Prenesite in namestite dekorativno pisavo

Adobe Photoshop ima veliko funkcionalnost. Glavne funkcije so: retuširanje fotografij in ustvarjanje grafičnih objektov. To je odlična platforma za umetnike, oblikovalce, fotografe in druge sorodne poklice. Poleg standardnih funkcij, vključenih v Photoshop, je mogoče dodati nove pisave in krtače. V praktičnem delu potrebujemo popolnoma nove učinke krtač in različnih pisav. Takšne pisave se lahko popolnoma prilegajo določenemu projektu, vendar pa je v standardnem setu tako malo.

Dekorativna pisava

Za razredčenje celotnega seznama pisav ne samo v Photoshopu, ampak tudi v sistemskem registru kot celoti, jih morate najti in prenesti na internet. Dovolj je, da v iskalni niz vnesete približno ime pisave, sistem pa prikaže številne različice dekorativne pisave. Ta pisava ima precej veliko število vizualnih različic, zato morate to vzeti resno. Vsaka spletna stran knjižnice pisav bo prikazala primere črk in njihovo obliko. Ko najdete želeno pisavo za uporabnika, jo morate prenesti in namestiti.

Namestitev pisav

Po uspešnem prenosu dekorativne pisave za Photoshop se morate odločiti za način namestitve. Ker ima takšna oblika veliko analogov, je možno, da uporabnik potrebuje nove pisave. Da bi se izognili prenosu sistema, mnogi strokovnjaki svetujejo, da pisavo prenesete neposredno nagrafični urejevalnik. To storite tako, da poiščete imenik Pisave v imeniku Adobe Photoshop. Ponavadi se nahaja na sistemskem pogonu v mapi Photoshop. To mapo je treba kopirati v preneseno datoteko brez predhodne namestitve. Če nastavite pisavo, bo padla v sistemsko mapo z vsemi pisavami računalnika in bo na določen način vplivala na delovanje sistema.

Sorodne publikacije