Mesto v Sims 3 Barnacle Bay: Pregled

Barnacle Bay je mesto v mestu Sims 3. Ustvarili so ga uradni razvijalci iger. Barnacle Bay ni vključen v osnovno igro ali dodatek. Kupite ga lahko v spletni trgovini The Sims 3 Store.

Barnacle Bay je otoško mesto v Lima. Nekoč so se na njihovem ozemlju naselili pirati, ribiči in romantični umetniki, ki so iskali boljše življenje. Njihovi potomci, sodobni prebivalci zaliva Barnacle, se spominjajo preteklosti in so ponosni na svojo dediščino.

Pokrajina

V zalivu Barnacle Bay so skalnata strma pobočja gladka v peščeno obalo. Obstajajo štiri plaže v mestu, kjer lahko preživite drugačen čas. Osrednji nasip je opremljen z vsem, kar je potrebno za zabavo in sprostitev, a ljubitelji samote bodo našli kotiček duše: na razpolago so "Obala dežele podgan", "Plaža ustanoviteljev" in "Plaža tihotapca".


Domačini radi kampirajo in lovijo ribolov in imajo priložnost opraviti oboje. Za Barnacle Bay razpršene parke različnih velikosti. Tudi območja za ribolov: ribniki, jezera in celo slap.
Barnacle Bay je sestavljen iz več otokov. Ena od njih je električno povezana z glavnimi cestami in mostom, drugim pa lahko prideš samo v vodo.

Arhitektura

Mestno središče je precej moderno: obstajajo visoke stavbe in bleščeče table. Odprte površine so urejene v morskem slogu, vendar večina "zajecnih lukenj", ki jih je igralec že videl v Sunset Valley.
Nova notranja ustanova, ki je prišla v igro z mestom - snack bar "Sea"Dimljena moka, stilizirana za piratsko ladjo Kljub imenu je tip stavbe restavracija, z njo pa je tudi ustrezna interakcija. uradna oblačila.


Na plažah in v središču mesta so zasajene palme, cvetlične grede so polne cvetja. Odprte javne površine in stanovanjske stavbe so zgrajene z uporabo tematskih objektov, vključno z luknjami in morskimi skulpturami.
V zalivu Barnacle Bay lahko najdete skrivno mesto. Skrivnostno stopnišče, skrito med rastlinami, vas bo popeljalo pod zemljo in našli se boste v prepletanju temnih kamnitih hodnikov. Na stenah so bakle, na vogalih stojijo stari sodi s skrivnostno vsebino - ko so pirati dolgo časa skrivali svoje zaklade.

Prebivalci

Prebivalci zaliva Barnacle Bay so tako posebni kot njihovo mesto. Obožujejo piratske kostume: vidijo jih lahko v igralnih in ne-igralnih simsih v mestu. Njihovo življenje je še vedno tesno povezano z morjem, "ribolov" pa je priljubljen v lokalnih simih narave riža.
Nekatere družine v zalivu Barnacle Bay so povezane z liki v drugih mestih, nekdo nas celo seznani z drugimi deli Simcev. Sestre Gongadze - Dino in Nino se lahko srečate v mestu. Sposobnosti sester so višje od sposobnosti Simčkov 2: najverjetneje so se preselile v Barnacle Bay s Plezantvem (Novoselskaya) in že pogledale novega gospoda. Njihova sostanovalka Louise Libros, preden je spoznala svoje sestre, je ljubila preživeti čas s knjigo,pod vplivom sosedov.
V družini Giulcardbo, ki jo sestavljajo samohranilke Alice in njena hči Celesti, so v Monte Visti sorodniki (predniki?).

Značilnosti iger na srečo

V mestu lahko pride do težav z vrtnarjenjem. V zalivu Barnacle Bay lahko najdete redke vrste rib in kovin, vendar je iskanje semen najvišje ravni nemogoče. To lahko popravite s kodami:
 • V načinu urejanja mesta pojdite na katero koli javno območje, blizu katerega želite najti redka semena.
 • Pokličite konzolo s hkratnim pritiskom na Ctrl + Shift + C.
 • Vnesite kodo razvijalca TestingCheatsEnabled true.
 • Pojdite v način Nakup in vnesite drugo kodo: buydebug.
 • Pojavi se gumb z vprašajem, ki je ločen. Ko kliknete nanj, se odpre zavihek z veliko skrivnimi elementi. Med njimi morate najti generator redkih semen in ga namestiti na spletno stran.
 • Z zalivom Barnacle Bay prihaja "Seamse 3" z oblačili in pohištvom v morskem slogu, vendar ni novih interakcij. Nobenega piratskega igranja: igra se ne pojavi v zvezi s piratskim poklicev, akcijami ali lastnostmi. Oblečeni kot pirati, sedem jih pravi, da so naklonjeni standardnim glasom in so zaposleni v običajnih kamnolomih.
  Tako kot v drugih zgodnjih mestih, so plaže oddaljene od obale. Morje ni dovolj globoko, da bi postavilo potapljaška območja, ki so se začela uporabljati z dodatkom "Paradise Islands". Barnacle Bay je nadaljeval z dodatkom "Seasons" in vstopil vŠtevilo mest, za katera so razvijalci ustvarili edinstveno območje sezonskih počitnic. Sezonske počitniške sezone - Šotorski kamp "Voronya gnezdo".
  V skrivnem območju lahko res najdete zaklade. Ampak ne pričakujte veliko količino semioleons: ponavadi te igrače in druge malenkosti.

  Sorodne publikacije