Kako dodati glasbo »sošolcem« na vašo stran?

Račun v socialnem. mrež ni le zmožnost iskanja prijateljev in korespondence. S svojo pomočjo si lahko delite z okoliškimi živimi trenutki življenja, čustvi in ​​občutki, interesi in preferencami. Za to morate samo izpolniti svojo stran z zanimivimi informacijami, fotografijami, videoposnetki, skladbami. Za napredne uporabnike registracija vašega računa ni težavna. Vendar pa je vsak dan v Sotsu. V omrežjih je registriranih na stotine ljudi, med katerimi lahko srečate tiste, ki so se pravkar začeli pridruževati virtualnemu svetu. Najpogosteje niso stare. Njihova velika želja po popolni komunikaciji s svetom preko interneta se sooča z oviro - malo izkušenj z računalnikom in vprašanje, kako dodati glasbo "sošolcem" ali drugi vsebini, predstavlja zastoj. Zaradi tega, gostovanje datotek postaja zastrašujoče opravilo.


Vendar ni razlogov za kakršno koli razočaranje. Pravzaprav za komunikacijo v soc. mreže so prinesle užitek, ni vam treba biti strokovnjak, dovolj je poznati nekaj pravil. V tem članku bodo obravnavani na primeru popularnega družbenega. Omrežje "sošolci". Začetni uporabniki se bodo naučili, kako prenesti glasbene datoteke na svojo stran, jih dodati v sporočilo.

Kje začeti?

Predstavniki starejše generacije pogosto raje glasbo, ne pretirano število osebnih fotografij in še bolj selfis. Lahko jih razumemo s starostjoobstaja želja po bolj umirjenem ritmu življenja. Glasbene kompozicije pomagajo počivati, biti v dobrem razpoloženju, pozabiti na neprijetne trenutke in jih okrasiti s sporočili. Preden lahko dodate glasbo »sošolcem« iz računalnika, morate najti vse vaše najljubše datoteke. Morda so že na napravi. Manjkajoče pesmi lahko zlahka prenesete iz interneta, preprosto uporabite kateri koli iskalnik (Yandex, Google, Yahoo itd.), Vnesite ime in ga poiščite na predlaganih spletnih mestih.


Prenos v računalnik ne bo povzročil težav, vsaka pesem ima gumb za prenos, potem ko ga dvakrat klikne, začne pošiljati glasbo na napravo.

Prenos glasbe na socialno stran. omrežje

Preden dodate glasbo "sošolcem", morate vedeti, da je to mogoče na dva načina.
 • Dodajanje datotek s trdega diska računalnika. Če želite to narediti, morate iti na svojo socialno stran. Na vrhu oranžne plošče poiščite razdelek »Glasba« in kliknite z levim gumbom miške. Po tem boste videli okno s seznamom nalog, izberite "Dodaj glasbo", levi klik. V oknu izberite del ali mapo, v kateri se nahajajo želene skladbe, prikaže se vsa glasba, shranjena v računalniku. Ostaja le, da ponovno izberete potrebne datoteke v mp3 formatu s pomočjo levega gumba miške in se bodo pojavile na spletnem mestu v razdelku "Moja glasba".
 • Najljubše pesmi lahko dodate neposredno s spletnega mesta"Sošolci" z uporabo razdelka za iskanje. Kot v prejšnji različici, morate odpreti seznam nalog, na poziv pa vnesite ime glasbene kompozicije, kliknite na gumb "Najdi". Če se želene skladbe odbijejo, nato z miškinim kazalcem prikličete želeno skladbo, se na "+" pojavi klik. Po tem bo skladba shranjena "Moja glasba". Zdaj je datoteka na voljo za brezplačno poslušanje strani.
 • Kako dodati glasbo »sošolcem« iz telefona?

  Pametni telefon in tablični računalnik lahko z njimi priročno opravita veliko stvari. Vendar je njihova funkcionalnost v primerjavi z osebnim računalnikom omejena. Razširijo se na takšno priložnost kot dodajanje glasbe "sošolcem". Ko pridejo na stran iz telefona, se lahko poslušajo, kot tudi iščejo in dodajo nove, vendar samo tiste, ki so na voljo na spletnem mestu. Dodajanje skladb, ki so shranjene v pomnilniku pametnega telefona, trenutno ni mogoče.

  Kako poslati glasbene datoteke v sporočilo?

  Na voljo sta dve možnosti:
 • S pomočjo iskalnikov poiščite želeno skladbo, kopirajte povezavo in jo prilepite v sporočilo. Po prejemu sporočila se bo prejemnik lahko pomaknil na stran s to datoteko in jo poslušal.
 • Glasbene datoteke so lahko predstavljene, če njihova velikost za to ni prevelika. To lahko preverite tako, da premaknete kazalec miške nad datoteko, če se pojavi simbol "Darilo", kar pomeni, da lahko pošljete glasbeni pozdrav. S klikom na ta simbol z levim gumbom miške izberite prijatelja, kateremu želite poslati pesem. Res je, da je treba to pojasnitistoritev. Strošek je naveden pred potrditvijo darila, zato je najbolje, da vnaprej preverite razpoložljivost sredstev za plačilo.
 • Treba je opozoriti, da spletna stran "sošolci" ne more dodati glasbe kot datoteke kot datoteke.

  Zaključek

  Tu so osnovna pravila. Moram reči, da jih je nekaj. Odgovor na vprašanje, kako dodati glasbo na "sošolci", zdaj ne bo delovalo. Na tej strani so izraziti nasveti, ki vas ne bodo držali prave poti. Glavna pomanjkljivost v tem primeru je, da je popolna uporaba tega vira možna le prek računalnika ali prenosnika. Vendar pa se ne razburjajte, internetna tehnologija se nenehno premika naprej, morda ne tako daleč, ko je poln dostop do glasbe na spletni strani "sošolci" mogoče prejeti in prek mobilnih naprav.

  Sorodne publikacije