Merry Valley Map za dolgo temno. Naj iščem bunker?

Long Dark Card za Conquering Valley pogosto iščejo igralci preko različnih iskalnikov, da se bolje osredotočijo na tla. Bi morali poiskati takšno stvar? To bo obravnavano v članku.

Igra

Projekt Long Dark, ki ga je izdal studio Hinterland, je simulacija preživetja z odprtim svetom, realistična fizika in dobra mehanika iger. Cilj igre je preživeti čim dlje v razmerah hudih gozdov severne Kanade. Junak se nenehno sooča s težavami, kot so pomanjkanje hrane, voda, utrujenost in nizke temperature. Tudi sovražni volkovi in ​​medvedi se lahko zlomijo, če jih izzovejo.


V načinu preživetja obstaja več zemljevidov, od katerih je vsak odprt svet z veliko skladišči, načini uživanja hrane in sestavin za krafting vitalnih predmetov. Zavetišče je zelo pomembno mesto v igri. Lahko čakajo na nevihto, se ogrejejo, počivajo in čakajo, dokler ne preide volk ali medved.

Kako najti bunker

Kartico Conquering Valley za The Long Dark je načeloma enostavno najti. Poudarja najpomembnejša območja terena, možna območja nevarnosti, kraje, kjer lahko ležijo človeška ali živalska trupla, pa tudi predvidljive točke pojavljanja bunkerjev. Opozoriti je treba, da verjetnost slednjega ni sto odstotkov. Lahko se pojavi na mestu, ki je navedeno na zemljevidu, vendar morda ne bo na voljo pri naslednjem prehodu. Zato, da bi iskali bunkerje, ne bi smeli iti na kartico Conquering Valleyza The Long Dark.


V načinu preživetja obstaja sistem "kartiranja", ki označuje območje premoga v snegu. Po tem postopku se na želenem zavihku menija prikaže izbrani del.

Stalni kraji na zemljevidu

The Lovely Valley Dolga Temna je polna krajev, ki so vedno "kjerkoli potrebujete". To so:
 • dvorec "Tri Kidka";
 • kmečka hiša;
 • radio;
 • HE "Carter";
 • Dvorec osvajalne doline.
 • Na teh točkah se lahko spočijete, ogrejete, napolnite zaloge in se skrijete pred slabim vremenom. Poleg tega je veliko krajev za različne namene: ribolovne luknje, jame, lovske vabe, žage, zapuščeni avtomobili, zapuščene koče in zapuščene trgovine. Primerna orientacija na karti Conqueror Valley v The Long Dark vam bo pomagala najti zgoraj navedene lokacije za kakršen koli namen, ali najti sestavine za obrt, hrano ali pa se preprosto ogreje.

  Zaključek

  Opozoriti je treba, da je The Long Dark "preživetje", vendar je še vedno avtorjev pogled na situacijo, ko je oseba ena na ena z naravo in prisiljena v boj za življenje. Razvijalci opozarjajo, da se spretnosti, pridobljene v igri, ne smejo uporabljati v resnici. Svet divjih živali je resnično nevaren in nepredvidljiv. Tukaj ni prihrankov, kot v računalniški igri, in kartica Osvajalne Doline za Dolgo Temno ne bo popravila situacije. Lepa igra!

  Sorodne publikacije