Kako narediti barvno ime v "Minecraft"? Navodila

Vprašanje, kako narediti barvni vzdevek v "Maincraft", se morda lahko imenuje, če ne "vroče", potem pa zelo pomembno. Ta funkcija vam omogoča, da izstopate med igralci, tudi če postanete priljubljeni. Lahko celo spremenite barvo vzdevka tudi za navadnega uporabnika, ki je malo seznanjen z ukazom ukazne mize. Glavna stvar je imeti dostop do interneta in se ne omejiti na iskanje enega, dveh načinov in neuspehov. Tisti, ki imajo raje Pocket Edition, lahko ponovno barve ime znaka v nekaj klikih na sledilni ploščici.


Preprost in preverjen način

Najprej morate govoriti o PE, torej o žepni izdaji. Kako narediti barvni vzdevek v Minecraft PE? Dovolj, da bi našli datoteko možnosti, se nahaja v korenski imenik igre na bliskovni pogon ali notranji pogon naprave. Ko ga odprete, morate spremeniti mesto, kjer se nahaja vrstica "mp_username: nickname". Pred vzdevkom postavite simbol § in številko od 1 do 9. Celoten seznam barv je na voljo na strani razvijalca v dodatnem razdelku. Na primer 1 je modra in 7 rumena. Če želite dodati ikono f, bo vzdevek postal bel, l - krepko, o - italic. Ta možnost je popolnoma zakonita in ne uvaja resnih prilagoditev mehanizma igre, zaradi česar so možnosti za let minimalne.

Uporaba vtičnika

Kako narediti barvni vzdevek v "Maincraft" na strežniku s PC verzijo? V tem primeru potrebujete dodaten vtičnik. ColorMe vam omogoča, da vnašate manipulacije z barvo vzdevkaobičajnih igralcev in skrbnikov strežnikov. Po namestitvi boste lahko uporabili dva ukaza: /colorme list /colorme. Prva prikazuje vse razpoložljive barve, druga dejansko spremeni barvo vzdevka. Ime barve mora biti natisnjeno v latinici. Torej, zdaj, ko je odgovor na vprašanje, kako narediti barvno ime v "Minecraft" najdemo, igralci morajo pohiteti. Dober vzdevek bo daleč od vseh. Vendar pa nič ne preprečuje iskanja in drugih možnosti za to, kako lahko poudarite individualnost, na primer, da preizkusite spremembo ukazov.

Sorodne publikacije