Abaddon Disrupter: Prehod igra, opis znakov

Awddon Disruptor - novi poveljnik vojne, zbran v eni sami krhki pesti, ločenih legij odpadnikov, ki so se po Ores Horroru skrival po heresijskem Horusu. Chaos bojevnik je prevzel mesto Fierceja v bitki Primarha, da bi nadaljeval svoje delo, vendar napak ne ponavlja. O tem značaju bo Warhammer 40000 vesolje obravnavano v članku, kakor tudi o njegovih uničujočih kampanjah proti cesarstvu človeštva, za katerega je dobil vzdevek Destruktivno.

Awaddon to Heresy. Moon Wolves. Sinovi Horusa

Kapitan prve noge legije volkov Lune je bil znan po svoji vnetni naravi. Ampak zaradi vojaških zaslug je bila označena kot mogočni bojevnik, junak in zvest sin svojega primarha - Horusa Luperkale. Ne moremo reči, da so legija Astartes bili znani po svoji prijaznosti in odzivnosti, saj so bili ustvarjeni kot orožje večne vojne, da bi ujeli galaksijo, uničili ksenoze in tiste, ki ne želijo sprejeti cesarske resnice.


Dvojna narava Ezekiela se je pokazala na različne načine: najprej je vstal v bitko, vendar si je dovolil nizko intelektualne govore, naslovljene na svoje brate. Spoštovala sem mnoge in mnogi niso ljubljeni. Kljub genetski sorodnosti s svojim primarhom, slavnim taktikom, uglednim strategom in diplomatom, Avaddon od njega ni podedoval ničesar drugega kot fanatično zvestobo in krutost v bitki. Posebno je bilo neprijetnost do ksenoze, zato je Kinebrakhov po napadu na kolonijo ostro kritično ocenil položaj Horusa, ki se želi pogajati sČloveška dirka Interixes. Ezekiel je svojega primarha obravnaval kot očeta in vodjo, zato je vedno sledil navodilom, da si zasluži častno članstvo v Mornyvalu. Kapitan je imel za kozmodanta precej pomemben videz: bil je večji od svoje sestre, bil je višji in je imel nizek glas. Posebnost je bil način zavijanja las v žarek, ki je spominjal na dlan ali totem starega idola. Zaradi tega značaja je Avaddn Dizzler znan po številnih umetniških predmetih Warhammerja 40000.


Kapetan je vse sledil v svojem primarcho. Ko se je legija preimenovala v sinove Horusa, se je Awddon veselil več kot sam Lupercal. In ko je ženin mojster vojne primarha stopil na pot kaosa in odšel proti cesarju človeku, ga je sledil Ezekiel.

Herez Horus

Medtem ko izdaja kapitana vojne ni postala očitna, je Ezekiel branil ugled Legije na vse možne načine, vendar ni uspel, ko se je odločil, da odstrani levičarje, ki so bili napoteni v Legijo, ki je kritiziral dejanja Horusa. Sodeloval je pri čiščenju Istvanane lll iz zvestih vesoljskih misijonarjev, ki so preživeli virusno bombardiranje. Ironija usode je, da se je boril proti tistim, ki jih je nedavno poklical v Mornyval. "Zadnje srečanje" bratovščine je bila bitka Abaddona in Gervela Lokena, iz katere je izšel prvi kapitan. Bližje do konca herezije je s svojimi očmi videl, kako se je Horus boril s cesarjem človeštva in se izgubljal. Ezekiel, poln besa z vodom terminatorjev, je izpodrinil zveste odrede (ki so se bolj ukvarjali z zagotavljanjemPrisilno pomoč ranjenim Allottsu) iz jeza "Modrega duha", po katerem je odstranil bojno krempelj iz telesa pokojnega primarha in se umaknil k očesu groze.

Po Heresiji

smo pozabili Imperium do te mere, da je Imperium pozabil na nas, čeprav so se naše bitke sčasoma začele preliti v pravi prostor. Naša sovraštvo je postalo tesno v samem peklu. Aaron Dembski-Bowden, "Koorat Horusov" Še vedno ni prejel vzdevka Dazzler Awdoda že dolgo v ponosni samoti na krovu "Mighty Spirit", ki je tiho plaval ob meji Oke Jahu. V skladu z romanom "Kandža Horusa" je prvi kapetan veliko pomislil in precenil. New Awddon ni več vnetni brivnik, temveč karizmatični vodja, ki je usposobljen za izkušnje. Če se je za Imperium državljanska vojna končala z umikom legije heretikov v Eye of the Horror, potem se za zadnjo bitko ni končalo za minuto. Kot lutke usodnih sil Kaosa so se legije borile med seboj okrog Velikega groze in odmevale nasprotne ambicije svojih mogočnih gospodov iz Immatrija. Awaddon je bil nad tem. V stalnem prepiru ni videl nobenega smisla in si je zastavil cilj, da dobi mesto v galaksiji. Naučil se je napak svojega očeta, Ezekiel ni želel postati lutka v rokah temnih bogov. Tisto, kar je predlagal tistim, ki so se želeli pridružiti, je bila obetavna pustolovščina: racije, da bi plenile in odšli, da bi jih postopoma prevzeli. Hkrati je novi vodja priporočil pozabiti na slepo prizadevanje za primarches, ki se je povzpel na valove Warp in zapustil svoje otroke.
Kje, kjeZarota ni pomagala, uporabljena je bila taktika ustrahovanja - vse, da bi razpršene tolpe ubijanja heretikov združili v eno pest.

Izleti s črnim križem

Zaradi uničujočih napadov na posedovanje Imperia je bil novi vodja dobil vzdevek Disruptive. Awaddon v Warhammerju 40000 je nekaj podobnega "tretji poti" za tiste, ki ne marajo tiranije imperija ljudi, ki so vtikani v verski kult Boga-cesarja in tistih, ki ne marajo usode lutk temnih bogov zaradi škodljivih mutacij in grožnje izgube. pravzaprav "jaz". Novi bojevnik se ne bori za čast Panteona, ampak najprej za sebe in bojevnike, ki so zavrnili heraldične znake legij in se pridružili Ezekielu, obarvali oklep v črni barvi. Za vojaške pohodi je bilo značilno opustošenje cesarskih svetov, ki se nahajajo v bližini Akriškega prebujanja. Prvi udarec je bil dokaj nepričakovan, in preden so imperialne sile uspele, so heretiki povzročili ogromno škodo svetovom Cadiana Gatesa. V naslednjih 10.000 letih je Awddn Disrupter porabil še 12 križarskih vojn. Po eni strani se zdi, da so se vsi končali s premagovanjem sil kaosa. Pravzaprav so se cesarski kronisti zavedali pravega cilja Mojstrov vojne. Zbral je vrsto močnih artefaktov, ki so omogočili Abaddon Dissonantu, da nosi svojo voljo ne le za človeštvo, ampak tudi za legije izdajalcev v Oka Jahu, pa tudi za njihove primarhe. Na primer, prejel je demonsko bling Drak'Nyena, ki je lahko zmanjšal obe realnosti.

Poleg tega je Avaddon Disruptor (fotografija lahkoglej spodaj) odstranili ogromno količino sredstev v Eye of the Horror, da bi zgradili "Planet Killer" - ladjo z neprimerljivo močjo, ki je sposobna uničiti vse svetove v nekaj urah. Najdeni artefakti in podrejena volja Dazzlerjevih demonskih entitet so prispevali k uspešnemu iskanju v Oka grozote primarches-izdajalcev in jih zaposlili za služenje. Tako se je začel 13. Black Hike.

Kadiya

"Podvržen potokom cesarstva, In vse legije v njegovih rokah so se ohranile, uničil voljo, da bi razstrelil harmoniko, Beat on Kadia, ki ste jih imenovali" Varuhi smrti - Abaddon. Talon Horusa Bitka je tako epska po obsegu kot bitka za Kadio, kot tudi dogodki te razsežnosti - temeljito premišljena komercialna poteza iz delavnice iger do razvoja vesolja. Awddon Dash v Warhammerju 40000 je prav tako pomembna figura kot Horus ali celo sam cesar. Zato z objavo novih izdaj igre na plošči razvija nadaljnjo pripovedno zgodbo z uporabo knjig. Na žalost ni popolnega romana o bitki pri Kadiji (in cikel "herezije Horus" še ni zaključen), zato moramo biti zadovoljni s kodeksi in pravili novih urednikov. V skladu s Kodeksom Črne legije je vsak primarhovski-odpadniški bojevnik prejel darila in večkrat okrepil svojo vojsko. Poleg tega se je pridružil številnim demonskim hordam, mutantom, heretikom in ksenozom. Ves ta brezbožni tok je skočil iz Oke Jahuja, kar je pomenilo novo hitenje v Imperium.
V vrtoglavi bitki sta obe strani utrpeli velike izgube. Aktivirani kadijski piloni so dajali upanje imperialom, ker je svetlobni žarek,ki je bil usmerjen v središče nevihte, je začel zapirati Oko groze. Toda zaradi nestabilnosti starega sistema je šlo narobe. Zaradi tega je padla Kadia, Abaddonove čete so zmagale, vendar se je Eno prestola, ki ni bilo zadržano, začelo širiti. V galaksiji je obstajal Warp-Shtrom, znan kot Big Broken, ki je razdelil Imperium na pol. Naslednji cilj Abaddona je Terra.

Drugi projekti

Poleg prvotne igre v vesolju je Warhammer 40000 napisal veliko knjig in računalniških iger. Najbolj znani primeri so pred kratkim izdani Dawn of War lll in je v zgodnji izdaji Warhammerja 40000: Inquisitor-Martyr. Veliko število projektov, čeprav zanimivo, vendar predstavljajo le realizacijo katere koli ideje soočenja temnih in svetlobnih sil v "zaviti" WH40K. Težko je reči, če obstajajo igre, opišite izjemen dogodek vesolja. O dejstvu, da za uresničitev sanje casual igralec in dati priložnost, da igrajo za vse znane osebnosti serije, tudi jezik ne gre. Noben projekt nima znaka Awddon Disruptive. Napotitev na njegove križarske vojne je neposredno ali posredno prisotna v številnih projektih. Najbolj presenetljiv primer je Gothic Battlefleet: Armada, ki pripoveduje o gotski vojni - osvajalcu gorilca v gotskem podsektorju. V uvodnem videu se Avaddon sam pojavi na vodilnem "Planet Killerju". Obstaja aplikacija Android, imenovana Horus Heresy: Legions, ki predstavlja igro s kartami, kot je HearthStone. Eden od nasprotnikov bi lahko bil Ezekiel Avaddon s svojimi kartami.

Nastolki

Edini način za obvladovanje tegaKarizmatični liki so lastniki družabnih iger. V domišljijskem okolju se celo želijo šaliti o "Bezrukok Abe", kot da bi namigovali na neuspešne vojaške akcije. Alegorija se je rodila zaradi nizko kakovostnih modelov posameznih miniatur Abaddona Dazzlerja, v katerih so njihove roke padle zaradi svoje resnosti.

Govorice

Vesolje večne vojne, groteskna in mračna gotika, do konca ni dokončano in se nenehno razvija. Kot veste, celo majhen del negotovosti ustvarja veliko govoric in špekulacij. Torej v družbah oboževalcev se verjame, da je Awddon Disrupter ubil nož v hrbtu pri Kadii, v drugem viru, imenovanem White Dwarf No. 286. Heroes & amp; Zlobniki 41. tisočletja Grem McNill je dejal, da ga je Eldrad Ultran navdušil v bitki. Kljub temu je uradni status Dizzlerja (glede na Games Workshop) živ! Če bo Avaddon naredil napako, ki bo vodila v smrt, bo nekdo zagotovo prišel k njemu. Kot kaže uradni slogan projekta, "v temi prihodnosti obstaja samo vojna."

Nadaljnji razvoj

Mnogi ljubitelji tako čudovitega vesolja bi radi prebrali knjige, ki opisujejo tako ključne dogodke, kot so bitka pri Cadizu ali boj med Horusom in cesarjem. Cikel "herezije Horus" še ni zaključen, vendar pa je "Horusov pokal" iz Aarona Dombski-Bowdena, ki govori o dogodkih po državljanski vojni. Če upoštevate kode in uradna pisma, potem gre primer v drugi napad Imperialne palače na Terro, knjige pa nenapisano je Projekt se razvija počasi, kar pa ne more biti le nadležno, zaradi slabosti pomembnih dogodkov, je treba črpati iz različnih romanov in pravil, ki prihajajo z novimi uredniki.

Zaključek

Če zavrnemo hipertrofirane patose, ki so polni uradnih kod in se poglobimo v knjige nemanitske produkcije, je osebnost Abaddona, rožnega venca v Vahammeri, podoba močnega voditelja, ki je močan bojevnik in vodja, ki lahko sprejema težke odločitve. in živijo s svojimi posledicami. World of Milk Wars "se razlikuje v odsotnosti nedvoumnih podob o dobrem in zlu. Obe strani sta dobri in slabi na svoj način in tako ugledne osebnosti izberejo svojo pot, poskušajo premagati želeno "mesto pod soncem". In s prizadevanji razvijalcev, močno "raste" z vsemi vrstami daril kaosa, mutacij in zavez z demonskimi bitji. Toda vse, kar je v kanam Warhammerja 40000.

Sorodne publikacije