Kako obnoviti vrstico z zaznamki "Yandex Browser"?

Težko si je predstavljati vsakodnevno uporabo interneta brez brskalnika - našega vodilnega v svetu filmov, iger, komunikacije in veliko neznanega. Vendar pa ni vedno vse, kar sledi načrtu, po katerem moramo zapustiti stran, ki jo zanima pozneje ali samo za podrobnejšo študijo ob pravem času, nato pa uporabimo vrstico z zaznamki - to je posebno mesto, v katerem nas lahko zanimajo naslovi spletnih strani, tako ohranjajo svojo lokacijo na internetu. V tem članku vam bomo podrobno povedali, kako obnoviti vrstico z zaznamki v brskalniku iz »Yandex«. Članek je priporočljiv za začetnike, ki uporabljajo operacijski sistem Windows.


Kako obnoviti zaznamke ekspresne plošče

Veliko ljudi uporablja brskalnike iz Yandexa, ker so hitri in učinkoviti. To še posebej velja v primerjavi s konkurenti, ki poskušajo uporabiti absolutno ves RAM, kar vodi do številnih težav (predvsem na šibkih računalnikih).
Za shranjevanje pomembnih informacij se običajno uporabljajo zaznamki. Vsaka oseba ima vsaj pet zaznamkov z zanimivimi stranmi v brskalniku, tako da so pametni razvijalci iz Yandexa ustvarili neverjetno priročen pripomoček - vrstico z zaznamki, kot tudi ekspresni panel. Ti dve polji v brskalniku sta podobni, vendar z eno samo razliko - sam plošča express dodaja pogosto obiskane strani, vrstica z zaznamki pa se obnavlja le na zahtevo uporabnika.


Zaznamkov na plošči ne morete obnoviti, če pa jih želite pustiti tam, kliknite z desno miškino tipko na želeno povezavo in "Pin", nato pa nove povezave ne bodo nadomestile izbranega. Z vrstico z zaznamki, vse ostalo, tako da v naslednjem delu članka bomo govorili o tem, kako obnoviti vrstico z zaznamki. Spodaj prikazana metoda je primerna tudi za druge brskalnike.

Kako obnoviti vrstico z zaznamki v Yandexu

Da bi začeli, morate poskrbeti, da uporabljate brskalnik, ker lahko nekateri neprimerni uporabniki zlahka zamenjujejo Edge in Yandex Browser zaradi podobnosti v oblikovanju. Prav tako je treba omeniti, da je možen vzrok za manjkajoče zaznamke lahko virus, zato si natančno zapomnite, kaj ste namestili v računalnik.
Kako obnoviti vrstico zaznamkov brskalnika Yandex:
 • Kliknite na ikono v zgornjem desnem kotu s tremi vodoravnimi palicami - to je meni nastavitev brskalnika, vendar je takoj na voljo le majhen del, zato kliknite na gumb "Zaznamki".
 • Pojavi se pojavni meni, preden lahko izberete "Upravitelj zaznamkov".
 • V zgornjem desnem kotu kliknite "Razporedi" in kliknite "Razveljavi izbris". Ko kliknete na ta gumb, je treba obnoviti zaznamke, če se to ne zgodi, je problem v operacijskem sistemu.
 • Nekateri virusi so sposobni ogroziti sistemske datoteke, kar lahko povzroči, da celo zaznamki izginejo iz brskalnika, saj so le besedilne datoteke v vašem računalniku. PoskusiteV operacijskem sistemu Windows izvedite obnovitev sistema v istem elementu nastavitev.

  Kako prenesti povezave do drugega brskalnika?

  To je zelo enostavno. Ko se odločite za brskalnik, ki vam najbolj ustreza, ga prenesete. Pri prvem nameščanju ali zagonu vas bo brskalnik vprašal, ali želite prenesti vse zaznamke iz drugega brskalnika in ga narediti glavnim v vašem operacijskem sistemu. Ta vprašanja so potrebna, ker jih boste videli pri namestitvi. Dovolj je, da samo označite brskalnik in prenesete zaznamke iz drugega.

  V zaključku

  Upamo, da vam bodo po branju tega članka o tem, kako obnoviti vrstico z zaznamki, vse shranjene povezave vrnjene k vam. Priporočamo tudi, da ustvarite posebne zaznamke za shranjevanje zaznamkov, ki jih lahko ustvarite v nastavitvah brskalnika), ki jih lahko shranite v oddaljenem polju, kjer jih nihče ne more uničiti.

  Sorodne publikacije