Kako zaslužiti na grafični kartici? Rudarstvo bitcoin na grafični kartici

V zadnjih nekaj letih je internet dobesedno napihnjen z oglaševanjem, ponuja vam možnost, da prenesete aplikacijo, ki bo uporabljala računalniško moč vašega računalnika in ustvarjala pasivni dohodek. Podobne ponudbe se morda zdijo še ena goljufiva shema, vendar se ne smemo mudi s sklepi, ker res obstaja način, kako zaslužiti denar na grafični kartici. Spoznajmo podrobneje.

Kako zaslužiti na grafični kartici

Edini način, da dobite od dela video vmesnika, ki je nameščen na vašem računalniku, je, da na video kartico najamete Bitcoin. Rudarstvo je proces, ki uporablja računalniško moč za ustvarjanje digitalnih podpisov v sistemu Bitcoin. Z zagotavljanjem računalnika za te namene boste prejeli nagrado. Kljub temu, da postaja »virtualno zlato« težje, se zanimanje za jok ne zmanjša. To je posledica dejstva, da se stopnja Bitcoin (PTS) postopoma povečuje glede na fiat denar.

PTS se je prvič pojavil na spletu leta 2009, vendar je zanimanje navadnih uporabnikov interneta in privabilo vlagatelje šele v začetku leta 2013. Pritegne stabilnost tečaja, ki kljub težavam v svetovnem gospodarstvu stalno narašča. Zato ljudje, ki vedo, kako zaslužiti bitkoine na grafični kartici, ne prihranijo denarja za nakup nove opreme, ki se bo nujno izplačala. Če se odločite za poslovanje, vam predlagamo, da veste, s čim začnetekatera oprema bo optimalna za to vrsto dejavnosti.

Stalni dostop do Etherneta

Da bi bila vaša oprema vključena v proces obdelave podatkov, mora biti povezana z internetom. Zahtevana hitrost je neposredno odvisna od:
 • skupnega števila vključenih grafičnih kartic;
 • zmogljivost naprave;
 • obremenitev izbranega bazena.
 • Če se pri pristajanju uporablja samo en video adapter, bo dovolj 10 kbit /s. Vendar pa takšen način pridobivanja kriptovalyut ni učinkovit in bo prinesel nepomemben dobiček. Možno je povečati dobiček z zbiranjem "kmetije", ki je opremljena z več grafičnimi karticami hkrati. Za takšno opremo je treba uporabljati hitri internet.

  Najbolj primerne grafične kartice

  Veliko število uporabljenih video adapterjev ni vedno zagotovilo za uspeh. Na primer, Radeon RX 470 lahko proizvede trikrat več sothos kot GTX 750 Ti. Pred nakupom video kartice za "kmetijo", dajanje prednost najmočnejših naprav, ki lahko delajo v energetsko učinkovit način. Najpomembnejša stvar v video kartici, ki se uporablja v lastnostih, je SPS (Solution Per Second), ki neposredno vpliva na število obdelanih operacij na sekundo. Ponujamo vam čudovito oceno grafičnih adapterjev, ki smo jo sestavili na podlagi ankete ljudi, ki znajo zaslužiti na grafični kartici.

  Minimalni stroški


  GPU


  ) Do povračila (dni)  Radeon Rx 470  4-8 Gb  300 $  145  Radeon Rx 480  4-8 Gb  350 $  215  Geforce GTX 1060  3-6 Gb  GeForce GTX 1070  8 Gb

  80 $  130  480 $  162  Radeon Fury X  4 Gb  550 $  213

  Upoštevajte, da je vračilna doba pogojna. Lahko se zmanjša ali poveča. Veliko bo odvisno od nihanja stopnje, pa tudi od stroškov električne energije. Namen te tabele je, da vam pomaga ustvariti jasno predstavo o tem, koliko si vaša video kartica zasluži na dan. Če vzamete, na primer, RX 470, potem bo povprečni dohodek na dan okoli 206 $, GTX 1060 - 308 $.

  Koliko grafičnih adapterjev je mogoče namestiti v eno "kmetijo"

  "Kmetija" je računalnik, ki ni sestavljen samo iz video adapterjev. Za njeno delo bo treba kupiti matično ploščo, procesor, RAM in napajalnik, prav tako pa namestiti OS za prenos odjemalskega programa, kar bo omogočilo rudarjenje bitkoinov na grafični kartici. Za stabilno in učinkovito delovanje grafičnega adapterja je potrebno namestiti "sveže" gonilnike. Nvidia deluje izključno z arhitekturo CUDA, Radeon pa z AMDAPPSDK. Vsaka od arhitektur vključuje uporabo največ osmih grafičnih jeder. To pomeni, da se lahko ena "kmetija" dopolni z največ osmimi enoprocesorskimi grafičnimi karticami ali štirimi dvojnimi procesorji.
  Za uporaboPotrebno je največje število grafičnih kartic:
 • RAM visoke hitrosti (najmanj 8 GB);
 • zelo zmogljivo napajanje;
 • visokofrekvenčni procesor;
 • Matična plošča ima zahtevano število vrat, rež.
 • Programi

  Obravnavali smo tehnični del in imeli tudi majhno predstavo o tem, koliko stane grafična kartica na nepremičnini. Da bi začeli digitalizirati valuto, morate najprej vzpostaviti WBC in dobiti edinstven naslov, ki se uporablja za transakcije. Najbolj zanesljiva je uradna torbica Bitcoin Core, ki zahteva veliko prostega prostora na trdem disku.
  Naslednji korak je prenos samega odjemalca, ki bo uporabil moč naše grafične kartice za računalniške namene. Takšnih programov je veliko, med njimi pa so:

 • Sgminer. Do nedavnega je ta odjemalec, ki je podpiral algoritem Neoscrypt, lahko uporabljal spominske kartice Nintendo in Nvidia ter AMD. Vendar pa po zadnji posodobitvi funkcionalne programske opreme deluje izključno z izdelki iz AMD.
 • ccMiner. Odlična možnost za lastnike grafičnih kartic Nvidia, ki zagotavlja maksimalno zmogljivost. Odjemalec je eden najbolj stabilnih in podpira vse algoritme.
 • Po prenosu in namestitvi programa je potrebno prilagoditi parametre. Da bi naredili vse, kar je kompetentno, in odkrili celoten potencial video adapterja, razvijalci dodajo programsko opremoposebni priročnik. Z uvedbo optimalnih nastavitev lahko začnete lastno ali uporabite bazen, ki bo pospešil proces lova kripto.

  Pool

  Ker je pridobivanje kriptografske valute z grafično kartico težje, se je večina maineurjev začela združevati v skupine, ki se imenujejo pool.
  Podobne skupine uporabljajo celotno računalniško moč za obdelavo informacij in nato delijo nagrado. Do danes obstaja veliko število nabojev, ki povezujejo ljudi, ki vedo, kako zaslužiti bitcoins na video kartici, vendar ne želijo postati solo-mayaners.

  Najbolj donosne naboje

  Po raziskavi Bitcoinworldwide je pet najboljših nabojev videti takole:
 • AntPool. Ta bazen, katerega strežnik se nahaja na Kitajskem, je v lasti podjetja BitMain. To predstavlja 1/6 vseh ekstrahiranih bitokinov.
 • F2 Pool. Bazenski bazen se nahaja na Kitajskem in proizvaja 12% vseh PTS.
 • BitFury. Zaprto bazen, do katerega lahko dostopate. Tri "kmetije", ki se nahajajo v Gruziji, imajo industrijsko razsežnost, ki omogoča pridobivanje 12% vseh bitokinov.
 • BW Pool. Kitajski bazen, ki deluje že tri leta. Njen delež predstavlja 8% vseh PTS.
 • WTSC. Ima opremo, ki proizvaja 7% vseh bitokinov. Poleg tega je ta vir Bitcoin-borza, ki je tretji največji v LRK.
 • Če veste, kako zaslužiti denar na grafični kartici, se lahko povežete z enim od navedenih baz (razen BitFury) in se pridružite procesu.

  Sorodne publikacije