Kako določiti pot do igre v Steamu? Nasveti

Steam je mednarodna spletna stran za digitalne igre na srečo za računalniške igre, pa tudi največja skupnost igralcev. Če ste nekako seznanjeni z igralno industrijo, potem zagotovo imate račun v »Steam«. Uporabniki imajo možnost, da ne samo prenesejo igre preko same storitve, temveč tudi priložijo že nameščene igre. Ugotovimo, kako določiti pot do igre v Steamu in kdaj bo potrebna.

Kdaj naj določim pot?

Uporabniki imajo takšne situacije, ko storitev "Stream" ne dovoljuje prenosa datotek iger iz enega ali drugega razloga. Ti vključujejo obremenitev omrežja ponudnika internetnih storitev, blokiranje ponudnika, neuspeh strežnikov Steam ali preventivno delo. Kaj storiti, če nastavite igro, da moti različne dejavnike, a želite igrati? V tem primeru lahko igro prenesete iz virov tretjih oseb in jo dodate v knjižnico Steam. Toda preden pokažete pot do igre v Steamu, se prepričajte o naslednjem:

 • Igra je že kupljena na vašem računu v »Steam« ali pa je brezplačna.
 • Datoteke iger morate razpakirati in namestiti.
 • Prenesite različice Steam-Rip in podobno (to so popolne različice, ki so prenesene samo na gostovanje drugih proizvajalcev za preprosto nalaganje.
 • Ne pozabite, da prenos in namestitev Steam-iger ne pomeni nakupa. pridobitev kopije v igri shranjevanje in dodajanje v knjižnico, igra skozi "Stream" storitev ne bo delovala - na prvi zagon program samodejno preveri vse datoteke iger in preprečuje zagon \ tpiratske igre Zato boste za piratstvo morali zavrniti uporabo računa Steam, statistike, dosežkov in drugih čipov skupnosti. Če ste uradno različico kupili prek trgovine Stream, potem boste našli naslednja navodila, kako določiti pot do igre v Steamu.

  Navodilo

  Če ga želite zagnati, ga morate razpakirati v želeno mapo. Ta mapa je na poti, ki namesti vse igre z »Stream«. V skupni mapi morate ustvariti poddirekt z natančnim imenom igre, nato pa iz njega kopirati vse datoteke iger.

  Zdaj pojdite na aplikacijo. Pojdi v knjižnico in klikni na nastavitev igre. Program se bo samodejno začel skenirati obstoječe datoteke v ustvarjeni mapi z istim imenom. Zaradi dejstva, da Steam nenehno obnavlja posodobitev licenciranih iger, brez potrebe po prenosu datotek, najverjetneje ne more. Vendar pa bo njihov obseg bistveno manjši od celotne licencirane igre, zato bo prenos trajal le malo časa. Priporočamo tudi, da pred zagonom preverite integriteto datotek predpomnilnika. To lahko storite na kartici "Lastnosti igre" - zavihek Lokalne datoteke - gumb "Preverjanje integritete". Ko je postopek končan, program samodejno zazna, izvleče manjkajoče datoteke ali je ni treba.

  Kako dodati igro tretje osebe?

  Zdaj veste, kako določiti pot do igre v Steamu in dodati prednaložene datoteke v imenik SteamLibrary. Kaj storiti, če želite prikazati statistiko (v tem, kar igrate, koliko časa, itd.), Vendar aplikacija ni naprodaj v »Promotorjih«?
  Potem lahko priložiteIgra tretje osebe za nekaj klikov:
 • Če želite to narediti, odprite glavno okno trgovine in v zgornji menijski vrstici kliknite na element "Igra".
 • V kontekstnem meniju izberite »Dodaj igro tretje osebe v mojo knjižnico«.
 • Na seznamu izberite program, ki je nameščen v računalniku, in kliknite »OK«.
 • Potem se bo igra pojavila v knjižnici Steam.

  Sorodne publikacije