Apple Watch Series 3: Mnenja strank

Pametne ure z vrsto različnih funkcij danes proizvajajo številne proizvajalce. Apple jih je naredil priljubljene. Ta pripomoček je postal spremljevalec življenja sodobnih ljudi, ki skrbijo za svoje zdravje. Danes imajo pametne ure visoko funkcionalnost. Ena izmed najboljših naprav na tem področju je Apple Watch Series 3. Ocene o tem pripomočku, o pregledu bomo nadalje razpravljali.

Splošne značilnosti

Nove pametne ure podjetja Apple so bile predstavljene v Združenih državah. Ta naprava se ne razlikuje od videza prejšnje serije. To je eleganten pripomoček, ki je zdaj zelo priljubljen. Razlike med Apple Watch Series 3 in njegovimi predhodniki so pomembne. Sestavljajo jih funkcionalnost naprave.Naprava omogoča osebi, da nadzoruje raven svoje telesne dejavnosti. Ura vam daje nasvete o potrebi, da vstanete in se zbudite. Tudi v tej generaciji Apple Watch je bilo izboljšanih veliko aplikacij. Eden od njih je program Pulse. Močan procesor odpira nove funkcije za uporabnika, ko upravlja Apple Watch Series 3. LTE - antena je vgrajena v zaslon. Omogoča vam, da sprejemate klice iz mobilnega omrežja neposredno v ta pripomoček, mimo pametnega telefona. V tej seriji se je bilo mogoče izogniti vztrajanju na iPhoneu.

Opis

Tretja generacija pametnih ročnih ur proizvajalca je resnično večnamenska naprava. Ne razlikujejo se le v množici priložnosti. Zanimivo in njihov videz.Ohišje naprave je izdelano iz aluminija. Trakove lahko spremenite glede na razpoloženje.


Podjetje proizvaja ure z običajnim športnim trakom in Apple Watch Series 3 Nike. Druga vrsta naprave vam omogoča, da uporabite elegantne, originalne zanke. Njihovo zasnovo je razvil svetovno znani proizvajalec Nike.
Svetel zaslon je izdelan s posebno tehnologijo. Pokrit je z Ion-X steklom. Za prodajo sta na voljo dve vrsti ur. Apple Watch Series 3 (42mm) ima ločljivost 390x312 slikovnih pik. Drugi model je manjši. Njegov zaslon ima velikost 38 mm in ločljivost 340x272 slikovnih pik.

Obseg dobave

Apple Watch Series 3 Cellular je zamenjal drugo generacijo pametnih ur podjetja. Hkrati je treba omeniti, da je model prve generacije ostal v prodaji. Odlikuje ga enostavnost in manjši nabor funkcij. Drugi model z izdajo serije 3 ne bo več izdan.
Paket dejansko vključuje sam pripomoček. V kompletu, odvisno od izbranega modela, je lahko tako preprost in oblikovalski trak. Izbira tekstur, odtenkov dodatkov je impresivna. Apple Watch Series 3 Nike je zelo priljubljen med kupci. Lahko izberete trak za proizvodnjo drugih znamk. V notranjosti škatle z napravo je indukcijski polnilnik, napajalnik (enak za vse iPhone) in priročnik. Za uporabo tega pripomočka ni potrebna nobena dodatna naprava. Na ohišju naprave je rdeč krog, ki podpira vrsto povezave LTE. Če želite, lahko napravo povežete z napravo iPhoneali uporabite povezavo s tem modulom.

Pregledi aplikacij

Apple Watch Series 3 (42 in 38 mm) so testirali številni uporabniki. Pustijo svoje povratne informacije in vtis o uporabi navedenega pripomočka. Mnogim kupcem je bilo všeč občutek lahkih ur. Ne povzročajo nelagodja. Izberete lahko model, ki je optimalno prilagojen slogu uporabnikovih oblačil. Obstaja tudi univerzalna oblika pripomočka. Na primer, črne ure na črnem traku bodo skladno dopolnile tako športno kot poslovno podobo.
Zategnite roko. Taktilni občutki so prijetni. Material ne povzroča alergij, neugodja. Velik zaslon omogoča pravilno prikazovanje informacij na zaslonu. Debelina razumnih ur je precej velika. Vendar pa teža ostaja minimalna. Ura bo udobno nosila tako levo kot desno roko. Možno jih je obrniti, da se zagotovi udobno delovanje na obeh rokah. Na hrbtni strani zaslona je senzor, ki meri impulz lastnika naprave.

Nove funkcije

Apple Watch Series 3 (42 in 38 mm) odlikujejo številne prednosti prve serije. V predstavljeni napravi je modul GPS, GLONASS in tudi barometrični višinomer. Te značilnosti v prvi seriji niso na voljo.
Tretja generacija pametnih ure Apple je zaščitena pred prodiranjem vode. Poleg tega, ne samo iz pršila, kot je bilo v Seriji 1. Predstavljeno uro ni mogoče odstraniti iz roke med treningom v bazenu. Z njimi se lahko potopite na globino 50 m.Vendar ta naprava ni namenjena potapljanju. Prav tako je ne izpostavljajte stiku z vodo pri visoki hitrosti. Za normalno kopanje v morju ali v bazenu je ta naprava zelo primerna. Po vodnih postopkih aktivirajte ustrezno funkcijo. Sistem zapusti preostalo vlago iz zvočnika. Po tuširanju morate aparat umiti s čisto vodo. Poleg tega je razlikovanje predstavljenih serij od razpoložljivosti glasovnih sporočil Siri. To vam omogoča, da pridobite informacije na najbolj primeren način za uporabnika.

Ključne lastnosti

Glede na pregled serije Apple Watch 3, morate upoštevati glavne funkcije, ki ostanejo v programski opremi naprave iz prve serije. Prvič, to vključuje žiroskop in merilnik pospeška. Podjetje uporablja tudi senzor srčne dejavnosti pri oblikovanju svojih naprav.

Poudariti je treba, da ima pulzometer v novi različici številne izboljšane lastnosti. Ta aplikacija ne more samo nadzorovati srčnega utripa svojega lastnika. V seriji 3 program določa pospešek srčnega utripa, ko oseba ne trenira. To je zelo uporabna funkcija za ljudi s srčnimi obolenji. Tudi v tretji generaciji pametnih ur podjetja Apple, kot v prvem modelu, obstaja senzor, ki zazna zunanjo osvetlitev. Zmogljivost pomnilnika je 8 GB v obeh generacijah naprav. Zadnja plošča naprave je izdelana iz kompozita.

Office

Pred nakupom pametnih ur je nujno pregledati Apple Watch Series 3. To vam bo omogočilo, da oceniteudobje upravljanja in uporabe novega pripomočka. Za izvedbo nastavitev potrebujete prosto roko. Nova različica ima veliko funkcij za konfiguriranje virtualnega pomočnika Siri. Vendar pa bo treba celotno nastavitev vseh sistemov izvesti ročno z dotikom gumbov ali zaslona.
Uporabniki trdijo, da se lahko prva nastavitev in obvladovanje glavnih funkcij opravi v približno eni uri. Hkrati vse logične funkcije. Nastavitev potrebnih parametrov ne bo preveč dela. Z kolesom se lahko pomikate navzgor ali navzdol. S pomočjo lahko povečate ali odstranite slike, kot so fotografije, zasloni aplikacij in drugo. S pritiskom na kolesce se zaprejo odprti programi, ki nosijo številčnice. Ta gumb lahko dvokliknete prejšnjo aplikacijo. Druge nastavitve lahko opravite z dotikom zaslona.

Operacijski sistem

Apple Watch Series 3 (42 mm ali 38 mm) ima operacijski sistem watchOS. V predstavljenem modelu je že dosegel četrto integracijo. Globalne spremembe, ki jih je uvedel operacijski sistem, niso bile prejete. Dodala je nekaj novih številk. Eden od njih upravlja glasovni pomočnik Siri. Razvijalci so izboljšali zmogljivosti glasbenega programa in programa Workout. Imajo novo zasnovo. Pametne ure se lahko sinhronizirajo s simulatorji (vključno s kardio). Kartice, vključene v pomnilnik naprave, so označene z dobro obdelavo podrobnosti. Aplikacija Apple Maps ponuja posodobljena navodila. Če nastavite smer gibanja, bo uraIzogibajte se vrtenju z rahlim vibracijam. Skoraj vse posodobitve so namenjene športu. Ustrezne priponke spremljajo zdravje lastnika pametnih ur.

Vgrajen komunikacijski modul

Kot je bilo že omenjeno, ima predstavljeni model vgrajen LTE modul. Apple Watch Series 3 je bil namenjen samostojni različici, ki ni odvisna od iPhonea. V naši državi pa ta funkcija do sedaj ne bo na voljo. Da bi lahko uporabljali mobilne storitve s pametnimi urami, imajo vgrajen čitalnik, ki ga ni mogoče odstraniti, kar je SIM-kartica. Vendar pa je manjša. Imenuje se eSIM, podpira isto omrežno številko kot iPhone. Po napovedih, ko bo predstavljena Apple Watch Series 3 v Rusiji na voljo, bodo stroški plačila za komunikacije bistveno višji od običajne ravni. Uporaba pametne ure brez iPhone-a bo še vedno nemogoča. Potrebno je vsaj aktivirati eSIM.

Tehnične značilnosti

Za nekatere tehnične značilnosti je treba upoštevati opis serije Apple Watch 3 (42 mm). V tretji generaciji pametnih ur je blagovna znamka dodala merilnik višine. To bo napravi omogočilo, da ugotovi, ali je njen nosilec dvignjen na višino (lestve, v gorah itd.). To je uporabna funkcija za ljubitelje deskanja na snegu. Glasovna sporočila iz Sirijevega virtualnega pomočnika so omogočila nova zmogljiva procesorja. Ima 2 jedri. To je procesor S3. Pri normalnem delovanju je naprava sposobna delati na eni sami napetosti približno 2dni Če naprava prejme veliko število sporočil, energija porabi hitreje. Bremenite ga vsak dan. Med dodatnimi funkcijami, ki so prejele nov model, je treba omeniti možnost brezžičnega polnjenja s postajo AirPower. Povezava poteka prek povezave Bluetooth 4.2 ali Wi-Fi 24 Hz.

Oblikovanje in stroški

Po pregledih ima Apple Watch Series 3 veliko različnih možnosti oblikovanja. Stroški predstavljene novosti so najmanj 25 tisoč rubljev. Za to ceno lahko kupite napravo z zaslonom 38 mm. Barva je lahko črna, srebrna ali zlata. Če je zaslon 42 mm, se bo cena povečala za 2 tisoč rubljev. Če uporabnik želi kupiti nov trak, je najlon na Velcroju okoli 4 tisoč rubljev. Trak lahko poberem vse, odvisno od razpoloženja, slog oblačil. Toda model prve serije je postal nekoliko cenejši. To je mogoče kupiti po ceni približno 185-19 tisoč rubljev. Nekateri modeli, ki vključujejo vgrajeni čip za mobilno komunikacijo, se v naši državi še ne bodo prodajali. V tej kategoriji je predstavljena velika raznolikost modelov, ki se razlikujejo po številu parametrov in s tem tudi po ceni.

Ocene uporabnikov

Pregledi serije Apple Watch Series 3 so večinoma pozitivni. Kljub temu, da je oblikovanje tretje generacije pametnih ur ostalo nespremenjeno, imajo številne nove zabavne funkcije. Uporabniki razlikujejo več programov, ki so jim najbolj všeč. Ura aktivno prilagaja osebo zdravemu življenjskemu slogu. Melodije, ki jih uporabnik vsak dan poslušalahko prenesete v brezžične slušalke. Med usposabljanjem to močno poveča udobje naprave. Ker je v naši državi pripomoček nujno vezan na pametni telefon, lahko s pomočjo ur upravljate nastavitve na obeh napravah. Na primer, lahko izklopite zvok, dobite klic na pametnem telefonu in sporočila na uro itd. Model tretje generacije deluje veliko hitreje. V tem primeru naprava porabi manj električne energije. To je omogočila uporaba brezžičnih modulov. Uporabniki so zadovoljni s svojo pridobitvijo. Je kakovostna, zanesljiva in večnamenska naprava, ki bo postala pravi pomočnik pri prilagajanju vašega življenjskega sloga. Glede na posebnosti Apple Watch Series 3 pregledov naprav, ki so jih predstavili kupci in strokovnjaki, lahko sprejmete pravilno odločitev o primernosti nakupa tega modela pametnih ur. Veliko uporabnih funkcij, ki jih je dodal razvijalec, so poenostavile uporabo pripomočka in razširile zmožnosti uporabnika med delovanjem.

Sorodne publikacije