Trije načini za polnjenje kamna duš v Skyrimu

11. novembra 2011 so ljubitelji serije The Elder Scrolls zmagali. Izšel je peti del »Secret Scrolls« z naslovom »Skyrim«. Ta članek vam bo povedal, kako v Skyrim zaračunati kamen duš.

Dobrodošli v pravljici

Igra se zelo razlikuje od svoje predhodnice - Oblivion. Risanje v Skyrimu je šlo daleč naprej. Detajliranje je postalo tako kakovostno, da se želite na prvi začetek popolnoma in brez sledu potopiti v fascinantni svet. Večbarvni metulji in babice se vlečejo od grma do grma. Med drevesi, ki se nihajo od vetra, tečejo kunci in medvedi. Čreda volkov napade velikega rogatega jelena, na poti pa stoji lovec z raztegnjenim lokom in cilja enega od plenilcev. Gusti gozd zamenja neprepustna gora, v podnožju katere je votla reka. Od skoka do vode letite tako realistične razpršila, ki se nenamerno obrnejo navzgor, ki obrnejo gubo presenečenja na čelu. Vse na svetu Skyrim je poln gibanja in se zato zdi živ.


Čudna lastnost duše

Prenos igralnega značaja ni vezan na določene pogoje. Biti čarovnik, lahko varno petljam v težkih oklep, in bojevniki so sposobni preučiti urok. V igri so funkcije, ki jih mora poznati vsak igralec, ne glede na razred. Skoraj vsa bitja v igri, razen mehanskih, imajo dušo. Lahko se uporablja kot izboljšava njene opreme, ki je vgrajena v kamen duš. Oglejmo si več o tem, kako na Skyrim napolniti kamen duš.

Vrstekamne duš in kje jih vzeti

Duše duš v Skyrimu so lahke in črne. Najmanjši svetlobni dragulji duš so "drobni", najdebelejši so "veliki". Poleg tega obstajajo "majhni", "navadni" in "veliki". Najdete jih lahko na kateri koli lokaciji sveta iger. Najdemo jih v prsih in v prodaji trgovcev. In lahko izločite igro. Črne kamnite duše so veliko manj pogoste in obstajajo samo ene velikosti. Če želite zapolniti črni kamen duš v Skyrim-u, morate ubiti igralni značaj vsake dirke.


Svetli kamni so zasnovani tako, da izvlečejo dušo iz pošasti in živali. Bolj ko je kamen, višja mora biti raven sovražnika, da se popolnoma napolni. "Tiny" kamen bo napolnjena z umorom, toda za "velike" bo potrebno vstopiti v boj z mamutom. Na poti do Azurinega kipa bo igralec prejel nalogo. Nagrada za njeno izvedbo bo na izbiri: bodisi črna zvezda Azura, bodisi bela. Ta zvezda je neizčrpna nevihta duš. Za razliko od kamnov, ne izgine po uporabi.

Prvi način zajemanja duše

Kako napolniti kamen duš v Skyrimu z urokom. Ta metoda je na voljo v začetni fazi igre. Po zgodbi, igralec vstopi v prestolnico - mesto Vaytran. Obstaja poznanstvo s sodnim čarovnikom. Lahko kupi knjigo z urokom Soul trap. Nanaša se na sovražnika in traja 60 sekund. Njegov umor samodejno napolni prazen kamen duš, v inventarju.

Drugičmetoda

Kako napolniti kamen duš v Skyrimu z orožjem. Metoda je sestavljena iz vsiljevanja orožja učinku absorpcije duše. To ni nujno, da je glavno orožje. Vsak bodalo, ki ga najdete med potovanjem, je primerno. Priporočilo za to metodo: znižati zdravje sovražnika na 10% in končati začarano orožje.

Tretja pot

Razkriva skrivnosti o tem, kako v kaminu duše v Skyrimu s pomočjo zmajskega krika "Vzpon duše". Če ga želite preučiti, morate opraviti nalogo "Durevneir". Nagrado prejme krik »The Call of Durevneir«, s pomočjo katerega zmaj kliče. Trikrat, ko je tako ubil zmaja, je igralec študiral "Razor duše".

Majhen namig

Za poenostavitev nalaganja kamnitih duš v Skyrim uporabite priročni meni. Najprej morate svojim priljubljenim dodati uroke ali začarana orožja. Nato odprite meni izbranega, premaknite kazalec na želeni element in mu dodelite številko od 1 do 8.

Sorodne publikacije