L. A. Noire: neskončna sinhronizacija. Kako popraviti napako?

Računalniške igre so zelo nepredvidljiva programska oprema. Kot vse druge aplikacije se lahko pojavijo različne nesreče in težave. Vsak uporabnik mora imeti zmožnost popraviti napake v eni ali drugi igri. Konec koncev, včasih napake vodijo do dejstva, da uživajo v igri proces ni mogoče. Veliko težav prinaša igro L. A. Noire. Neskončna sinhronizacija - to se srečuje večina igralcev. Zakaj je ta napaka? Kako ravnati z njim? In ali je mogoče nekako premagati preiskovani problem?


Ali obstaja možnost, da se obide napaka

Najprej je treba ugotoviti, kako realno se spopasti z neskončno sinhronizacijo L. A. Noire. Mogoče ta težava ni popravljena? Na srečo je problem, s katerim se ukvarjajo številni uporabniki. In najpogosteje se znebite tega je precej realistično. Glavna stvar je razumeti, kaj je narobe. Zakaj L. A. Noire zavrne delo? Neskončna sinhronizacija - napaka je ozdravljiva. Kako ravnati z njim?

Ponovna namestitev

Obstaja veliko variant delovanja. In vsakdo se lahko odloči, kako to storiti individualno. Game LA Noire ponavadi ne začne pri nekaterih igralcih takoj po namestitvi. Zato v njem ni podatkov ali prihrankov. V takšnih okoliščinah lahko varno odstranite igro in jo ponovno namestite. To je dober način za pomoč pri vrnitvi na delo. Konec koncev, pri namestitvi programske opreme ni izključena kritičnih napak. Povzročajo neskončno sinhronizacijoigre
Kot kaže praksa, taka tehnika ne pomaga zelo pogosto. Torej morate ugotoviti, kako ravnati z L. A. Noire. Tukaj je neskončna sinhronizacija pogosta napaka, katere načine mora vsakdo vedeti, kako jo popraviti.


Posodobitve

Pogosto je v praksi treba poiskati druge vzroke za obravnavani problem. Kaj še lahko srečaš? Zakaj LA Noire predvajanje (neskončna sinhronizacija) noče delovati normalno? Razlogi so lahko različni. Na primer:
 • zastarela različica igre (zlasti pri različicah Steam);
 • Škoda za socialni klub;
 • Razpoložljivost posodobitev za Social Club.
 • V skladu s tem je boj z napako mogoč samo s posodobitvijo ene ali druge programske opreme. Če ima L. A. Noire neskončno sinhronizacijo, priporočamo, da najprej posodobite Social Club. Šele po tem posodobite igro. V Steamu se praviloma postopek odvija samodejno.

  Protivirusna zaščita

  V nekaterih primerih je lahko virus kriv za vse. Nekatere L. A. Noire datoteke so prepoznane kot zlonamerna programska oprema. Zato antivirus aplikaciji ne dovoli pravilnega delovanja.
  Kaj storiti? Ali ima L.A. Noire neskončno sinhronizacijo? Priporočljivo je, da antivirus za nekaj časa onemogočite. Najverjetneje se bo uspešnost igre vrnila.

  Dodatna programska oprema

  Drug razlog za težavo, ki se preiskuje, je pomanjkanje dodatne programske opreme, potrebne za posteljnino v računalniku. To je paket, imenovan Net Framework 3.5. Vzrok problema je včasih tudi pomanjkanje C ++ na računalniku. L. A. Noire je neskončnosinhronizacijo? Windows 7 ali katera koli druga različica operacijskega sistema ni tako pomembna. Glavna stvar je, da mora uporabnik namestiti Net Framework in C ++ paket za odpravljanje težav. Priporočljivo je, da posodobite DirectX.

  Požarni zid in internet

  V nekaterih primerih se težava preiskuje zaradi nezmožnosti povezave z internetom ali blokiranja dela z požarnim zidom L. A. Noire. Kaj bo pomagalo popraviti situacijo? Ali ima L.A. Noire neskončno sinhronizacijo? Windows 10 8 ali 7 ni tako temeljnega pomena. Uporabnik mora:
 • prekiniti povezavo z internetom. To je nujen korak.
 • Odprite požarni zid Windows.
 • Dodajte L. A. Noire, razen aplikacije, ki omogoča igri delo z internetom.
 • Ponovno vzpostavite povezavo z omrežjem in ponovite poskus zagona igrače.
 • Praviloma so takšni ukrepi pogosto zelo učinkoviti. Toda to ni vse!

  Parametri združljivosti (za različico Steam)

  Če je igralec kupil različico igre Steam, je možno, da ni uspel pravilno prikazati možnosti združljivosti. Dovolj je, da uredite to komponento tako, da bo L.A. Noire popolnoma deloval. Kako to storiti? Kaj je potrebno pri neskončni sinhronizaciji L.A. Noire, da moti igralca? To storite tako:
 • Pojdite v mapo Promot. Privzeto se nahaja na: C: Program FilesSteam.
 • Najdi Steam.exe.
 • Z desno miškino tipko kliknite na datoteko. Na spustnem seznamu kliknite Lastnosti.
 • Odprite zavihek "Združljivost".
 • Odstranite vse kontrolne točke in kliknite »Uporabi«.
 • Izberite"Prikaži možnosti za vse uporabnike". \ T
 • Prepričajte se, da na nobenem področju ni oznak. V nasprotnem primeru jih je treba odstraniti. Potem potrdite dejanje.
 • Preverite lahko, ali ima L. A. Noire neskončno sinhronizacijo. Windows 10 ali katera koli druga različica operacijskega sistema ni zelo pomemben parameter. Glavna stvar je, da je uporabnik lahko preveril nastavitve združljivosti "Prompt".

  Piratska različica

  Vsi igralci ne želijo kupiti licenčne kopije L. A. Noire. Takšni uporabniki raje prenašajo piratske sklope igrač. To je s to programsko opremo, ki ima pogosto težave.
  Ali ima L.A. Noire neskončno sinhronizacijo? Če je to piratska kopija igre, lahko naredite naslednje:
 • Prenesite zbirko od drugega založnika in znova namestite igračo.
 • Prenesite posebno obliž in jo namestite. Običajno po tem morate prekiniti povezavo z internetom v času igre.
 • Nakupno dovoljenje L. A. Noire.
 • To se lahko zaključi z vsemi nasveti in triki, ki vam bodo pomagali premagati neskončno sinhronizacijo igre. Opazite lahko, da obstaja veliko možnosti za ukrepanje. Seveda je problem in način njegove odprave skozi iskanje. V vsakem primeru se lahko L. Noire sproži, če vas skrbi neskončna sinhronizacija.

  Sorodne publikacije