Kako dodati glasbo v "GTA: San Andreas": navodilo

Računalniška igra GTA: San Andreas ostaja ena izmed najbolj priljubljenih in uspešnih akcijskih iger tretjih oseb na odprtem svetu. Velika država, tri mesta, podeželje in veliko svobode delovanja. Seveda je premikanje med lokacijami bolj zabavno z glasbo, saj pot pogosto traja nekaj minut. Kaj pa, če so vse radijske postaje utrujene ali sploh ne? Oglejmo si, kako dodati glasbo v »GTA: San Andreas«.

V eni sami igri ne boste mogli storiti enako - ustvariti svojo radijsko postajo iz katere koli skladbe. Ta priložnost je prisotna le v seriji iger "DTA". Že s "San Andreasom" lahko igralci dodajo pesmi in jih poslušajo na ločeni radijski postaji. Razvijalci so poskušali nad realizmom in potopitvijo v ozračje, tako da bodo med skladbami dodanimi v odmoru zvok glasov vodilnih, različnih pogovorov.


Postopek ustvarjanja radijske postaje je zelo preprost in dostopen vsakemu igralcu. Če želite vstaviti glasbo v "GTA: San Andreas", ne potrebujete dodatnih programov ali sprememb - ta funkcija je privzeto vgrajena v igro.

Navodilo

Najprej morate pripraviti seznam predvajanja z vsemi skladbami, ki jih želite poslušati, ko potujete z avtomobili in motornimi kolesi. Če želite to narediti, ne potrebujete dodatnih pripomočkov - dovolj je zbrati skladbe v eni mapi. Predpogoj je format mp3 in drugi parametri niso tako pomembni. Za dodajanje glasbe v »GTA: San Andreas ", morate odpreti posebno mapo na sistemski particiji trdega diska. Ta priročnik je pomemben za vse operacijske sisteme Windows.


Odprite Moji dokumenti in poiščite imenik GTA San Andreas User Files Ta imenik vsebuje mapo User Tracks, kjer morate kopirati vse zahtevane skladbe. Ustvarite lahko bližnjice za vse skladbe, da dodate glasbo »GTA: San Andreas«, vendar ne kopirajte datotek na sistemski trdi disk. Na ta način prihranite prostor , celotna knjižnica skladb je na drugem odseku, število skladb pa ni omejeno.

Skeniranje

Zdaj morate zagnati igro in odpreti razdelek zvočnih nastavitev. V bloku, ki je odgovoren za nastavitve radia, kliknite gumb "Skeniraj". Po tem bo igra začela s prenosom skladb. To lahko traja veliko časa, še posebej, če želite dodati veliko pesmi.

Inkluzija

Ostaja samo vstop v avto, iskanje radijske postaje in uživanje v skladbah med državnimi potovanji. Ko sedite v avtu, začnite obračati seznam postaj, dokler ne najdete »Vaš radio«. Pri nekaterih prevodih se ta radijska postaja lahko imenuje "sledenje igralcem". Pesmi se bodo predvajale v naključnem vrstnem redu, tako da nimajo časa, da bi motile igralca. Zdaj veste, kako dodati glasbo v »GTA: San Andreas«. Radio morda ne bo deloval v nekaterih različicah igre. Značilno je, da se tak problem pojavlja v piratskih kopijah, v katerih je izrezana vsa glasbasestavine V tem primeru boste morali namestiti drugo različico igre.

Sorodne publikacije