Kako narediti mesto v "Minecraft": navodila

V računalniški igri Minecraft lahko za kocke ustvarite karkoli drugega: predmete, živali, zgradbe, orodja itd. Za uspešen razvoj je za to potrebno veliko začetnih virov in osnovnih orodij. Na primer, gojenje zelenjave in sadja ne boste mogli jesti za dolgo časa samo našli hrano, kot tudi vodijo živino ali hišne ljubljenčke. V tem članku boste izvedeli, kako narediti mesto v Minecraftu. Gremo skozi glavne vidike.

Primarno orodje

Preden izberete prostor za postelje, morate pridobiti najpreprostejšo beljavo. V ta namen pripravite 2 palčke in 2 kose plošč. Kocke lesa je treba namestiti v obe zgornji levi celici okenskega plovila in palice položiti centralno pod srednjo ploščo. Kot rezultat boste dobili sapon.


Takšno orodje ni preveč trpežno in trajno. Da bi postrgli bolj zanesljivo veverico, namesto plošč postavite 2 enoti železa. Samo moč se bo povečala, drugi parametri pa bodo ostali isti. Vse orodne vrstice v Minecraftu se razlikujejo le po tem indikatorju, hitrost in zmogljivost pa sta enaka za vse.

Izbira kraja in priprave

Oboroženi z orodjem, začnemo razmišljati o razporeditvi postelj. Vsako mesto potrebuje vir vode. Lahko se spomnite vsega, da se ležišča nahajajo v bližini naravnega rezervoarja. Če je glavna hiša daleč od vode, potem ne bodite razburjeni - naredite mesto v"Minecraft" je lahko v bližini umetnega skladišča, ki ga lahko sami zavijete. To bo zahtevalo vedro vode, ki jo morate vlijte v jamo v širini 1 bloka in dolžino 3 blokov. Popolnoma napolnite rezervoar, iz njega lahko črpate vodo in se ne bo končalo!


Zdaj morate razmisliti o varnosti. Ponoči bodo vaše pošasti tekle po vašem pridelku in živini. Zaželeno je, da se mesto nahaja na hribu, ki ga je težje pobrati. Če to ni mogoče, pazite na ograjo. Možno je namestiti lepo ograjo s kamnito podlago in uporabiti kot rdeče svetilke iz rdečega kamna. Mimogrede, brez razsvetljave rastline ne bodo proizvajale sadja. Zato jim morate zagotoviti zadostno število virov svetlobe. Če je nasad na površini, potem z njim ne bo nobenih težav. Ampak, če se odločite, da mesto v "Minecraft" v jami, potem boste morali namestiti svetilke in svetilke povsod.

Zbiranje semen

Priporočljivo je, da se pšenična semena najprej zaženejo. Z njim lahko spečete kruh in si zagotovite hrano, pa tudi za večino živine. Poiščite podatke o semenu v zlomljenih blokih dolge trave. Če želite najti semena buče, korenja, krompirja itd., Morate poskusiti. Najdemo jih v ustreznih rastlinah, ko jih pobiramo s tal, v skrinjicah in rudarskih vozovih.

Pristanek

Prvič, zemljišče je treba obdelati s pomočjo požirka, kar smo storili na začetku članka. Po tem bo spremenila barvo v svetlo rjavo. Potem papobrati semena in klikniti na PCM na obdelanem zemljišču. Ne pozabite, da je nemogoče hoditi skozi postelje z lubenicami in bučami, zato jih ustvarite pametno, da boste imeli dostop do zalivanja. Zdaj veste, kako narediti mesto v "Minecraft" in slediti rastlinam z vsemi pravili!

Sorodne publikacije