Nasveti za blogerje: kako narediti odstavke v "Instagramu"?

Vsak samozavestni bloger vodi stran v njegovem imenu v socialni mreži, ki že pozna ime "Instagram". Instagram je zamislil mladi fant iz Kanade v daljni 2010 kot družabno omrežje za izmenjavo fotografij s prijatelji. Danes se je ta socialna mreža spremenila v veliko platformo za najrazličnejše kategorije uporabnikov. To je platforma za poslovno promocijo, PR-podjetja, osebne bloge, ustvarjalne račune in, seveda, javne bloge, ki ciljajo na veliko občinstvo. Iz tega članka se boste naučili nekaj zanimivih dejstev, ki vam bodo pomagala pri bloganju na Instagramu, na primer, naučite se, kako narediti odstavke v Instagramu. Za začetnike blogerjev bodo ti nasveti samo neprecenljivi!


Uredite besedilo v "Instagram"

SMM, to je trženje s pomočjo socialnih omrežij, je celota znanosti! Vsak bloger, ki začne ustvarjati denar na svojem blogu, potrebuje promocijo in kompetentno trženje. Ključ do pravilne promocije je pisanje besedil. Biti morajo strukturirani, zanimivi za bralce in seveda ne prikrajšani za čustvena čustva! Kje storiti brez njih v XXI stoletju? Kako narediti odstavek v "Instagram" ni znan po oboževalci standardnega okna-program "Beležnica". Da bi besedilo vsebovalo eno vidno uporabniško polje, morate v odstavku uporabiti odstavek skoraj za vsakim stavkom. Kako narediti odstavek v "Instagramu" brez uporabe testnih polj tretjih oseb, je zapleteno vprašanje. Sevedaodstavke lahko postavite ročno, vendar bo to trajalo veliko časa, lastniki iPhonov pa bodo po vsakem dvojnem kliku na prostor čakali na samodejno nastavitev "točk". Priporočamo vam, da pišete trdno besedilo, ki ga želite postaviti na vašo profilno stran in šele nato s svežim videzom ustvarite lepoto in strukturo napisanega.


Kako narediti odstavek v "Instagram"?

Pojdite na opombe v telefonu in vnesite nekaj znakov v prostor (dovolj je pet presledkov). Po tem kopirajte razdeljeni dolg prostor v odložišče in sledite navodilom: 1. Izberite kraj, kjer želite narediti odstavek. 2. Izbrišite prostor za zadnjim stavkom zadnjega stavka prejšnjega odstavka. 3. Pritisnite gumb "Enter", da bo telefon prebral novo vrstico (na zaslonu morda ne boste videli sprememb). 4. Vstavite kopiran daljši prostor. 5. Z naslednjim korakom znova pritisnite gumb "Enter". 6. Vaš odstavek je pripravljen in objavo lahko objavite!

Kopiraj besedilo

V "Instagram" se besedilo kopira, ko uporabljate polno različico spletnega mesta prek osebnega računalnika. Preprosto uporabite izbiro besedila s kazalcem in tipkami Ctrl + C za kopiranje testa v odložišče. Zdaj pa poglejmo, kako kopirati besedilo v "Instagram" z mobilno aplikacijo. Sledite tem korakom: 1. Odprite objavo, katere besedilo, ki ga želite kopirati (ne si oglejte objave v viru, pojdite nanjo prek strani avtorja). 2. Nato kopirajte povezavo naTa post je prek gumba s tremi pikami v zgornjem desnem kotu zaslona. 3. Odprite to povezavo v spletnem brskalniku in kopirajte besedilo z običajno izbiro v telefonu. Z uporabo teh treh korakov se boste naučili tudi, kako označiti odstavke v Instagramu. Na žalost razvijalci niso poenostavili postopka kopiranja besedila v programskem oknu, vendar kljub temu obstaja možnost, da uporabite izbiro in kopiranje v oknu brskalnika.

Sorodne publikacije