Huawei: Najnovejši modeli telefonov

Huawei je danes ena najbolj iskanih aplikacij na področju mobilne tehnologije. Zelo priljubljeni pametni telefoni, ki izpolnjujejo vse najnovejše zahteve, so opremljeni z vsem, kar je potrebno za sodobno osebo. Kateri so najnovejši modeli Huawei z velikim povpraševanjem in kakšne so njihove prednosti?

Huawei P20 Lite

Če želite "videti več", kot trdi proizvajalec, potem bo ta pametna natančno podaljšala vaše meje. P20 je eden izmed najnovejših modelov telefonov Huawei, ki je prikrajšan za okvir zaslona. Naprava združuje neverjetno eleganten dizajn, dvojno zmogljivo kamero, odklepanje prstnega odtisa in še več. Takšna inovativna naprava ni draga: od 18.000 do 22.000 rubljev.


Nova generacija zaslona FullView 2.0 s sliko Full HD in resnično impresivna diagonala - 584 "- nič več ne bo ostalo neopaženih. Sprednje in zadnje plošče so iz stekla in jih povezujejo Kovinski okvir Kljub krhkosti materiala je naprava še vedno odporna na zmerne mehanske učinke, telo je na voljo v več barvnih variantah: modra ultramarina, roza sakura, črna in zlate kamere. vidnega kota 78 ° Ima vgrajeno funkcijo za prepoznavanje obraza, prilagoditev svetlobe in senc, ki omogoča jasno in svetlo sephi. Glavna kamera je predstavljena z dvema lečama: ena pri 16 MP, kar sama po sebi daje jasen učinek na fotografijo, 2 Mpts ob strani in 5P + 3P objektiviizboljša učinek, fotografije pa preidejo na raven profesionalnega fotografiranja.


Druga prednost P2 je odklepanje pametnega telefona s pomočjo prepoznavanja obrazov. To poveča varnost naprave. Blokiranje je branje več točk na obrazu, zato naprave ne bo mogoče odkleniti, ko njen lastnik spi. No, ne moremo pa omeniti še eno pomembno prednost: hitro polnjenje baterije. Tudi če je odstotek polnjenja pod 50%, se bo mogoče v nekaj minutah povzpeti do maksimuma. Vse to je mogoče zahvaljujoč tehnologiji hitrega polnjenja 9V2A.

Huawei P20 Pro Eden izmed najnovejših modelov pametnih telefonov Huawei iz serije P. P20 Pro je napredna naprava, opremljena s tremi Leica kamerami, od katerih vsaka opravlja določeno funkcijo. Takšna inovacija se ne more pohvaliti z nobenim vodilnim pametnim telefonom. V skladu s tem je strošek "Huawei P20 Pro" blizu naprav z blagovno znamko. Kupite pametni telefon lahko od 54.990 rubljev. Fotoaparat z barvno lečo ima ločljivost 40 milijonov slikovnih pik, kar omogoča fotografiranje z majhnim 3D učinkom in kakovostnim prenosom barv. Telefoto z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih pik s hibridnim petkratnim zumom vam omogoča celo fotografiranje makroja in fotografiranje na dolge razdalje. Monospaced leča pri 20 Mp. Sprednja kamera s 24 milijoni slikovnih pik daje jasne in žive fotografije, tako podnevi kot ponoči. Naprava ima zmogljivo baterijo, ki jo je mogoče polniti v samo nekaj minutah. Oblikovanje telefona je futuristično. Zaslon z največjo ločljivostjo danes - 61 palcev - je prikrajšan za okvir. OLED matrica omogočaza zmanjšanje svetlosti barv v nočnem načinu in načinu varčevanja z energijo. Na zaslonu je tudi senzor prstnih odtisov, ki ima tudi navigacijsko funkcijo.
Zunanja prevleka je predstavljena v več barvnih različicah: črna, modra, temno roza. Modra modra plošča ima zanimiv plavajoč gradient, ki se pojavi na svetlobi. Na videz se P20 Pro zdi težak in neprijeten. Vendar, ko jo vzamete v roko, vsi pomisleki odpadejo, ker je lahka, popolnoma leži v dlani.

Čast 5A - proračunska novost

Da bi poimenovali "Honor 5A" kot najnovejši model Huawei in celo novost, še vedno ni mogoče, saj se je ta mladostniška naprava na domačem trgu pojavila leta 2016. Vendar se njegova pomembnost v času leta 2018 ni izgubila. Naprava "Čast 5A" je v segmentu proračunskih pametnih telefonov, ki so precej dostopni za študentsko mladino, in je opremljena s številnimi potrebnimi funkcijami. Stroški se razlikujejo v 6000-8000 rubljev. Videz pametnega telefona ni mogoče imenovati privlačen in eleganten, vendar o tem nič ne zanima. Enostavno, kompaktno in uporabniku prijazno upravljanje pametnega telefona je narejeno iz plastike, zaradi česar je na dlani preprosto in skoraj neprepustno. Na zaslonu in pod njim ni navigacijskih ali mehanskih gumbov. Barva ohišja je predstavljena v treh različicah: črna, bela in zlata.
"Honor 5A" ni namenjen profesionalnemu snemanju, vendar je 13-milijona slikovnih pik z dvojno bliskavico dobre kakovosti. Sephi na tem pametnem telefonu pa bo razočaral,sprednja kamera ima ločljivost 5 milijonov slikovnih pik. 5-palčni zaslon je opremljen z ločljivostjo HD in zadostnim kotom gledanja. Vendar pa lahko prvi vtis pokvari majhno pisavo, ki je nekoliko nejasna. Barva ni dovolj kontrastna, vendar je dobra za nočni čas.

Huawei Honor 9: novost za poznavalce sloga

Poleti 2017 je svet videl resnično moderno in elegantno pametno Huawei Honor 9. On uteleša močan "nadev" in modno oblikovanje. Cena naprave je 20.990 rubljev. Številne ocene kažejo, da je "Honor 9" udoben v roki, kar vam omogoča brezhibno krmiljenje sledilne ploščice. Kljub elegantni zasnovi je ohišje izdelano iz stekla, vodilni modeli pa prevladujejo nad kovino. Barvna shema je predstavljena v treh različicah: črna, modra in kovinska. Kot je bilo že omenjeno, je izdelano iz stekla, ki ga predstavlja 15 kaljenih kaljenih slojev. To dejstvo naredi model "Huawei" močnejši od najbolj dragih in priljubljenih pametnih telefonov. Popolna ločljivost zaslona HD, ki popolnoma odpravi zrnate. Barve zaslona so nasičene, svetle, zato je potrebna nastavitev osvetlitve ozadja, zlasti za nočni čas. Dve kameri - 12 in 20 Mp - sta opremljeni z zmogljivim hibridnim fokusiranjem, vendar ni optične stabilizacije, kot pri vodilnih. HiSilicon Kirin 960 procesor s 24 GHz frekvenčnim območjem omogoča hitro in preprosto uporabo vseh funkcij telefona ter prosto predvajanje 3D iger.

Čast 10

Čast 10 je najnovejši model Huawei Honor, ki naj bi izšel junija 2018.Njegova približna vrednost je 35000 rubljev. Po uspešni izdaji 9. različice 10. čaka nerodno. Torej, kaj se pričakuje od prodaje?

Zaslon bo 52 palcev. Okvirji nikjer ne bodo izginili, vendar bo njihova širina bistveno manjša. Zaslon bo pokrit s kozarcem Gorilla Glass 5, ki bo povečal trdnost telefona pred udarci. Na hrbtni strani bo prišlo do prelivov, kot je P20 Pro, v barvnih različicah od vijolične do nasičene rožnate ali rožnate do rožnate, kot tudi standardne barve: črna in srebrna. Fotoaparat bo dvojni: 1-na 16 Mp - barvni senzor, drugi - z enobarvnim senzorjem s 24 MP. Naprava bo opremljena tudi z možnostjo hitrega polnjenja baterije.

Huawei P9 Dual sim

Ni najnovejši model Huawei, ampak je še vedno zahteval. Model se je pojavil v prodaji v letu 2016. Ena od značilnosti naprave je kovinsko ohišje. Ne dodaja agresivnosti dizajnu, ampak, nasprotno, naredi linije gladkejše. Doda se modno steklo 25 D, kar vpliva na jasnost slike. Fotoaparat predstavljajo dve objektivi po 12 MP, ki ustvarjata svetle in jasne fotografije v dnevnih urah. 8 megapixel sprednja kamera je dobra za ustvarjanje visoko kakovostnih sefijev. Pravzaprav, celo danes 2018, ne morete ostati od Huavay P9 dual, ki je opremljen z dobro kamero in vse sodobne funkcije.

Huawei Mate 8

35000 rubljev je vredno tega pametnega telefona, ki ga želijo poslovni ljudje. Slog in strogost sta v kombinaciji z zunanjim dizajnom: zaslon LCD Full HD, kovinska torbica in diskretne barve.
8-jedrni procesor HiSilicon Kirin 950 vam omogoča, da nemudoma izvedete vse možne operacije na pametnem telefonu. Kapaciteta akumulatorja 4000 magov ne samo, da shrani polnjenje, temveč vam omogoča tudi hitro polnjenje. Glavna kamera je 16 MP, sprednji pa 8 MP. Na hrbtnem pokrovu je priključek za prstni odtis. Na splošno je najbolj ugleden najnovejši model telefona Huawei, prikazan spodaj.

Huawei Honor 8

Eden izmed najnovejših modelov Huawei leta 2017 je na voljo po ceni 20.000 rubljev. Naprava je osvojila veliko pozitivnih ocen zahvaljujoč številnim kvalitetam:
  • Dvojna kamera (vsaka po 12 MP).
  • Snemanje na čelno stran je izvedljivo s fotoaparatom za 8 MP.
  • Svetla in jasna, 52 palcev s Full HD.
  • 4 GB RAM-a in 32 GB vgrajenega.
  • Možnost uporabe mikro-CD.
  • Skener prstnih odtisov.
  • Ohišje iz steklenih kovin.
  • V letu 2017 je sledil čast 8 z najnovejšimi modeli tablet Huawei MediaPad, ki so tudi visoke kakovosti.

    Sorodne publikacije