem, kako v Webu izbrisati ustvarjeno skupino. Če želite zapustiti pogovor, morate delovati po istem algoritmu, kot ga ustvarite. Ko odprete ploščo za nastavitve skupine, morate na dnu iskati gumb "Pusti skupino".
Po potrebiČe želite končati skupinsko komunikacijo, mora skrbnik skupine zato odstraniti vse udeležence in nato zapustiti pogovor. Treba je omeniti, da po brisanju skupine, v odsotnosti varnostne kopije, ne bo mogoče ponovno vzpostaviti sporočila. Če pa imate shranjena sporočila, je dovolj, da ponovite postopek ustvarjanja in nalaganja paketa sporočil v skupino Weber, da bodo lahko vsi udeleženci pogovora znova dostopali do njih.

Sorodne publikacije