Kako hitro in preprosto namestiti "Opera" na vaš računalnik?

Pri nakupu računalnika ali prenosnega računalnika ali ponovni namestitvi operacijskega sistema v računalniku uporabnik pogosto vpraša: kateri brskalnik izberete? Pomemben dejavnik pri izbiri vloge zagotavljanja osebnih podatkov uporabnika, zanesljivosti, zaščite pred napadi virusov, hitrosti nalaganja strani in njene dostopnosti ter prenosljivosti igra pomembno vlogo.

Brskalnik "Opera" - vodja v Runetu

Brez pretiravanja se Opera lahko imenuje najboljši brskalnik med rusko govorečim prebivalstvom, saj ima vsa potrebna orodja in zmogljivosti za večino uporabnikov. "Opera" je zgrajena na istem motorju kot slavni "Chrome" in ima zato vse enake lastnosti.


To je odličen brezplačen brskalnik, ki ga lahko prenesete na katero koli napravo, naj bo to računalnik ali tablični računalnik, in celo telefon lahko nastavite na "Opera Mini". Če želite, da brskalnik na vašem računalniku je lažje kot preprosto - samo prenesete namestitveno datoteko na uradni spletni strani razvijalca.

Kako brezplačno prenesti "Opera" v računalnik

Če želite namestiti »Opera« na vaš računalnik, uradna stran zahteva:
 • Kliknite na velik zeleni gumb na sredini zaslona »Prenesi zdaj«. Privzeta datoteka bo prenesena v mapo »Prenosi« na sistemskem pogonu.
 • Če želite v računalnik namestiti brskalnik Opera, pojdite na razdelek, kamor ste prenesli namestitveno datoteko, in dvakrat kliknite nanj. Ali desno klikne miško in cv pojavnem meniju izberite element "Odpri".
 • S tem dejanjem zaženete namestitev "Opera" v računalniku. Sam proces je lahek, jasen in od lastnika računalnika ne zahteva nobenega poglobljenega poznavanja računalnika.


 • Nato se pojavi okno, v katerem boste morali klikniti na gumb "Take and Install". Preden namestite »Opera« v računalnik, je priporočljivo prebrati pogoje licenčne pogodbe. To lahko storite s klikom na povezavo "Pogoji uporabe".
 • Zahtevek za nadzor nad računi potrjujemo tako, da spreminjamo vaš računalnik s klikom na gumb "Da".
 • Vse, "Opera" je nameščeno. Preden lahko konfigurirate brskalnik po lastni presoji, se bo odprlo pozdravno okno.

  Brskalnik, ki združuje najboljšo kakovost

 • Priročna funkcionalna zasnova nikogar ne bo pustila ravnodušnega.
 • Veliko število razširitev in dodatkov za brskalnik, ki jih je mogoče namestiti s klikom na vtičnik na plošči express in z izbiro ustreznega mesta na uradni strani dodatkov za Opera.
 • Inteligentni brskalnik si zapomni vaše poizvedbe in pozove najpogosteje uporabljene možnosti za lažje delo v omrežju. Prav tako shrani zgodovino s prenosom kopij obiskanih strani v predpomnilnik, da prihranite promet, ko ponovno obiščete isto mesto.
 • Sposobnost sinhronizacije brskalnikov na različnih napravah z ustvarjanjem računa Opera.
 • Dodajanje priljubljenih in pogosto obiskanih portalov v zaznamke - zdaj ne boste izgubili želenega spletnega mesta. Preprosto preprostoKliknite na srce na koncu naslovne vrstice v brskalniku, medtem ko se na strani, ki jo želite shraniti, samodejno doda v zaznamke. Poleg tega bo dejstvo, da je ta vir ali stran shranjeno v vrstici z zaznamki, znak za srce, ki je obarvano rdeče, ko ga obiščete.

 • Namestite "Opera" na vaš računalnik, tablični računalnik in telefon.

  "Opera" ne smete namestiti v računalnik iz neznanih virov. Prvič, ni možnosti, da boste tam našli dejansko različico - najverjetneje bodo različne zastarele različice preteklih izdaj. Drugič, v računalnik lahko dodate virus. Malo verjetno je, da bi se radi ukvarjali z zlonamernimi programi, namesto da bi imeli užitek brskati po internetu v novem brskalniku. Datoteka sama je skoraj nepomembna, vendar je naložena takoj, ker je nameščena zelo hitro. V času pisanja članka, korak-po-korak navodila o tem, kako namestiti "Opera" na vašem računalniku, screenshots in tehnične specifikacije se nanašajo na različico Opera 41. Morda, drugačna različica in brskalnik vmesnik bo ustvarjen v prihodnosti, kot tudi vrstni red nalaganja in nastavitev bo nekoliko drugačen. . Vendar ne verjamemo, da bo prišlo do posebnih težav, saj razvijalci želijo racionalizirati celoten proces, tako da lahko vsak uporabnik obvlada nalogo in ni težav pri prenosu za hitrost internetne povezave. Lepo surfanje in enostavno delo!

  Sorodne publikacije