Runes in Skyrim: Ali je mogoče iti skozi osebno iskanje?

Starejši svitki V: Skyrim ima veliko različnih frakcij, ki omogočajo igralcu, da se pridruži in opravlja različne naloge. Ko napredujete skozi te zgodbe, se seznanite z ambicijo skupine, se učite likov in se končno odločite o njih. Eden od njih je Run - v Skyrimu stoji za delček tatov.

Kdo je to?

Rune po izvoru vreten, ki so se pridružile tatovi. Njegovo življenjepis se ne more pohvaliti z veselimi in veselimi trenutki. V otroštvu je bil junak na ladji, ki se je zrušila blizu obale Samote. Nenadoma je lik preživel nevihto, potem pa se je nezavedno vrgel na obalo. Po nekaj časa je fant našel lokalnega ribiča. Doma je zagovarjal junaka in ga odpeljal domov. Stari je skrbel za fanta, ga naučil ribolovnega znanja in ga v vseh pogledih podpiral. Sprva ni vedel nič o preteklosti lika, celo o njegovem imenu. Zato se je ribič odločil poklicati fanta Runoma v čast dragocenega kamna, ki je bil z njim v času, ko so ga odkrili na obali. Ta kamen je zelo podoben starim runam, zato je podobno ime in je zapisano v žrtev brodoloma.


Vstop v ceh kradljivcev

Junak je živel z ribolovom, dokler ni umrl od svoje starosti. Po tem se je Roon odločil iskati sebe na tem svetu, in kar je najpomembneje - da bi izvedel o svojem starševstvu, preteklosti kot celoti. Ker nihče ni preživel od te ladje, ampak ljudje so jo našliSamo majhen otrok, komaj kdo bi lahko delil z Rune zgodovino svoje vrste. Pot vodi karaktera do Ceha tatov, na katerega se je prostovoljno pridružil. V njem postane zgleden udeleženec frakcije in hkrati preživi čas in denar pri iskanju družine in reševanju skrivnostnega kamna z runi, v čast katerega je bil imenovan.

Cut Quest

Ker je ceh prinesel Runi stalno visoki dohodek, v Skyrimu poziva College Winterhart, da jim pokaže kamen. Če ga vprašate bolj podrobno, postane jasno, da mu nihče ni pomagal razkriti skrivnosti opraskanih run na površini kamna.


Zanimivo je, da je v Cisterni (pribežališče frakcije) mogoče najti opombo, ki nakazuje najem Guilda posebne osebe za iskanje staršev runa. V opombi je tudi navedeno, da oseba ni mogla ničesar pomagati. "V zgodovini so izginili," je dejal Atel Newberry v izjavi. Sprva so razvijalci želeli dodati popolno iskanje, povezano z zgodovino Rune, zato so za to pustili veliko predpogojev. Mnogi igralci poskušajo izvedeti več o preteklem junaku, vendar je dejstvo, da je bila naloga izrezana iz končne različice "Nominacije". Zato, da bi ugotovili, kaj pomeni iskanje kamna in kdo je ta Runon, ne bo uspelo nikomur. Ostaja samo za gradnjo teorij, iskanje drobtin informacij v svetu iger!

Sorodne publikacije