Kako dodati glasbo v "GTA 4": opis metode

V vseh igrah serije GTA, ki se začnejo z San Andreasom, lahko ustvarite svojo radijsko postajo in prenesete skladbe. Razvijalci so naredili ta postopek čim bolj preprost in enostaven za vsakega igralca. V tem članku bomo predstavili, kako v računalnik dodati glasbo na GTA 4.

Omejitve in nasveti

Najprej je pomembno opozoriti vse bralce, da v primeru igre na konzoli njegova radijska postaja ne bo delovala, saj lahko na tej platformi ročno spremenite ali dodate datoteke. Da bi zagotovili, da so vse potrebne skladbe pravilno prepoznane in dodane igri, morajo imeti isto obliko zapisa mp3 in ime v angleščini. Po njihovi velikosti in številu omejitev ni.


Prav tako je treba omeniti, da ni programov ali sprememb, ki bi vam omogočale dodajanje glasbe v GTA 4. To naredimo z uporabo standardne funkcionalnosti igre, ki jo nudijo razvijalci od same izdaje projekta. Navodila za dodajanje skladb v radio so nekoliko drugačna, odvisno od različice operacijskega sistema Windows, ki se uporablja v računalniku.

Vodnik za Windows XP in 7

Razlika med možnostmi za dodajanje glasbe je v poti do želene mape. Če uporabljate operacijski sistem Windows XP in katero koli različico operacijskega sistema na desetine, morate odpreti sistemsko particijo trdega diska in pojdite v imenik Dokumenti in nastavitve. Tukaj morate najti podpolje z imenom, ki se ujema z imenom računana vašem računalniku. Pri tem odprite mapo Moji dokumenti in jo poiščite v imeniku GTA IV. Ko ga vnesete, boste videli mapo Uporabniška glasba. Privzeto je popolnoma prazen. Tukaj morate kopirati svoje najljubše skladbe in začeti igro.

Vodnik za Windows 10

V primeru tega operacijskega sistema lahko dodate glasbo na radio "GTA 4", kot sledi. Prav tako pojdite na sistemsko particijo diska. Tukaj odpremo mapo Uporabniki. Še enkrat poiščite razdelek z imenom, ki je enako računu, in ga odprite. Tukaj izberemo mapo GTA IV in Uporabniško glasbo. Nato naredimo enako operacijo kot v prejšnjem primeru - kopiramo seznam skladb v mapo.


Obstaja en trik. Če želite dodati glasbo v GTA 4 in ne zamašiti preveč prostora na sistemskem pogonu, lahko storite naslednje:
  • Pojdite v mapo, kjer je shranjena vsa glasba.
  • Ustvarite bližnjice in jih kopirajte v Uporabniško glasbo.
  • Ne odstranjujte glavnih datotek z druge particije diska.
  • Dejanje v igri

    Kopiranje datotek je končano, zdaj je potrebno v meniju za igre narediti več korakov. Prenesite vse shranjevanje in takoj vstopite v meni za začasno ustavitev. Tukaj odpiramo zvočno nastavitev. Kliknite na gumb »Hitro iskanje glasbe« in počakajte, da igra pregleda celoten seznam in ga dodate na radiu. Igra bo dodala glasbo »GTA 4« toliko časa, kolikor se bo število posnetkov, ki jih želite kopirati v imenik Uporabniške glasbe. Zdaj gremo v igro in sedimo na kateri koli avto ali motorno kolo. Pomikajte se po izbirnem koleščku, dokler se ne prikaže neodvisnost FM. Po pravilniTukaj nastavitve naj bi zvok prenesene pesmi. Ta priročnik je primeren tudi za dodajanje glasbe v GTA 4 podjetja Liberty City, saj se aplikacije izvajajo kot del prvotne igre.

    Sorodne publikacije