Kako narediti železne palice v "Minecraft": navodila

Tisti, ki so kdaj igrali računalniško igro Minecraft, poznajo kompleksen sistem ustvarjanja objektov. Iz sredstev, ki jih igralec počne stvari, od njih kraft bolj kompleksna orodja in tako naprej. V tem članku bomo razumeli, kako narediti železne palice v "Minecraft".

Opis predmeta

Preden se seznanite s postopkom obrti, morate poznati vse značilnosti in namen tega vira. Prvotno ime železnih palic je železne palice. V ruskih različicah lahko predmet imenujemo tudi "železna rešetka". V obliki prozornega bloka, z obrisom katerega so železne palice. Igra se uporablja za omejevanje dostopa do katerega koli ozemlja. Na primer, v Minecraftu lahko pegate železne palice, da bi zaščitili vašo brlog od nočnih pošasti.


Igra je v končni obliki v kateri koli trdnjavi. Postavljena po pravilih steklene plošče. To pomeni, da ima ta blok le 1/8 debeline celotnega bloka. Če ga enkrat postavite, je ne boste mogli premakniti. Prav tako je vredno reči, da je lahko konstrukcija železne rešetke povezana s steklenimi ali steklenimi ploščami. Vendar pa skupaj z ograjo ne bo združena.

Kako izdelati železne palice v "Minecraft"?

Zdaj pa preidimo na postopek obdelave. Če želite ustvariti ta element v igri, morate pripraviti železne ingote po 6 kosov. Zato jih morate najprej posekati. Treba je izdelati železovo rudo za izdelavo železnih ingotov in 1enoto goriva. Te sestavine je treba položiti v pečico v naslednjem vrstnem redu, začenši od vrha: ruda, ogenj, gorivo. Poleg te metode ima igra še dve možnosti za izdelavo železnih ingotov. Prvi je razpad trdnega železnega bloka. Tako boste prejeli 9 barov, ki jih boste uporabili za izdelavo železnih palic v Minecraftu. Zadnja možnost je kombinacija 9 kosov železa v enem ingotu. Obe metodi delujeta prek standardnega okna za obdelavo predmetov.


Zdaj se obrnemo na glavno stvar - ustvarjanje železnih palic. V tem procesu ni nič zapletenega. Odpreti morate okno za obdelavo stvari in na dno postaviti 6 kosov železnih ingotov. Kot rezultat, morate biti popolnoma zasedeni z dvema vrsticama od spodaj, po katerih boste lahko izdelovali železne palice v Minecraftu.

Več

Zdaj več čipov in značilnosti, povezanih s to temo:
  • Poleg utrdb, ki so omenjene na začetku članka, so v vaseh mogoče najti železne palice ali iglo. Zadnji je ime zimskega ozemlja v igri.
  • Zaradi nameščene železne rešetke puščica ne more leteti ali biti vržena.
  • Pred uporabo palic ne pozabite, da gorilnika ne morejo pritrditi.
  • Omrežje lahko zaščiti pred sovražnostjo ozemeljskega potnika.
  • Zdaj veste vse o kraftu železnih palic "Minecraft". Te informacije vam bodo zagotovo koristne, če želite čim bolj učinkovito in učinkovito razdeliti vire. Tudi brez železne rešetke nemogočeNarediti pri gradnji nekaterih stavb. Na primer, lahko ustvarite improviziran zapor za zombije.

    Sorodne publikacije