Kako hitro očistiti vodo v "Minecraftu"?

Voda je najbolj dragocen vir ne samo v resničnem življenju, temveč tudi v računalniški igri Minecraft. Ta vir se uporablja v mnogih receptih, pri gradnji, razvoju kmetijstva in banalni prehrani značaja. Lahko odstranite vodo iz "Minecrafta" in jo pretvorite v neskončen vir vlage. Upoštevajte obe možnosti.

Majhni rezervoarji

Obstaja LIFHAKK, ki vam omogoča, da se hitro znebite majhnih ribnikov - to je posebna goba. Če ga postavite v središče ribnika, se bodo v njej začeli absorbirati naslednji bloki vode. Deluje za majhen radij - 4 bloke na vsaki strani in diagonalno. Skratka, to vam omogoča, da se znebite sorazmerno majhnega dela rezervoarja.


Druga možnost je polivanje lave. Toda za začetek bo treba zbrati v globoke jame, ki tudi niso primerne za vse. Prednost tega načina je, da ko se sončite, se lahko v preostali vodi hitro pogasite!

Gradnja

Za odstranitev vode v "Minecraftu" je možno in s pomočjo dolge stavbe z zemeljskimi ali kamnitimi bloki. To je počasno in mučno, vendar v odsotnosti drugih možnosti ali materialov je lahko koristno. Najbolje je, da obnovite površino vode, ko načrtujete gradnjo na tem mestu v prihodnosti. Tudi velika območja se lahko odvajajo in lava. Ampak ne pozabite, da boste potrebovali veliko sredstev, in tudi po odtoku bo velika jama. Zdaj pa poudarimo glavni način, kako lahko hitro odstranite vodo iz Minecrafta.

Najučinkovitejša metoda

Če analiziramo vsako možnost, lahko ostanemo na eni od najhitrejših. Imajo pot s spužvami. Ima več nedvomnih prednosti:
 • Samo da.
 • Preprosto je urediti kvadrat.
 • Nariše več blokov naenkrat.
 • Nemogoče je zasvetiti.
 • Lahko se ponovno uporabi po sušenju.
 • Nemogoče je izgubiti (samo v bitki ali smrti v klopi).
 • Kako priti do neskončne vode?

  Zdaj pa razmislite o obratni možnosti, ko boste morali pridobiti neskončno zalogo katere koli tekočine, vključno z vodo. Če želite to narediti, morate najprej izbrati majhno jamico s 4 celicami (2 do 2 bloki). Zdaj vzamemo vedro vode in jo vlijemo v enega od vogalov, nato pa, prav tako, nalijemo v kot, ki je diagonalno od prvega. Po polnem polnjenju vseh celic boste lahko redno jemali vodo z vodo, vendar se nikoli ne bo končala. Če v polnilu ostanejo poševni koti, ponovite postopek in dodajte več tekočine. Obstaja ena omejitev - ta metoda deluje z vsemi tekočinami, razen lave.

  Sorodne publikacije