Napaka zbirke podatkov "Razvrščanje vrstnega reda, ki se razlikuje od sistema": Kako ga odpraviti?

Praviloma se zdi, da večina uporabnikov, ki zaznajo napako v sistemu, ki kaže, da je vrstni red razvrščanja drugačen od sistema, deluje s paketom "1C" 7.7. Ona je tista, ki je najbolj ranljiva, niti v smislu vpliva virusov, ampak tudi na področju napak in neuspehov, ki ležijo v sami programski kodi. Vendar pa ni potrebe za paniko, ko se prikaže sporočilo o napaki, ki pravi, da se razvrščanje razlikuje od sistema. Obstaja več enostavnih rešitev, ki vam omogočajo, da hitro in za vedno rešite ta problem. V tem primeru lahko uporabite najmanj dve rešitvi.


Baza podatkov o napakah "Vrstni red razvrščanja se razlikuje od sistema": v čem je težava?

Problem je v tem, da glavni program kot izvršljiva datoteka na strežniku ali odjemalskem računalniku ne more inicializirati baze podatkov (SQL).
Posledično uporabniški (otroški) terminali ne morejo dostopati do same baze podatkov (čeprav se jedro jedra programa izvaja brez težav). Domneva se, da je dostop do same aplikacije zagotovljen na ravni strežniške različice, ki je odgovorna za povezovanje drugih uporabniških računalnikov, ki se nahajajo v lokalnem omrežju. Obstaja nekaj težav z njim. Naslednje so rešitve, ki vam omogočajo, da rešite to napako. Razmislite o dveh osnovnih metodah, ki jih je mogoče obvladativsakemu uporabniku ali skrbniku začetnega sistema.

Razvrstitev se razlikuje od sistema (Windows 7). Kaj storiti na prvem mestu?

Menijo, da je sprostitev številke 26 vključevala zmožnost ignoriranja datotek baze podatkov. Vendar se ne zanašajte na to storitev.


Neobstoječi predmet

Zgodi se, da se program ob zagonu nanaša na domnevno obstoječi objekt v obliki datoteke OrdNoChk.prm, ki naj bi se nahajala v mapi BIN programa, nameščenega v programskih datotekah sistema. .
Če že vidite sistemsko sporočilo, da je razvrščanje drugačno od sistema, ni nič lažjega, kot ustvarjanje prazne datoteke z istim imenom v tem imeniku in zamenjava pri shranjevanju, na primer, v isti "Notepad". ki je vključen v standardni nabor katerega koli Windows-sistema. Vprašanje je tudi, da standardni urejevalnik besedil nastavitev, ki vsebujejo začetne podatke, z njegovim neposrednim urejanjem in kasnejšo uporabo v operaciji ne deluje.

Spreminjanje strukture podatkovnih zbirk na podlagi lokalne izmenjave podatkov

Po drugi strani pa se problem neobstoja s pojavom sporočila, da je vrstni red razvrščanja drugačen od sistema, rešil tudi s pomočjo samega programa. Ampak tukaj morate najprej razmisliti, kako koristno je uporabljati orodja in orodja, opisana spodaj.
V primeru napake, ko se sporoči, da je vrstni red razvrščanja baze podatkov drugačen od sistema, vSam "1C" mora izbrati konfiguracijski del, v katerem želite iti v administracijo, kodno stran tabel IB in postavko trenutne namestitve sistema.

Sklep

Sporočilo, da je v podatkovni bazi "1C", da je vrstni red razvrščanja drugačno od sistema, je načeloma mogoče preprosto izbrisati (ali se ga znebiti za vedno). Kot kaže praksa, lahko v najenostavnejšem primeru preprosto ustvarite prazen predmet, kot je opisano zgoraj. Po tej napaki signal signalizira, da je vrstni red razvrščanja drugačen od sistema, ne bo več prikazan. Dejansko samo te rešitve odpravljajo težavo in niso omejene. Dejstvo je, da lahko v okolju "1C" napišete skripte ali ustvarite dodatne applete za upravljanje celotnega sistema, ki temelji na istem jeziku Visual Basic z uporabo podatkovnih baz formata DVB. V drugem primeru bo napaka, povezana s pojavom zgornjega sporočila, preprosto odpravljena, če ne upoštevate pomanjkljivosti v samem programu ali virusnem učinku. Vendar se to ne zdi najslabše. Včasih lahko "oslabitev" uporabnikov, ki ne vedo, kako organizirati bazo podatkov in jo povežejo z nameščenim programom, povzroči, da se napake te vrste pojavijo znova in znova. Prav tako bodite pozorni na dejstvo, da morajo pri samodejni izmenjavi podatkov same platforme z drugimi bazami podatkov imeti vse enako kodiranje. V primeru, da ni nameščen za vse DB-je, vprašanje samega uvoza in izvoza postane, milo rečeno,brez pomena V skrajnem primeru, kot je navedeno zgoraj, je treba kodiranje onemogočiti. To še posebej velja v primerih, ko so različne različice operacijskega sistema Windows nameščene na različnih terminalih, pa tudi z različnimi arhitekturami. Prav tako lahko povzroči nepredvidljive posledice, še preden bo program s sočasnim dostopom do informacij nemogoč.

Sorodne publikacije