Kako narediti svoje roke daljše v "COP: GO": ekipah za razčlenitev

Slabo, da vojak, ki si ne upa postati general! Seveda lahko ta pregovor opišejo igralci v "KS: GO". Da so močnejši nasprotniki, teroristi in posebne sile uporabljajo različne dele. Ena od teh stvari je povečati roke. Kako narediti svoje roke dlje v "KS: GO", se naučite v tem članku!

Zgodovina "COP: GO"

Kot mnogi vedo, je bil "Counter-Strike" sprva mod za igro "Half-Life". Ustvarili so ga razvijalci, Craig Chi Mil Le (on je Gusyatnik) in Cliff. Skupaj ustvarijo prvo beta igro, ki privablja milijone igralcev. Družba Wave se je kmalu začela zanimati za igro, ki je omogočila razvoj igre. Po določenem času ima omrežje polno različico 1.6. Čeprav ima že več kot 10 let, je ta del še vedno pomembna disciplina v kibernetskem prostoru.


Naslednja tekma v seriji je Counter Strike: Sours. Kot v različici 1.6, obstajajo misije za reševanje talcev, bombnih bomb in nevtraliziranje nasprotnikov. Sčasoma se je igra začela izboljševati: izboljšana grafika, igranja in posebni učinki. Zdaj je nova različica "KS: GO", ki danes gosti prvenstva. Čeprav je serija in nova, njen motor in načelo ostala nespremenjena.

Kako narediti roke daljše v "COP: GO" s pomočjo ukaza

Torej bomo analizirali potrebno zaporedje dejanj. Ekipa za dolge roke "KS: GO" ni kompleksna. Zahvaljujoč spodnjim ukazom lahko spremenite položaj rok.
 • viewmodel_offset_x;
 • viewmodel_offset_y;
 • viewmodel_offset_z;
 • viewmodel_fov.
 • S prvim ukazom lahko spremenite smer roke proti sredini zaslona. Manjši ko je parameter vnesen, bližje I bo na sredino zaslona.


  Drugi ukaz omogoča igralcu, da spremeni dolžino rok virtualnega borec. Če vnesete parameter, ki je enak dvema, bo vaš rezultat dolge roke "KS: GO". Če vnesete negativno vrednost, potem skrajšajte roke. Tretji odmik je odgovoren za višino roke. Nižji koeficient je torej pod roko. To je neposredna sorazmerna odvisnost! Z nastavitvami v meniju boste izvedeli, kako dlje roke narediti v "COP: GO". In nazadnje, zadnji ukaz spremeni položaj kamere na navpični osi. Upoštevajte, da se dolžina rokoborca ​​ne spremeni! Vprašanje "kako narediti svoje roke daljše v" COP: GO "je rešeno. Predlagamo vam, da razumete dodatne nastavitve v" COP: GO "!

  Napredne nastavitve

  Svojo roko lahko spremenite z znano ekipo, imenovano playthand. Če ta ukaz vnesete nič, potem orožje v levo roko. Če vnesete enoto, potem desno. Poleg položaja rok lahko spremenite tudi položaj fotoaparata. Standardni videz je povprečna razdalja med očesom in orožjem, zato je veliko igralcev priporočljivo uporabljati natančno. V članku smo se naučili, kako prilagoditi dolžino rok v "COP: GO". Toda kaj nam daje povečanje v rokah? Seveda ta določba daje igralcu vidnejši prostor, ki omogoča večjo razdrobljenost. Drugi argument je lahko estetski.Premagovanje sovražnikov postane užitek, če so kamera in dolžina optimizirani. Toda nekatere nastavitve vam ne bodo pomagale, da boste postali najmočnejši v areni, saj vse tam rešuje veščine. Pridobite izkušnje, reagirajte in potem bo zmaga za vas!

  Sorodne publikacije