"Gazon-Nekst": ocene lastnikov, fotografije

"Gazon-Nekst" - linija domačih tovornjakov, izdelanih na osnovi avtomobilske tovarne v Oki. Z dolgoletno zgodovino od ZSSR do današnjih dni se je GAZ preoblikoval: sodobni modeli združujejo prijetno zasnovo, moč, funkcionalnost in udobje. To ne potrjujejo samo komercialni članki, temveč tudi pričevanja dejanskih lastnikov.

Kratek izlet: zgodovina dogodka

September 2016 - pomembno obdobje za Gazon-Nekst, čas izdaje prve serije novih avtomobilov in testiranje s strani strokovnjakov. Uspelo ji je v uradnem sporočilu za javnost in izidu prvih modelov za prodajo. Linija je peta generacija tovornjakov GAZ-a, njena proizvodnja pa je povezana z željo podjetja, da izpolnjuje okoljske in varnostne standarde. V ta namen je bil uporabljen plinski motor, ki je porabil veliko manjšo količino goriva in izpolnjeval posodobljene mednarodne standarde.


"Travnik" - močan konkurent tujih analogov, medtem ko je iz prvotnega GAZ-a vzel malo. Že na začetku razvoja je postalo jasno, da so sistemi prejšnjih modelov zastareli, zato so bili kot osnova vzeti le stari prenosni in okvirni sistemi, ki so se bistveno spremenili. Ta vrstica - neke vrste uspešen poskus, uspešen poskus uporabe tujih standardov in tehnologij za ustvarjanje domačega avtomobila. Zato govorimo o "Gazon-Nekst" pregledi realnih lastnikov: "Domoljubni tuji avto".


Splošne koristi ravnala

Zakaj je bil novi izdan?model? Treba je doseči več ciljev - povečati največji obseg obremenitve, ustvariti tovornjak, primeren za mestne razmere, vstopiti v zahtevan segment cen in končno tekmovati s tujimi kolegi. Z vsem tem je "Gazon-Nekst" uspel, kot da bi se izognili višji ravni v cenovni kategoriji, kot je bilo pričakovano. Vendar pa popolnoma opisujejo nove ocene lastnikov "Gazon-Nekst", kjer je seznam koristi še bolj pomemben:
 • Uporaba uvoženih, visokotehnoloških elementov. Večina podrobnosti mehanizmov je ustvarjena z lasersko metodo, natančnost je 002 mikronov, kar je odličen indikator.
 • Vsestranskost: Če potrebujete gradbeno odlagališče, izotermičen kombi ali vgrajen avtomobil, bo "Nekst" ustrezal, saj ima veliko kompletov
 • Udobje v vseh pogojih. Lastniki imajo dostop do klimatske naprave, ogrevanih ogledal in drugih potrebnih za potovanje z zasebnimi znamkami.
 • Varnost. Stranska ogledala zagotavljajo dober pregled, ne zahtevajo montaže in so primerna za vse voznike.
 • Neznatni stroški popravil. Tako ustvarjalci kot lastniki trdijo, da so stroški popravil majhni.
 • Garancija proizvajalca - 3 leta.
 • Varčevanje. Pohvala v Gazon-Nekst preglede lastnikov porabe goriva, zmanjšati in včasih doseže 9 litrov.
 • Trajnost. Pocinkane pločevine nove kabine ščitijo telo pred korozijo in s tem lastnikom prekomernih stroškov.
 • Skupaj z edinstvenostjo dejstva "domačega tujega avtomobila", široke možnosti storitve,zanesljivost avtomobila, vse zgoraj našteto - že argumenti za nakup "Gazon-Nekst". Večina kupljenih tovornjakov izbire ni obžalovala, slabosti pa so bile zmanjšane z izogibanjem situacijam, v katerih so bile odkrite.

  Slabosti novega modela

  Pri izbiri in obravnavi avtomobila se je treba spomniti na njegove slabosti, saj morajo biti tovornjaki, zaposleni med dolgimi prehodi zanesljivi in ​​zadovoljni z vsemi parametri. "Gazon-Nekst" ni bil brez pomanjkljivosti.
  Med njimi:
 • Zmanjšanje terenskih lastnosti pri spremembi mesta.
 • Prehod na višjo cenovno kategorijo zaradi uvoženih delov - od 16 milijonov rubljev, zaradi česar je tovornjak bližje tujim analogom Mercedes. Očitna prednost je slednja.
 • Močne vibracije med vožnjo po tirih. To vprašanje potrdite s pregledi lastnikov Lawn-Nectus in tudi s strokovnjaki za prvo testno vožnjo.
 • Neznatna dolžina uporabne dolžine telesa. Zato avtomobil ni opremljen z zadostnim prednjim vozniškim sedežem, če je treba preveriti napo.
 • Vendar pa je v ozadju sorazmerno nizke cene (tudi če preseže tuje avtomobile, se stroški zmanjšajo za 200 do 500 tisoč evrov), udobje storitev, kupci zaprejo oči za manjše minuse. Pri izbiri ustrezne spremembe se lahko izognemo drugim težavam.

  Značilnosti motorjev

  "Gazon-Nekst" ponuja dve različici motorjev: plin in dizel, YMZ-534 oziroma YMZ-534 CNG. Obe zagotavljata vir v višini 700 tisoč kilometrov, se razlikujeta v zanesljivosti delovanja inz ruskimi in tujimi standardi kakovosti in varnosti.


  Glavna razlika med različicami je gorivo, katerega odločilni dejavniki so cena in razpoložljivost. Glede na dejstvo, da govorita o lastniških ocenah "Gazon-Nekst", sta obe možnosti povpraševanja, vendar je plinska možnost še vedno eksperimentalna. Vsaka sprememba ima svoje prednosti in slabosti. Znano je, da so bencinski motorji bolj trpežni in sposobni delovanja. To je razloženo z naravnim mazivom motornih motorjev pri delu. Pri plinskem gorivu se deli stalno ohladijo in posušijo. Ne pozabite na takšne požarne nevarnosti naprav. Kljub temu je plinsko gorivo včasih bolj ekonomično.

  Plinski motor "Gazon-Nekust"

  O delu plinskega motorja "Gazon-Nekst" o pozitivnih lastnikih metana:
 • Poceni vir, zlasti v luči naraščajoče cene nafte.
 • Mehaniki delujejo.
 • Visoka zmogljivost.
 • Te značilnosti pritegnejo kupce. Ugodnost uporabe stisnjenega plina je lahko skoraj pol milijona, ker bodo pri enakih stroških za cesto (približno 150 tisoč kilometrov) stroški plina bistveno manjši. Vendar pa je problem v nerazviti infrastrukturi - bencinska črpalka je veliko manj skupna od bencina. Hkrati poraba goriva - 19 kubičnih metrov na 100 km s prostornino 443 litrov in zmogljivostjo 150 konjskih moči.

  Značilnosti dizelskega motorja

  V primeru dizelskega goriva lastniki opreme "GAZON-NEKST" YMZ 534 niso manjši odljubeč V času, ko je dobil nagrado »Best Innovation«, motor izpolnjuje standarde varnosti in kakovosti. Poraba goriva je le 18 litrov na sto kilometrov, to je približno 28 tisoč litrov goriva na leto. Razvit je bil s podporo avstrijskega podjetja, vodilnega v inženirski industriji. Njena moč je 1345 konjskih moči.

  Spremembe

  Znano je, da na splošno linija za trate vključuje deset različnih različic:
 • "Travnik" na krovu.
 • "Lawn" na krovu z dvojno kabino in zmogljivostjo 7 sedežev.
 • ​​
 • Europlate za "trate".
 • "Trava" je proizvajalni vagon.
 • Izotermalni kombi.
 • Kmet s smetiščem.
 • Vakuumski stroj.
 • Prekucnik.
 • Samostojni avtor.
 • Tanker.
 • Vendar pa so najbolj priljubljene "City" spremembe, dumper in standardna različica tovora. Nosilnost vsakega od njih se razlikuje glede na destinacijo, kot tudi nekatere druge elemente: polmer kolesa, razdalja, višina tovornega prostora.

  Nectevo mesto

  Sprememba je zasnovana posebej za mesto, v povezavi s katerim:
 • Zmanjšane mere prevoza. Na voljo je kratek podstavek in modifikacija s kabino s sedmimi sedeži.
 • Zmanjšana razdalja in višina nakladanja: prva je 189 mm, druga pa 1165 milimetrov.
 • Vzpostavljena je nizko profilirana guma, ki zmanjša premer koles na 19 in pol.
 • Večja okretnost.
 • Toda opisujejo tudi lastnike, ki bodo imeli negativne ocene. V prizadevanju za ustvarjanje specializiranegaPodjetje, ki je bilo pred februarjem 2015 objavljeno, ni upoštevalo takšnih vprašanj, kot je izguba terenskih lastnosti zaradi zmanjšanega lumna. Praktično je nemogoče uporabljati tovornjak zunaj gladkih avtocest in mestnih cest. Tudi zaradi skrajšane osnove so se znižale stopnje varnosti, vendar bo ta primer popravljen z nakupom razširjene spremembe. V drugem modelu je podoben osnovni modifikaciji vozila, opremljen pa je tudi z bolj udobnim klimatskim nadzorom in drugimi udobji v kabini.

  Samovozni tovornjak Gazon-Nekst

  Na voljo v dveh različicah - s trosmernim razkladanjem in razkladanjem od zadaj. Prva je kmetijska različica, druga je konstrukcija. Pomembna značilnost je možnost povečanja količine obremenitve pri uporabi zaščitnih plošč, pri čemer je razlika dvojna. V tem primeru je nosilnost tovornjaka 4520 kg z rahlim zmanjšanjem hitrosti, tudi pri natovorjenem - do 110 km na uro, če ni spustov in plezanja. Samoizpraznitev je bila tudi pozitivna značilnost spremembe. Kot pregledi Lawn-Nakst (Dump Truck) lastnikov in testerjev, dobro delujoč sistem vam omogoča, da prihranite čas in trud. Osnova mehanizma - hidravlika, ne zahteva dodatnih dodatnih stroškov in se tukaj izvaja s posebno zanesljivostjo.

  Povpraševanje na domačem trgu

  Rezultat vsake kampanje je njeno zbiranje, pristojbine od prodaje tega modela so bile pomembne. Opišite tovornjak "Gazon-Nekst" lastnik preglede intestna vožnja strokovnjaki potrdili konkurenčnost avtomobila, in število pregledov na nakup pravi visoka priljubljenost izdelka. Nezadovoljstvo z visoko ceno je premagano s potrebo po nakupu udobnih avtomobilskih storitev, zato je povpraševanje po njem tako veliko. Izvedena analiza nam omogoča sklepati, da je GAZ naredil določene sklepe in znatno izboljšal proizvodnjo. Glede na izkušnje tujih kolegov in n realnosti. Na splošno se je izkazalo, da je novost uspešna, in te modele domače avtomobilske industrije lahko pripišemo tipu komercialnega prevoza.

  Sorodne publikacije