Pregledi televizorjev BBK. Modeli, značilnosti, značilnosti

Izbira televizorja - ni tako preprosta in zahteva največjo možno nego kupca. Pogosto se zgodi, da domači uporabnik razume, da je kupil mačko v torbi. " Vse zato, ker se nekateri vodijo samo s stroški, ne da bi razumeli, kaj je pred njimi za model in kaj od njega pričakujejo.

Proizvajalec

Danes bomo pregledali televizorje BBK, njihove preglede in njihove parametre. BBK Electronics LTD je kitajsko podjetje, ki prodaja potrošniško elektroniko po vsem svetu. Proizvajalec je priljubljen v državah SND in doma. Evropa redko kupuje izdelke BBK.Na splošno je BBK le enota družbe. Od leta 1995 obstaja cela skupina podjetij. Natančneje, izdelki BBK se uvrščajo v Rusijo, Ukrajino, Moldavijo, Belorusijo in Kazahstan. Elektronika v Evropi in ZDA nosi naziv OPPO. Družba danes proizvaja televizorje, DVD-je, avdio opremo, tablične računalnike, mikrovalovne pečice, svetilke itd.

Raznolikost

Na trgu je zdaj na trgu veliko zanimivih rešitev. Pregledi TV BBK so pogosto dvoumni. To je posledica pomanjkanja zaupanja v kitajski proizvajalec in ne vedno visoko kakovostnih materialov montaže. Toda na splošno podjetje prodaja televizorje različnih diagonal. Obstajajo tako majhni 22-palčni modeli kot tudi 55-palčni velikani. Kupci so na voljo z odličnimi napravami Android, pametnimi televizijskimi funkcijami in celo zvočnimi ploščami.

Giant

BBK 55LEX-5022 FT2C je največji in najdražjiTV v asortimanu podjetja. Izgled modela se je izkazal za privlačnega in sploh ni slabše od svetovnih proizvajalcev, kot sta Samsung ali LG. Kot je razvidno iz naslova, je diagonala zaslona 55 palcev. To je precej celo za običajno uporabo. Čeprav je parameter subjektiven. V centimetrih je 140.


Izdelano iz plastičnega ohišja. Kar se tiče novih modelov, je to dobilo opazen okvir. Ampak stojalo za najnovejše moda tip - majhne noge, ki na prvi pogled zdi krhka, vendar v resnici stabilen in močan. Lahko TV in visi na steni, so vse potrebne sponke. Daljinski upravljalnik je funkcionalen, z vrsto gumbov, vendar je na njem vse jasno. Torej, tudi če prvič vzamete v roke daljinski upravljalnik tega modela, potem lahko najdete vsaj gumb za vklop. Kljub tej diagonali je ločljivost zaslona majhna - 1920 x 1080. Na splošno bo kakovost HD dovolj, vendar zahtevni uporabniki lahko opazijo nezadostne podrobnosti. Frekvenca nadgradnje 50 Hz bo primerna za gledanje televizijskih oddaj, če pa model povežete z računalnikom, bodo igre opazile utripanje. Vidni koti so dobri - 178 stopinj.
Obstaja funkcija "Smart TV", v kateri si lahko ogledate nove serije in filme. Možno je uporabljati programe in igre. Povezava z internetom prek povezave Wi-Fi. Brezžična povezava je stabilna in operativna. Zažene se model Android 4.4.

Mnenja potrošnikov

Te ocene strank za BBK TV so bile pozitivne. Obstaja nekaj, ker je model zaradi svoje velikosti nepriljubljen. Ponavadi tečediagonala je 30-40 cm. In tukaj je 55 palcev - diagonala za ljubitelje gledanja filmov in športne opreme.
Kljub temu je kupec za samo 40-50 tisoč rubljev prejel model povprečne kakovosti, vendar z veliko diagonalo, HD ločljivostjo, "Smart TV" in drugimi "čipi". Zanimivo je, da so številni pregledovalci napravo uporabljali kot računalniški monitor.

Proračun

BBK LEM-2465FDTG - Možnost je veliko enostavnejša od prejšnje. Običajno se tak model kupi v kuhinji ali spalnici. Za dnevno sobo pa zagotovo ni primerna, saj je diagonala 24 palcev. Ampak zadovoljen, da dokončam napravo. Skupaj s televizorjem v škatli je napajalni kabel, daljinski upravljalnik, baterija, stojalo, ki se ga pogosto ne najde, in adapter SCART. Videz modela je običajen. Ima širok okvir, včasih se zdi tudi preveč. Čeprav, če televizor visi na steni, se zdi, da imamo sliko. Stojalo je vključeno v miniaturno, vendar s široko površino podnožja, pritrjeno za samo en shrupučik. Ampak, kot kaže praksa, je to dovolj, model je samozavesten.
Vmesniška plošča se nahaja zadaj. Obstaja kompozitni vhod, par video vhodov: S-Video, RGB /SCART, VGA. Na voljo je stereo avdio izhod, USB 2.0, HDMI in avdio računalnik. Sistem je vdelal igralca z blagovno znamko. Preprosto je in ni dodeljeno nič posebnega. Podpira številne oblike, ki jih potrebuje običajni uporabnik. Zahvaljujoč DVB-T tunerju lahko delate z analognimi in digitalnimi signali. Panel je tudi preprost in vse je jasno.

Mnenje kupcev

Ta pregled BBK TV je dobil dobre ocene. Malo ljudi bi lahko ostalo nezadovoljno s tem modelom, vendar se bodo tudi hvalili in občudovali, tudi nihče ne bo. To je mogoče kupiti za 8 tisoč rubljev. Za ta denar boste dobili dobro redno televizijo. Brez novodobnih kosov, kot je "Smart TV".
Toda na polici bo naprava s prijetno preprosto podobo, zadosten nabor parametrov, lepa slika z ločljivostjo 1920 x 1080. Za diagonalo 24 palcev je odličen kazalnik.

Prefinjen

TV BBK 32LEX-5025 /T2C je dobil dobre ocene. Zdaj je zapustil prodajo, vendar je na nekaterih mestih še vedno mogoče najti za 16-17 tisoč rubljev. Model se odlikuje po svojem videzu. Ta 32-palčni zaslon se je praktično znebil plastičnih okvirjev po obodu. Seveda je popolnoma brez okvirja, ne boste ga klicali, ampak izgleda robustno in robustno na robovih. Da je logotip podjetja primeren za tanek spodnji okvir, je bila uporabljena plastična nalepka. Tudi stojalo se je izkazalo, da je prijazno. Srebrna je, ki jo razbije iz splošne črne barve, vendar izgleda skladno, saj je bolj podobna sijajni, lahki zasnovi.
32-palčni zaslon z velikostjo zaslona 16: 9. Hkrati ločljivost ni najboljša - 1366 x 768. Obstaja LED osvetlitev s tehnologijo Edge, obstaja tudi stereo zvok. Frekvenca posodabljanja je 50 Hz, vendar, kot že omenjeno, dovolj za gledanje televizijskih oddaj. LED televizorji BBK 32LEX-5025 /T2C so dobri zahvaljujoč prisotnosti "Smart TV". Sistem deluje v operacijskem sistemu Android. Kazalnikkontrastno razmerje 5000: 1 kot gledanja 176 stopinj, odzivni čas piksla pa je 7 ms. Vmesniška plošča ima vse potrebne SCART, VGA, HDMI in tri USB priključke. Možno je priključiti internetni kabel ali uporabiti brezžični modul Wi-Fi. Vgrajen pomnilnik s 4 GB pomnilnika, s koristnimi funkcijami zaščite otrok s klasičnim časovnikom za spanje.

Kaj mislijo potrošniki?

Mnenja LCD TV BBK 32LEX-5025 /T2C dobil povprečje. Kljub privlačnemu videzu programska komponenta uporabnikov ni mogla presenetiti. Mnogi so opazili slabo kakovost slike. Če pogledamo možnosti ločljivosti in njihovo razmerje do velikosti zaslona, ​​lahko to takoj rečemo. Dejstvo, da je slika rahlo zbledela, prav tako kaže na svetlost in kontrast. Torej, če kupec ne razume vse parametre, in se model, ker je lepa in poceni, potem je nesreča. Zadovoljni smo s strankami, ki so opazile hitro brezžično omrežje, pravilno delovanje lupine Android in vse funkcionalnosti.

Twin Brother

Na trgu je bila še ena, podobna prejšnji, TV BBK 32LEX-5009 /T2C. Pregledov je prejel tudi dvoumno. Videz se nekoliko razlikuje od videza 32LEX-5025 /T2C. Ima širši okvir in stabilno stojalo. Diagonala 32 palcev je izgledala bolj zapleteno.
V drugem pa se nič ni razlikovalo od prejšnjega modela. Format zaslona je bil z ločljivostjo 16: 9 pri ločljivosti 1366 x 768. LED osvetlitev je bila osvetljena in frekvenca posodobitve je bila 50 Hz. Tam je bil Smart TV z lupino Android. Kontrast pri tem modelu je bil še manjši - 1400: 1 zmanjšal inKoti gledanja - 170 stopinj. Odzivni čas je postal počasnejši od 1 do 8 ms. V nasprotnem primeru so se ohranili vsi obstoječi vmesniki, pa tudi funkcije, kot so časovnik mirovanja in zaščita otrok.

Kako se cenijo potrošniki?

Nekaj ​​povratnih informacij o tem modelu. Nekateri med njimi so močno negativni, drugi pa pozitiven. Tako nezadovoljni uporabniki so opazili počasen internet, napake samega sistema in pomanjkanje vgrajenega satelitskega sprejemnika. Toda zadovoljni uporabniki so pisali o dobri kakovosti slike, prisotnosti "Smart TV", priročnem daljinskem upravljalniku z delovanjem miške in stroškom le 18 tisoč rubljev.

Odlično

Ampak prava čast je bila TV BBK 40LEM-1005 /FT2C. Mnenja, ki jih je dobil, kot je instalacija kot celota. Videz je preprost, ni izjemen, vendar še vedno zelo eleganten in sodoben. Konstrukcije brez okvirja ni, vendar je plastika po obodu tanka. Obstaja stabilno stojalo in komplet je opremljen z nosilcem. Diagonala, kot je razvidno iz imena modela, je 40 palcev. Hkrati je ločljivost 1920 x 1080. Full HD je v tem primeru idealna rešitev za cenovno ugoden televizor z velikim zaslonom. Format 16: 9 je zdaj postal običajen za vsakogar. Obstajajo LED osvetljeni in stereo zvočniki za dva zvočnika z močjo 16 vatov.
Za razliko od prejšnjih, ta naprava nima pametne televizije, temveč zagotavlja dobro kakovost slike. Obstajajo vsi potrebni vmesniki: SCART, VGA, tri HDMI. Edina pomanjkljivost je razpoložljivost samo enega priključka USB.

Ocene

Nekateri televizijski pregledi BBK ne dobijo vedno dobrih ocen. To je posledica dejstva, da se podjetje na žalost še ni naučilo hitro izdelovati modelovbrezžična povezava in kakovostno delovanje operacijskega sistema. Mnogi se pritožujejo zaradi "pametne televizije" in dela podobnih funkcij. Toda takšni modeli, kot je 40LEM-1005 /FT2C, dobijo dobre ocene, saj za običajni televizor gre za kakovosten izdelek. Seveda, nekateri morda nimajo kontrasta, drugi - podrobnosti, in tretji - kakovost zvoka, vendar na splošno, za to ceno kupec dobi dobro možnost za gledanje televizije. Živahni uporabniki, ki imajo radi 4K format in uživajo v gledanju filmov na velikih zaslonih, BBK izdelki ne delajo ničesar. Toda tisti, ki iščejo model v kuhinji ali spalnici, bodo srečni.

Sorodne publikacije