Kako prepisati iz diska na disk, flash pogon, kaseto

V dvorišču 21. stoletja so nosilci informacij tako številni, da jih je mogoče zlahka zamenjati. Včasih obstajajo situacije, ko je potrebno ponovno napisati potrebne informacije iz enega nosilca v drugega. Potem se v našem umu pojavi vprašanje: kako ponovno napisati disk iz diska na disk ali iz diska na bliskovni pogon in tako naprej? Iz tega razloga smo se odločili, da napišemo majhno navodilo o popisu iz enega nosilca v drugega. Seveda ne bomo upoštevali najpreprostejših različic tipa "računalnik - bliskovni pogon" ali obratno. Bolj nas zanima vprašanje: kako kopirati disk iz diska na disk ali s traku na disk? Druga možnost je najbolj zahtevna, saj je na videokasetah veliko vnosov, ki bi jih želel shraniti.


Disk

Mnogi postavljajo vprašanje: kako pridobiti potrebne informacije z diska na disk? Predlagamo, da to vprašanje obravnavate zdaj. Za pisanje z diska na disk potrebujete poseben program. Zdaj jih je precej veliko: tako plačanih kot brezplačnih. S katero programsko opremo za zapisovanje diskov se bo celo zagnal uporabnik računalnika? Najpogostejši med njimi - Nero, ki je zdaj precej različnih različic, plačanih in brezplačnih, Ashampoo Burning Studio in ImgBurn. Kar zadeva Nero, je za začetnike najprimernejša različica 6 in 8. So zelo enostavni za uporabo in popolnoma Russified.
Kaj storiti? Najprej namestite program na računalnik, tako da sledite navodilom namestitvenega programa. Vabimo vas, da se seznanite z Ashampoo Burning Studio. Najprej vstavite diskki jo morate kopirati, v glavnem oknu izberite "Kopiraj". Ko je branje končano, morate vstaviti prazen disk, pritisnite gumb "Shrani". Snemanje ne bo trajalo dolgo. Naslednje, okno pops up, da je vse uspešno opravljeno, je treba pritisniti "Ok". Vse, kar ste uspeli s svojim delom. Strinjam se, da je vse zelo preprosto. Ta program ima jasen vmesnik, veliko zalogo orodij, verjamem, da ga boste še vedno potrebovali. Poleg tega je ta programski izdelek popolnoma brezplačen.


Flash pogon

S pomočjo istega programa bomo preučili vprašanje, kako prepisati flash pogon na disk. Nič ni enostavnejšega, sledite navodilom - in vsi boste dobili:
 • Ustvarite novo mapo v računalniku.
 • Vstavite bliskovni pogon in kopirajte tisto, kar potrebujete, v to mapo.
 • Če želite zapisati glasbo, morate vstaviti prazen disk, odpreti program in izbrati "Record or Convert Music", nato "Create CD".
 • Odprto je okno, kjer morate vstaviti datoteke, ki jih želite zapisati na disk. Ko je seznam oblikovan, kliknite "Next" - "Record".
 • Kot lahko vidite, je vse preprosto, uporabite to navodilo za orodje - in nikoli ne boste imeli težav.

  Kaseta

  Koliko stane video kaseta v salonih? 200-300 rubljev na uro. Zdaj si oglejte, koliko želite shraniti videoposnetke. Res je, da gredo za te storitve je nedonosna? Zato vas bomo sedaj naučili, kako vse od kasete prenesti na disk, ki ga želite, ne da bi ga porabili.več kot 15 tisoč rubljev.
  Kaj bomo porabili za ta denar? Na posebno opremo, imenovano TV-sprejemnik. Je zunanji (za prenosnik) in notranji (za stacionarni računalnik). Potrebujemo tudi magnetofon, vrsto žic (običajno je priložen TV-sprejemnik). Za zunanje potrebujemo JSB in zvonce, za notranje - samo prijatelja.
  Priključite TV-kartico, namestite programsko opremo in gonilnike (pogoni vedno prihajajo). Zaženite program in vstavite kaseto, pritisnite "Start". Zdaj je vredno prilagoditi ločljivost slike. Slika se je pojavila na monitorju, zelo nejasna, nejasna, s klikom na desni gumb miške in izbiro postavke "Nastavitve kanalov". Ko dobimo kakovost, ki jo potrebujemo, vrnemo kaseto na vrh in začnemo s snemanjem, kliknemo gumb s krogom. Videoposnetek se zdaj snema v računalnik. Po končanem snemanju pritisnite "Stop". Vse, video je v pomnilniku vašega računalnika. Zdaj se lahko zapiše na disk, kako to storiti, smo že govorili in bomo kasneje razmislili o nekaterih programih. Bodite pozorni na dejstvo, da včasih v prejetih zapisih nastanejo praznine, torej mesta, kjer ni nobenih zapisov. Kako se znebiti tega? Z video instalacijo in programi obrezovanja, vendar je to nekoliko drugačna tema, ne bomo odstopali od naših.

  Telefon

  Ta tema je zelo kratka, saj je vse tukaj zelo jasno. Ste na telefonu posneli zanimiv videoposnetek in bi radi shranili tiste trenutke na disku? Za to potrebujemo računalnik, USB-kabel iz telefona in diska.Zaporedje dejanj:
 • Telefon povežite z računalnikom.
 • Poiščite datoteke, ki jih potrebujete.
 • Shranite jih v pomnilnik računalnika.
 • Vstavite disk.
 • Uporabite enega od programov za zapisovanje na CD ali DVD.
 • Nero

  Zdaj na kratko obravnavamo enega najbolj iskanih programov. Kako napisati disk na disk? Preprosto uporabite večnamenski multimedijski center Nero. Sposoben je ne samo za snemanje diskov, temveč tudi za urejanje, branje, reprodukcijo, ustvarjanje, kopiranje. Ta izdelek se pogosto uporablja za zaščito multimedijskih knjižnic, saj ima funkcijo varnostnega kopiranja.
  Ta programski paket ima veliko funkcij, izjemno razumljiv vmesnik pa vam omogoča, da za začetnike izvajate celo zelo kompleksne naloge.

  ImgBurn

  Preverili smo že dva izdelka programske opreme, ki nam pomagata pri zapisovanju. Predlagamo, da vam preberem nekaj besed o možnostih drugega pripomočka - ImgBurn. Kako ponovno napisati CD? Naš izdelek nam lahko pomaga pri tej zadevi. Ta program ima veliko prednost - je brezplačen, to je bolj povpraševanje. Lastnosti:
 • Snemanje slik CD in DVD.
 • Ustvarjanje ISO iz DVD, CD, trdega diska.
 • Podpira delo z dvoslojnimi DVD-ji.
 • Podpira številne vrste slik.
 • Sorodne publikacije