Integrirana grafična kartica Radeon HD 6250

Proizvajalci vsako leto izdelujejo grafične kartice. Med temi so prave "zveri", ki trgajo trg, vendar obstajajo takšni modeli, ki ostajajo neopaženi. In če med mirujočimi grafičnimi karticami obstajajo tujci, potem ni presenetljivo, da so v mobilnem segmentu enaki.

Mobile

Jezik bo o Radeon HD 6250. To je integrirana mešanica, ki je prišla skupaj s procesorjem AMD Fusion. Pospeševalnik se je izkazal za povprečen in je vseboval le v računalniku za delo in usposabljanje. Za podporo sodobnih iger v tistem času ni mogel, morda, najbolj preprostih projektov pri nizkih nastavitvah. V vsakem primeru model ni izstopal na trgu, pregledi pa so bili povprečni. Specifikacija
Omeniti je treba, da AMD Radeon HD 6250 poleg integrirane kartice tudi ni prejel dodeljenega pomnilnika in je zato postal operativen na celotnem sistemu. Osnova za ta adapter je bil UVD3 video procesor.
Ta strojna komponenta je bila označena in posebej zasnovana za občudovalce ameriškega podjetja AMD. Njegova glavna naloga je bila dekodiranje posebnih video tokov. V tem primeru so bile niti stisnjene s posebnimi kodeki. Ta čip je izdelal ATI Technologies, ki je kasneje postal del AMD. Novi čip je poleg dekodiranja videa z visoko ločljivostjo z grafično kartico analiziral tudi dva toka naenkrat. Ta situacija je omogočila potrditev združljivosti s tehnologijo BD-Live. Ta procesor med drugim podpira druge funkcije: DivX, Xvid in MPEG4Del 2.


Številke

Radeon HD 6250, kot je bilo že omenjeno, je razvil AMD. Ta adapter lahko pripišemo seriji Radeon R. Ker je bil pospeševalnik zasnovan za Fusion generacijo čipov, je deloval na arhitekturi Ontario. Frekvenčna ura v adapterju deluje pri 280 MHz. Frekvenca shadernih enot je enaka - 280 MHz. Čip je narejen po postopku 40 nm. Kot je omenjeno zgoraj, grafična kartica nima svojega namenskega pomnilnika, zato je del MEMORY.

Zmogljivost

Radeon HD 6250 ni pokazal dobrih rezultatov v primerjavi z drugimi mobilnimi napravami. Na primer, najbližji konkurent temu modelu je ATI Mobility Radeon HD 4330. Urna frekvenca je nizka, ni spomina, zato pospeševalnik spomni še eno "sestro" trgovine - AMD ATI Radeon HD 4225. Ampak, glede na to, da je zadnja video kartica obstaja namenski spomin, junak pregleda zmaga.
V igrah se kartica ni prikazala. Na primer, v priljubljenem projektu iz leta 2009 je Anno 1404 dosegel le 17 FPS. Isti indikator je bil izdan v Sims 3 na povprečne nastavitve. Toda če nastavite nizek graf, potem se FPS dvigne na 63. Bolj aktivne igre so zahtevale boljše delovanje grafične kartice, zato jih je Radeon HD 6250 prikazal spodaj. Na primer, StarCraft 2 je uspel doseči 12 FPS, medtem ko je Battlefield Bad Company 2 padel na 8 SEC in Trackmania Nations Forever do 5 SEC.

Odvisnost

Treba je opozoriti, da zgornji kazalniki ne veljajo za vse modele prenosnih računalnikov, ki imajo grafično kartico. Bilo je bolj produktivnih različic, ki so dobile procesoriskalnik Poleg tega ni vse odvisno od prezračevanja. Včasih celo najšibkejša kartica v parih s precej močnim procesorjem, hladilni sistem in RAM lahko pokažejo dober rezultat. Na primer, Asus K53U, ki temelji na procesorju AMD C-50, je deloval enakomerno. Ker se je lahko čip pospešil na 1 GHz, RAM pomnilnik pa je bil izbran iz 2 ali 3 GB, se lahko prikaže vgrajena grafična kartica. Modeli s slabšim procesorjem lahko pravilno delujejo v igrah, če izklopite vse storitve in procese v napravi.

Recenzije

Kaj je grafična kartica in takšni pregledi. Nič drugega ne moremo reči. Ampak spet, vse je odvisno od tega, kateri prenosni računalnik je izbral kupec. Bilo je tistih, ki so lahko dosegli 40 SEEK iger. Večina teh so bili lastniki Asus 1015B. Tisti, ki so delali s procesorjem C-30, so povedali, da čip ne dopušča popolnega uresničevanja pospeševalnika, v igrah pa je mogoče doseči le 8-10 SEC.
V programskem načrtu so bile težave. Uporabniki, ki so namestili Windows 7, niso mogli najti gonilnika Radeon HD 6250. Natančneje, tudi če so prenesli "drva" na kartico, je laptop zavrnil delo. To je bilo posledica dejstva, da vozniki niso bili združljivi s "sedmimi".

Sorodne publikacije