Goljufije za Sims 4 o cenzuri: igrajte brez omejitev!

Na vseh področjih našega življenja obstajajo teme, ki jih preprosto ne sprejmemo. To se lahko nanaša na nekatere običajne vsakodnevne dejavnosti, ki so neločljivo povezane z vsako osebo, od majhnih do velikih, lahko pa so tudi bolj intimni procesi, ki so nekaj osebnega. Če je večina teh procesov popolnoma naravna in normalna, zakaj je torej v filmih, medijih in celo v video igrah cenzura? In kako odstraniti cenzuro v igri "Sims 4"?

Kaj je cenzura iger?

Najpogostejše mejne ikone, ki jih lahko vidimo na naslovnicah računalniških iger danes, so starostne omejitve, kot so "18+", žaljiva beseda, kri in nasilje, izrecno prizori spolnosti in še več.


Takšna cenzura je za otroke obvezna, saj njena odsotnost ne vpliva na psiho in na zaznavanje sveta okoli sebe, saj nekatere stvari otrok morda niti ne ugiba.

Omejitve na "Sims 4"

Cenzura v računalniških igrah serije Sims je posledica dejstva, da naletijo na intimne prizore med liki, hkrati pa hodijo do stranišča in se tuširajo. Nekateri pobudniki so se odločili, da ustvarijo seznam ukazov, ki omogočajo ne samo poenostaviti svoje družine življenja z uporabo različnih šifrirnih kod za denar, vedno dobro razpoloženje in značilne značilnosti značaja, ampak tudi narediti igro čim bližje realnosti, popolnoma odstraniti zlonamerne pike, ki so razdražene. v procesu igre. Kode za "Sims 4" so se pojavile na cenzuri. Seveda, živi na internetuveliko mods, ki redno sprosti različne piratske dodatke, ki imajo v svoji strukturi že vnesene kode za goljufije, vam omogočajo, da igrate necenzurirano. Vendar pa so kode za "Sims 4" za cenzuro - to je enostavnejša možnost, saj včasih pri prenosu dodatkov, bolj neuradnih, lahko pride do različnih težav pri izvajanju igre. Zato morate biti previdni pri interakciji z igro, če želite odstraniti kakršenkoli namig o starostnih omejitvah. Goljufije za Sims 4 o cenzuri so odlična alternativa nezakonitim dodatkom.


Kako odstraniti cenzuro v "Sims 4"

Vendar bodo kode in moduli cenzure vedno pomembni. In potrebni so v igralniški industriji. Danes bolj priljubljena ni klicanje kod "Sims 4" za cenzuro, in sicer posebne programe-mod. Program, ki je trenutno znan, se imenuje "Anti-cenzor". Namestitev moda je zelo preprosta. Preneseni arhiv morate razpakirati v mapo z imeni »Mods«. Potem, ko se prijavite v igro, boste videli okno z modi, kjer morate samo označiti uporabo mod. To je vse! Uporaba kod za "Sims 4" za odstranitev cenzure danes ni več potrebna.

Sorodne publikacije