Kje namestiti predpomnilnik igre na Android? Navodila

Operacijski sistem Android je zdaj zelo priljubljen, prihaja in posodablja vse več iger in aplikacij za naprave s tem "nadevom". In če so bile igre prej "preproste" in niso zahtevale prenosa dodatnih datotek, je zdaj to popolnoma drugačen način. Kakovost iger se je izboljšala. Toda njihova velikost je postala veliko več. In če prenesete nekaj "preprostih" arkad, ki tehtajo nekaj deset megabajtov, in nekaj "resnejšega", boste zagotovo morali vedeti, kje namestiti predpomnilnik igre na Androidu.

Kaj je to?

Francoski cacher pomeni "skriti", ki jasno razloži namen in potrebo po predpomnilniku za igre Android. Če je apk-datoteka glavni paket vašega prenesenega programa, potem so "skriti" ali shranjeni dodatni viri igre predpomnjeni: grafika, video, slike, zvok, torej vsi podatki, potrebni za uspešno uporabo aplikacije. Treba je opozoriti, da večina teže apk - ne več kot 50 MB. Medtem ko je velikost predpomnilnika lahko več kot 1 GB!


Kako namestiti predpomnilnik za Android igre?

Ne pozabite prenesti nobene igre iz Googla Play za dodatna navodila po korakih. Ko zaženete apk-datoteko, bo sama igra zamenjala predpomnilnik. Zdi se, da bi bilo lažje? Vendar so te igre pogosto plačane, zato morate poiskati datoteke na drugih spletnih mestih. Če ste igro prenesli iz vira tretje osebe, jo boste morali »urediti«. Z upraviteljem datotek morate razširiti predpomnilnik in ga premakniti v notranji pomnilnik naprave v želeni mapi. Običajno datoteke predpomnilnikapakiran v arhivu zip. Zato morate program razpakirati. Mnogi uporabniki v ta namen uporabljajo "ES Explorer", ki ga lahko prenesete iz trgovine Google Play in trgovine aplikacij na Androidu.


Kje je treba pred igranjem »Android« predati predpomnilnik?

Verjetno je to dejanje eden najpomembnejših pri namestitvi programa. Če datoteke v igri niso v tej mapi, se lahko igra zažene, vendar ne bo delovala. Ko določate, kam naj se predloži predpomnilnik, preberite navodila na mestu, kjer ste prenesli predpomnilnik. Pogosto je mapa predpomnilnika na poti: sdcard /android /obb, kjer je sdcard notranji pomnilnik vašega pametnega telefona. Včasih v mapi Android ni obb. Ne skrbite, ustvarite mapo sddcard /android z imenom obb in jo vržite tam. Obstajajo tudi drugi kraji, kjer je shranjen predpomnilnik. To je:
 • sdcard /gameloft /igre ali sdcard /igre - kadar jih igra Gameloft;
 • sdcard /android /data.
 • Značilnosti

  Opozoriti je treba, da je na Androidu nameščena igra z nameščenim predpomnilnikom. To pomeni, da z zagonom apk datoteke igra prenese dodatne datoteke. Na spodnji sliki lahko vidite, kako se predpomnilnik prenese po začetku Real Racing 3.
  Prednost tega prenosa predpomnilnika je, da aplikacija prenese datoteke posebej v vaš pametni telefon /procesor. Zato vam jamčimo uspešnost igre in odsotnost napak, "belih tekstur" in tako naprej. Toda istočasno za tako nalaganje predpomnilnika potrebujete internet, najpogosteje Wi-Fi povezavo. Če je nimate, lahko prenesete predpomnilnik neposredno iz računalnika na spletna mesta tretjih oseb v okviru pospeševalnika videa vaše naprave. Nato uporabite kabel USBRazpakirani predpomnilnik je treba premakniti vzdolž zgornje poti do korenskega sistema pametnega telefona.
  Včasih igra obremeni predpomnilnik postopoma, ko gre skozi proces.
  Na primer, to je FIFA Mobile Football (na zgornji fotografiji v spodnjem levem kotu igra opozarja na potrebo po povezavi z internetom za prenos datotek) ali F1Mobile Racing (kjer je po več prevoženih poteh naloženo naslednje). Še vedno so igre z veliko težo apk-datoteke. V tem primeru, pravijo, predpomnilnik je "sešiti" v jabolko, in ni treba prenesti dodatne datoteke za delo programa. Ena od teh iger je Zootopia: Racing Carnival.
  Na zgornji sliki je razvidno, da je teža te aplikacije skoraj 700 MB. V takih primerih je postopek namestitve iger poenostavljen, razen če seveda lahko vaša naprava "upravlja" takšen paket namestitvene količine programa.

  Razpakiranje predpomnilnika. Instruction

  Torej, kje namestiti predpomnilnik igre na Android in kako ga razpakirati pravilno? Oglejmo si to vprašanje v primeru NFS Most Wanted z uporabo aplikacije "ES Explorer".
  Pri prenosu igre je treba natančno prebrati navodila o dekompresiji predpomnilnika. Naloženi arhiv se bo samodejno shranil v mapo za prenos po poti sddcard /download.
  S klikom nanj lahko vidite več datotek. To je lahko originalna apk s Play Market, spremenjena (lomljena za veliko denarja, odprte avtomobile in sledi) in v resnici sam predpomnilnik (najpogosteje v takih arhivih je le predpomnilnik, apk je potrebno prenesti s spletne strani posebej).
  Uporabnik se odloči, kako bo apkuporabiti - olajšati prehod igre ali ne. Če želite razširiti predpomnilnik v želeno mapo vzdolž poti sdcard /android /obb, se morate "dotakniti" z dolgim ​​klikom na com.ea.games.nfs13_row, dokler se ne prikaže funkcija "Eject".
  Nato morate izbrati zahtevano pot do korenskega sistema naprave, pritisniti OK in počakati na dokončanje postopka razpakiranja. Če zapustite Explorer, lahko zaženete aplikacijo in uživate v čudoviti igri.

  Če predpomnilnik ni v arhivu

  Včasih prenesene dodatne datoteke niso v obliki arhiva, temveč v datoteki .obb. Če ste prenesli nekaj podobnega, kaj storiti? Kje namestiti predpomnilnik igre na Android? Morate sami ustvariti mapo. Toda kako vem pravilno ime za mapo predpomnilnika? Na tej strani obiščite Google Play. Spodaj je fotografija NFS Most Wanted na trgu.
  Označeno besedilo po id = v naslovu strani (na vrhu) - in je ime mape predpomnilnika. To besedilo je treba kopirati in prilepiti v ime mape. Potem bo dobila ime com.ea.games.nfs13_row. Zdaj je čas, da datoteko .obb ponastavite v to mapo - in jo lahko zaženete.

  Povzetek

  Ta članek je bil o tem, kje namestiti in kje je predpomnilnik igre na Androidu. Ne pozabite, da morate pri prenosu iz virov tretjih oseb natančno prebrati navodila za razpakiranje. Če zaženete igro, čeprav ste že razpakirali predpomnilnik, imate črni zaslon ali se prikaže sporočilo o nalaganju datoteke, verjetno ste zamenjali cilj cilja. Ponovno preverite kjenamestite predpomnilnik za igre Android. No, naj vam nič ne omogoči, da uživate v brezplačnih igračah na vaši napravi.

  Sorodne publikacije