Kako dodati glasbo v Sims 3: Navodila

"Sims 3" je priljubljena simulacija človeškega življenja na računalniškem zaslonu. Igralci lahko ustvarijo znake, kot so sami, cele družine, odrasli otroci, dobijo službo in tako naprej. Na splošno je v tej igri vse, kar je prisotno v normalnem življenju. Seveda pa takšen simulator od igralca zahteva veliko časa, zaradi česar se lahko standardna zvočna podlaga hitro naveliča. Tudi v "Sims 3" je priložnost poslušati glasbo, ki se igra. V tem članku se boste naučili, kako dodati glasbo na Sims 3. Naj Simčki poslušajo vaše najljubše skladbe!

Zahteve za datoteke

Pred prenosom skladb v mapo z igro morate pripraviti seznam predvajanja z določenimi zahtevami. Najprej morate preveriti obliko datoteke. Igra je sposobna prepoznati samo MP3 format. V tem primeru kakovost vseh skladb ne sme presegati 320 Kb /s. Kopirajte vse datoteke v en imenik in nadaljujte z naslednjimi koraki, po katerih lahko dodate glasbo Simsu 3.


Kje kopirati datoteke?

Za začetek morate odpreti mapo Moji dokumenti (ali »Moji dokumenti« v ruski različici operacijskega sistema). Ta katalog je na voljo v vseh različicah sistema Windows. Če ima vaš računalnik igro The Sims 3, potem se mora v mapi z dokumenti samodejno pojaviti razdelek z imenom podjetja razvijalcev - Electronic Arts. Odpri ga. V tej mapi poiščite Sims 3. Če imate nameščeno samo eno uradno igro EA, potem bo samo en imenik. Odprite to mapopojdite v Glasbo po meri. Privzeto tukaj ne bo nobenih datotek. Zdaj pojdite na okno, kjer je vaš seznam predvajanja, in izberite vse elemente. Nato kopirajte vse skladbe z uporabo kontekstnega menija ali bližnjice na tipkovnici Ctrl + C. Pojdite v Raziskovalec z mapo »Glasba po meri« in prilepite seznam skladb z vročimi tipkami Ctrl + V. Tako lahko glasbo nastavite v "Sims 3". Ostaja, da se naučite, kako ga poganjati.


Kako vključiti?

Treba je opozoriti, da s to metodo namestite pesmi za igranje iger. Na primer, vaši znaki lahko vključujejo predvajalnik, kasetofon in izbiro določene postaje, kjer se bodo predvajale izbrane skladbe. Lahko spremeni igro in močno razveseli igralca. Ko se naučite dodati glasbo na Sims 3, morate kupiti predvajalnik ali oditi na zabavo, ki ima vir glasbe. Mimogrede, iskanje takšnega vira ni problem. Sedaj morate klikniti na stolpec ali predvajalnik in med možnostmi v kolesu izbire poiščite Glasbo po meri. Po tem, v igri, se bodo skladbe začele predvajati iz mape. Na žalost pesmi vedno zvenijo v istem vrstnem redu, pesnik se lahko hitro naveliča. Če se odločite dodati svojo glasbo na Sims 3, bodite pripravljeni na dejstvo, da vsaka različica igre ne bo imela take funkcije. Najbolje je, da uporabite uradno licenco. Poleg tega je uspešnost odvisna od števila in kakovosti sprememb, ki jih namestite v tej igri.
Zdaj veste, kako dodati in poslušati glasbo v Sims 3. Bila bopredvajanje, ko vklopite uporabnika radijske postaje, dokler ne izbrišete datotek iz mape Glasba po meri.

Sorodne publikacije