Opis in opravilo naloge "Apex relic"

Opis in posredovanje naloge "Apexitovaya relikviya"

Naloga "Apex Revelation" v najbolj priljubljeni spletni igri "World of Warcraft" lahko odpravi celo najbolj izkušenega uporabnika. Razvijalci so prišli do zanimive sheme za posredovanje iskanja, ki ne bo obvladana že od prvega. V tem članku je opisan popoln opis poslanstva, nagrade za to in načini za enostavno dokončanje.

Opis naloge

Za začetek kviza "Apex relic" morate najti mejo z imenom Chu'a'v lor. Nahaja se na zahodnem delu kraja Ostrogorie, na celinskem zahodu. Ta osebnost, ki ni igrala, bo pripovedovala zgodbo o tem, kako je na teh deželah živela sekta podobnih živali, imenovanih arakkoa, ki so se imenovali Apex.


Po njih so ostali na ozemlju relikvij, ki lahko koristijo domačinom, vendar jih nihče ne more uporabljati. Igralec bo moral to uganko rešiti na zahtevo. Nagrada bo dala nekaj več kot deset tisoč izkušenj in 250 uglednih enot s frakcijami Ogryla in Warts Nebes Sha'tar. Na stopnji mimo težav se začne pojavljati, ker so razvijalci naredili nalogo "Apex relikvija" eno od najbolj nenavadnih.

Težavnost in premagovanje

Če želite zaključiti iskanje, bo igralec moral iti na poseben oltar in ponoviti melodijo, ki se sliši, ko strele v obarvane kristale. Vsak od njih je odgovoren za določene beležke, zato se predvaja pesem. Uporabniki nimajo nujno glasbenega izobraževanja za prehod, dovolj, da se spomnitezaporedje udarcev strele.


Za vsako točko se ujema s tipko, ki jo lahko takoj vidite na zaslonu. Igralec dobi deset sekund, da izbere gumb, ki je odgovoren za določeno barvo. To je test spomina, vendar je v svojem bistvu izjemno zapleten. Uporabniki bodo opazili, da bo melodija zvok nekajkrat, in vsakič z veliko glasbe. Na zadnji stopnji je v čakalni vrsti lahko deset kapi "Apexithic relics", ki si jih je težko zapomniti. Za napako je zagotovljena kazen v obliki udara strele. On ima veliko zdravja in nekaj napačnih odločitev bo pripeljalo do smrti znaka. Prva rešitev v tem primeru je namestitev posebnega dodatka, ki vam bo pomagal razumeti pritiske na tipke desnih tipk.

Drugi način

Če za nalogo v WoW, "Apex relics" ne želijo namestiti dodatnih datotek, se bodo morali zateči k enostavnejšim metodam. Vnesite znak v sredini oltarja in premaknite kamero navzdol, da boste jasno videli udarec strele.
Za sebe narišite list papirja s kristali in jih zapišite. Na vsaki od spodnjih nivojev napišite zaporedje številk in jih predvajajte na tipkah. Ta metoda lahko prikaže poljubno število opomb in dokončanje naloge je lahko enostavno. Dovolj bo, da prikažete melodijo šestih strelov. Če nadaljujete z igranjem osmih, nato desetih not, bo lik obesil pozitivne učinke, ki bodo pomagali pri prihodnjih dogodivščinah. Na list papirja in pravilenLokacija kamere je celotna skrivnost, iskanje je zelo enostavno. "Apeksitovaya relikt" - naloga, ki zahteva spretnost.

Sorodne publikacije