Kako popolnoma odstraniti AdGuard iz računalnika: najpreprostejše metode

Vgrajeni brskalniki za zaščitne programčke, očitno danes nihče ni presenečen. To še posebej velja za programček AdGuard. Kako v celoti odstraniti AdGuard iz računalnika, enkrat za vselej, nato pa predlagamo, da razmisli. Poudarek v članku bo na sredstvih sistemov, ki temeljijo na sistemu Windows, in ne na orodjih tretjih oseb, ki so lahko vpleteni. Ta tehnika bo uporabna za vse uporabnike, ki nimajo dodatnih orodij.

Zakaj se morate znebiti apleta?

Za začetek se odločite sami, kaj je koristnost in zakaj bi se ga morali znebiti? Dejstvo, da je ta aplikacija del nekaterih protivirusnih paketov (zlasti njihovih brezplačnih različic) in nekaterih spletnih brskalnikov v obliki nameščenih dodatkov.


Včasih lahko ta program namestite kot programsko opremo tretjih oseb, ki ima status zaupanja vrednih in vgrajenih namestitvenih programov drugih paketov. In ne gre za dejstvo, da lahko nameščen programček, čeprav je uraden, blokira delo katerega koli brskalnika. Dovolj je reči, da je ta vtičnik lahko sestavljen iz običajnega nabora nekaterih protivirusnih sredstev, v kategoriji odstranjevanja oglasov ali vohunske programske opreme, pa tudi ničesar ne sme (to pomeni zmožnosti blokiranja same razširitve). AdBlock, kot dodaten brskalnik dodatkov, izgleda veliko bolje.

Kako odstraniti AdGuard iz računalnika na popolnoma standardni način?

Začnimo z osnovami. Kako v celoti odstraniti AdGuard iz računalnika? Pomembno je ne samo tukajdokončati vse procese, ki se pojavijo na seznamu aktivnih komponent upravljalnika opravil, pa tudi onemogočiti zagon in izvajanje v sistemskih nastavitvah.


Za začetek uporabite programe in komponente nadzorne plošče in nato izbrišite izbrani programček. Če ne deluje (lahko je integriran v redni protivirusni sistem), najprej v upravitelju opravil dokončajte vse procese, povezane s to storitvijo, nato pa odprite razdelek Samodejno varnostno kopiranje in tam izklopite postopek. Pri reševanju problema, kako popolnoma odstraniti AdGuard iz računalnika, uporabite dokončanje vseh aktivnih procesov, tako ali drugače povezanih z zgornjo storitvijo, in izklopite antivirus nekaj časa (nekateri paketi lahko vsebujejo ta programček kot standardno komponento , ki je vključena v glavno distribucijo). Po zaključku standardnega postopka morate očistiti register (regedit) tako, da nastavite iskanje ključev z imenom programčka.
Enako velja za spletne brskalnike, v katerih želite odstraniti dodatno razširitev z ustreznimi nastavitvami za to.

Kako popolnoma odstraniti program Adguard iz računalnika: deinstallerji in optimizatorji

Zdaj pa preidimo na praktično ukrepanje. Vprašanje, kako v celoti odstraniti AdGuard iz računalnika, ni niti znebiti same aplikacije. Najpogosteje morate namestiti protivirusni program.
Najprej zapustite aplikacijo in uporabite odstranitev. Ampak, če standardna metoda odstranjevanja ne deluje, nihče nivam prepoveduje dostop do programov drugih proizvajalcev v obliki iObot Uninstaller ali Revo Uninstaller.
Pri uporabi takšnih pripomočkov se vprašanje, kako popolnoma odstraniti AdGuard iz računalnika, rešimo zelo elementarno. Takšni pripomočki, za razliko od standardnega deinstallator, so sposobni uničiti vse "repi" levo po odstranitvi vseh Z. Poleg tega je takšna različica uporabe programov te vrste vam omogoča, da se znebite tudi aplikacij, ki so, tako rekoč, "sešiti" sistema in katere standardne metode odstranjevanja ni mogoče.

Zaključek

Če na zgoraj opisani način ni bilo rešeno vprašanje, kako odstraniti AdGuard (kar je malo verjetno), uporabite iskanje v iskalniku ali lokacijo izvršljive datoteke s pomočjo Upravitelja opravil, nato pa preprosto izbrišite. Če to ne deluje, uporabite pripomoček Unlocker. Vsaj v nekaterih zbirkah operacijskega sistema Windows 7 je v predstavljeni obliki. Za različice nad njim bo treba namestiti ločeno. Najbolj prepričljiva stvar pri vsem tem pa je deaktivacija samega programčka v začetni fazi in dokončanje istega procesa v upravitelju opravil. Če tega ne storite, bodo vsi poskusi brisanja storitve neuspešni. In v bistvu, skoraj vse napake, ki nastanejo zaradi teh razmer.

Sorodne publikacije