Digma FreeDrive 300: povratne informacije o lastniku, specifikacije, značilnosti in funkcije operacije

Vsak avtomobilist ve, da lahko na cesti obstajajo različne situacije. Pogosto ni mogoče dokazati njegove pravilnosti v danem položaju zaradi banalnega pomanjkanja dokazov. Prav za reševanje spornih vprašanj na cesti so izumili video snemalnike. Ti pripomočki lahko zajamejo vse, kar se dogaja. Tak videoposnetek bo pomemben dokaz na sodišču. Sodobni videorekorderji so opremljeni s kupom dodatnih možnosti in lahko snemajo visoko kakovostne videe. Eden od najbolj zanimivih je DVR Digma Freedrive 300. Uporabniški pregledi so večinoma pozitivni. Zato je treba upoštevati njegove tehnične značilnosti in razumeti, kako dobro je. Ni dobro. Tako se bo izkazalo. Najprej pa nekaj besed o izdelovalcu naprave.


O podjetju Digma

Ta proizvajalec je nedavno vstopil na svetovni trg. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo različnih drobnih izdelkov iz kategorije elektronike: flash pogoni, MP3 predvajalniki, slušalke in druge naprave, ki so potrebne za naš čas. Relativno nedavno je podjetje začelo proizvajati resnejšo elektroniko: tablete in video snemalnike. Slednje, mimogrede, imajo dokaj stabilno povpraševanje. Toda na tablicah se uporabniki odzivajo negativno. Toda liki današnjega pregleda so video snemalniki. Odlikuje jih visoka kakovost delovanja in prisotnost zelo naprednih tehničnih lastnosti. Ni jasno, kako takšno podjetjetako kakovosten izdelek. Vendar pa si poglejmo Digma Freedrive 300. Vzel bom še nekaj pregledov uporabnikov. Medtem razmislite o kompletu za dostavo izdelkov.


Obseg dobave

Torej, kaj bodo uporabniki ponudili pri tem registrarju? Nič zanimivega. Izdelek je na voljo v navadni škatli z recikliranim materialom. Na vidnem mestu - živahen odsev proizvoda in logotipa podjetja. V notranjosti so registri avtomobilov Digma Freedrive 300 (pregledi, ki jih bomo pregledali malo kasneje), navodila za uporabo v različnih jezikih (tudi ruski) in garancijski list. Nič ni več v škatli. Precej skromen komplet. Kaj pa lahko pričakujemo? Naprava je proračun. Seveda, brez "delikates" v paketu dostave in ne bo blizu. Prav tako je dobro, da obstaja ustrezno in podrobno poučevanje v ruskem jeziku. Napisana je v preprostem in razumljivem jeziku. Pri delovanju izdelka ni težav. S kompletom je vse jasno. In zdaj upoštevajte videz DVR.

Videz in oblikovanje

Ta DVR izgleda zanimivo. Podobna je miniaturni fotoaparat brez zrcala. Na sprednji plošči je velika leča, ki je izdelana iz plastike. Sam primer registrarja je precej tanek. Zadnja stena je skoraj vsa zasedena z svetlim informacijskim zaslonom. Obstaja tudi nekaj gumbov za upravljanje registrarja. Izdelane so iz plastike. Vendar, tako kot celotna naprava. Hkrati je kakovost gradnje vklopljenaše vedno precej visoka. Pritrditev DVR omogoča napravi, da se vrti na vseh 360 stopinjah. To pomeni, da lahko vzame tudi tisto, kar se dogaja v notranjosti avtomobila. Zelo uporabna možnost. Na strani reže je pomnilniška kartica in potrebni priključki za priključitev DVR na računalniško omrežje. Tako izgleda naprava. Njegov dizajn ni slab. Vendar pa je čas, da razmislite o drugih funkcijah Digma Freedrive 300. Pregledi bodo razstavljeni v naslednjih poglavjih.

Glavne tehnične značilnosti naprave

Torej, s čim se lahko zadovoljni uporabniki videorekorderja? Najprej je sposoben snemati videoposnetke Full HD s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Če zmanjšate ločljivost HD, se bo hitrost povečala na 60 sličic na sekundo, kar je na splošno super. Naprava ima senzor za udarce, kar pomeni, da lahko registrar začne snemati takoj po udarcu avtomobila. Na voljo je tudi možnost samodejnega začetka snemanja. Ko je povezan z računalnikom, obstaja še ena funkcija: registrar se lahko uporablja kot spletna kamera. In zvok in video, ko uporabljate takšno kamero, bo odlična. Vse možnosti DVR-ja lahko nastavite s precej logičnim menijem. Na splošno snemalnik zagotavlja visoko kakovost videa. Na njej brez težav je mogoče razstaviti številke sprednjih avtomobilov. Zahvaljujoč strmim lečam je slika visoka tudi ponoči. In to ne more, ampak prosim. In zdaj še naprej govoriti o DVR Digma Freedrive 300. Pregledi lastnikov o kakovosti videoZelo zanimivo.

Pregledi lastnikov kakovosti videa

Uporabniki, ki so kupili to napravo, pustijo komentar na njegovo delo. Morate jih upoštevati, da bi razumeli, ali je ta naprava dobra. Naenkrat je treba omeniti, da je kakovost video pregledov večinoma pozitivna. Skoraj vsi vozniki opazijo, da je video jasen, podroben. Resolucija polne visoke ločljivosti omogoča celo dovolj majhnih podrobnosti. Tisti, ki so uporabljali za snemanje HD, pravijo, da gledanje filmov pri 60 sličicah na sekundo omogoča, da vidite še več funkcij. Na splošno je kakovost videa odlična v DVR Digma Freedrive 300. Pregledi so to potrdili. Zdaj pa se pogovorimo o dodatnih možnostih naprave. Kaj uporabniki mislijo o tem?

Povratne informacije lastnikov o dodatnih možnostih

Zdaj pa si poglejmo preglede dodatnih možnosti za ta DVR. Kako delujejo? Naj jih uporabite sploh? Reči moramo, da so odgovori lastnikov v tem primeru dvoumni. Na primer, uporabniki senzorja G (senzor udarca) so zelo razočarani. Pišejo, da je potrebno snemati video snemalnik, da lahko začne snemati. In to je absolutna resnica. Ta senzor je zelo tesen. Kaj pa bi morala biti sila zadeti na karoserijo? Tudi vgrajene nastavitve senzorja ne dajejo želenega rezultata. Prav tako uporabniki ugotavljajo, da se pri povezovanju z računalnikom registrator obnaša neustrezno. Komunikacija je ves čas izgubljena. Torej kajne o tem, katera spletna kamera in jezik se ne moreta uporabljati. Tudi ponastavitev na računalnik je že problem. Zdaj o snemanju v nočnem načinu. Vse je tukaj. Avtomobilisti poročajo, da je kakovost videa s pomanjkanjem svetlobe zelo visoka. Ta način vam omogoča snemanje ob kateremkoli času dneva in vse podrobnosti bodo jasno vidne. In zdaj o zunanjosti in pritrditvi Digma Freedrive 300 Black. Povratne informacije uporabnikov o oblikovanju in ergonomiji so prav tako izjemno pomembne.

Pregledi lastnikov glede oblikovanja in ergonomije

Kar se tiče videza naprave, se tukaj zdi, da so vsi zadovoljni. Avtomobilisti opozarjajo, da stroga in sodobna oblika naprave omogoča, da se popolnoma prilega vsaki notranjosti. V tem primeru naprava izgleda precej moderno. En objektiv vreden. Tudi mnogi so imeli radi visoko kakovostno plastično torbico. Zaslon je dovolj velik za takšno napravo. Kar zadeva ergonomijo, obstaja tudi zavidljiva enotnost misli. Skoraj vsi vozniki trdijo, da je pritrditev na prisesek zelo priročna. Z njegovo pomočjo lahko zanesljivo pritrdite registrar na vetrobransko steklo in ga zavrtite na vse strani. To pomeni, da je z ergonomijo v pripomočku vse v redu. Toda kako zanesljiv je DVR Digma Freedrive 300 (črna)? Ocene o njeni zanesljivosti bomo zdaj upoštevali.

Pregledi lastnikov zanesljivosti naprave

Med lastniki naprave so tisti, ki jo uporabljajo prvič. Poslušaj svoje mnenje o zanesljivosti gadget je vredno. Vendar takoj opazite, da ni enotnega mnenja. Nekajljubitelji avtomobilov opozarjajo, da je ta video snemalnik delal z njimi brez psice brez banga vse leto. In nič se mu ni zgodilo. To ne more, ampak prosim. Vendar obstaja približno enako število izjav, da je DVR delal le en mesec, potem pa se ni več pridružil. In v službi podjetja so rekli, da ga ni mogoče popraviti. Je tako Očitno ima podjetje veliko tovarniških napak. Tisti, ki še uporabljajo registrar, bodo verjetno prejeli model brez zakonske zveze. In avtomobilski navdušenci, ki so razglasili hiter izpad naprave, so se jasno razvezali. Toda tudi v tem primeru proizvajalec ne prizna zakonske zveze in ne želi vrniti denarja. No kljub temu vrednost video snemalnika ni tako draga.

Pregledi lastnikov glede razmerja med ceno in kakovostjo

Kaj izgleda s te strani Digma Freedrive 300 (črna)? Povratne informacije lastnikov v tem računu so vsekakor dvoumne. Nekateri menijo, da je cena skladna s kakovostjo. To pomeni, da vse funkcije delujejo normalno, registrar izgleda dobro in opravlja svojo nalogo. Torej lahko plačate za to. Vendar obstajajo tisti, ki razmišljajo drugače. Mnogi ljubitelji avtomobilov se strinjajo, da za to domače, ki spominja na poceni "porcelan", in rubelj je škoda. Svoje pripombe utemeljujejo z dejstvom, da ima registrator zelo tesen G-senzor in ne ve, kako normalno delati z računalnikom. Toda to je njegova glavna naloga. Kakovost videa je že manjši dejavnik. Če registrar ne ve, kako začeti snemati pravočasno, zakaj je tako potreben? Težko se je z njimi ne strinjati. Ampak še enkrat, vse je v tovarniških porokah. To je kot igranje ruske rulete. NikoliVeste, katera stranka vam bo prinesla pripomoček. Če izključite tovarniško napako, se naprava izkaže za zelo dostojno. Ampak ne morete ga izključiti. Zato bo sodba ustrezna.

Razsodba

Posledično bi lahko bili DVR Digma Freedrive 300 pregledi, ki smo jih razstavili nekoliko višje, precej dobra naprava po ugodni ceni. Lahko je. Če ne grozna velikost tovarniške poroke. Vsaka tretja naprava (glede na uporabniške izjave) ima napako. Tukaj je razumno vprašanje. Naj kupim izdelek? Če želite ceneje, potem je vredno. Ampak morate biti pripravljeni na različne težave. Ampak, če res potrebujete kakovosten in zanesljiv video snemalnik, potem je bolje, da malo preplačate in izberete nekaj res vrednega. Ker ta video snemalnik ne bo deloval dolgo časa. To je dejstvo. Čeprav neprijetno.

Zaključek

Zgoraj smo razstavili proračunski avtomobilski DVR Digma Freedrive 300. Mnenja uporabnikov o napravah so dvoumna. Vendar smo prišli do zaključka, da nakup naprave ni vreden. Obstajajo težave z G senzorjem, neustrezno delo z računalnikom, ko je povezan in veliko število tovarniških napak. Zadnje dejstvo je najbolj frustrirajuće. Konec koncev je jasno, da je proizvajalec poskušal ustvariti visoko kakovostno in poceni napravo. Ampak, očitno, v procesu proizvodnje (ali celo oblikovanje) ni bila upoštevana. Proizvajalec mora delati na napakah. Takrat je bil video zelo priljubljen med ljubitelji avtomobilov. Tehnične značilnosti naprave so različne. Samo opraviti moram. Toda doslejNi vredno kupiti video snemalnik (čeprav proračun). Toda druga in tretja generacija bosta morala najprej pogledati. Toda to bo popolnoma drugačna zgodba.

Sorodne publikacije