Kaj je pretakanje? Razlaga terminologije igre

Pretakanje je pretakanje podatkov prek spleta v posebnem pripomočku. Uporabnik prenese vsa svoja dejanja na določen kanal ali omrežni vir, kjer si ga lahko ogledajo drugi ljudje. Priljubljenost tega procesa je posledica velikega zanimanja ljudi za spletne igre. Najbolj izkušeni igralci pokažejo svoje znanje, učijo druge, razložijo vse zanimive trenutke v posameznem zabavnem projektu.

Leader in gledalci

Streaming - to je predvsem priložnost za zaslužek. V ta namen večina igralcev začne predvajati. Poudarjajo namen zbiranja denarja in poskušajo svoje sposobnosti presenetiti občinstvo. V tem času ljudje spremljajo dejanja uporabnika in se odločajo, ali bodo žrtvovali sredstva ali ne. Številne storitve vgradnje omogočajo, da igralcu zastavljajo vprašanja ali pa preprosto komunicirajo z njim z nevtralnim glasom. To ohranja anonimnost občinstva, ne razkriva osebnosti gledalca.Pretakanje iger

V industriji iger na srečo se sposobnost za poveličevanje v določeni skupnosti zagotavlja z ravnanjem. To je pravi način, da ocenite in se odpravite na profesionalno areno, kjer boste zaslužili veliko denarja. KiberSport je že dolgo del življenja sodobnih igralcev. Najprej osebne spretnosti, razumevanje posamezne igre in sposobnost delovanja v timu pomagajo pri tem, saj je večina spletnih projektov zgrajena na teh načelih. Na voljo so tudi pretočne igrepomemben del aktivnosti veščega uporabnika. Če skupnost o tem ne sliši, ni mogoče skleniti pogodb z znanimi ekipami. Temu procesu je treba vedno pristopiti k umu, saj so znani številni primeri neuspešnega začetka. Ko se občinstvo odmakne od uporabnika, več gledalcev ne bo dobilo več starih vzdevkov.Pravilno ravnanje

Dobra igra in spretnosti včasih niso dovolj za privabljanje novih gledalcev. Pretakanje je za zabavo predvsem zabava in preprosto gledanje na zaslon monitorja ne bo dolgo. Vodja mora biti sposoben igrati dobro in hkrati komentirati vsa svoja dejanja ali povedati zanimive točke. Na primer, če uporabnik igra LANGUAGE, mora igralec podati informacije o pravilni igri, priporočiti elemente za nakup v določenih situacijah. Za občinstvo bo to zanimivo in koristno v njihovih prihodnjih poskusih, da bi osvojili bojišča. Za pretakanje ni nič manj pomembna prisotnost močnega računalnika in dobra povezava z internetom. Prekinitve ali zaviranje preprosto niso dovoljene za občinstvo. Oboževalci bodo lahko večkrat vstopili v položaj igralca, če pa so takšni dogodki pravilni, bo priljubljenost padla na nič.

Programi za radiodifuzijo

Oddaja iz kjerkoli na svetu je pravi program za pretakanje. Med njimi so trenutno najbolj priljubljeni dve - XSplit Broadcaster in Open Broadcaster Software. V prvem in drugem primeru ima uporabnik velik arzenal priložnostiprilagoditev slike. Prenesena datoteka se v realnem času dopolni z učinki, glasbenimi datotekami, tridimenzionalnimi slikami, spreminjanjem zornega kota in še veliko več. Njihova glavna pomanjkljivost je, da je ves tovor samo na računalniku. Zahtevajo veliko sistemskih virov. Hkrati pa oddajanje tega, kar se dogaja v tem trenutku, ne bo delovalo, ker pripomoček deluje le z datotekami. Za to nalogo obstajajo posebne storitve (Twitch, YouTube), kjer igralec na svojem kanalu vključuje oddajanje z zaslona, ​​komunicira z občinstvom in tako ustvarja privlačno tempest.

Sorodne publikacije