APB 1073 Napaka: Reloaded - Kaj storiti?

Igra APB: Reloaded je nenavaden projekt, ki vam omogoča kombiniranje strelov iz dirk v svetu prihodnosti. To igro lahko imenujemo mlajši brat iz serije "DTA", vendar ta brat ni prejel takega priznanja kot legendarna serija. Hkrati pa ima ta projekt še vedno veliko zvestih oboževalcev. In nekateri izmed njih, žal, nastanejo pri igranju APB: napaka pri nalaganju 1073. Čas je, da ugotovimo, kaj je ta problem in kako ga popraviti. Torej, če imate APB v igri: Napaka pri nalaganju 1073, potem ste se obrnili na naslov. Poleg tega lahko ta napaka pride daleč ne samo v tej igri, ampak v mnogih drugih projektih, zato morate paziti, kako se spopasti s tem problemom, tudi če ne igrate tega strelca.


Kaj je ta napaka?

Najprej morate ugotoviti, kaj pomeni napaka 1073. APB: Reloaded je relativno nova igra, ki se je začela pojavljati tudi pred kratkim. Razlog za njegov pojav je nadgradnja operacijskega sistema. Izkazalo se je, da to napako prejmejo samo uporabniki različice Windows 7. Dejstvo je, da je povezano s posodobitvijo KB3033929 za "veter", ali bolje rečeno, z njegovo odsotnostjo. Če ta posodobitev ni nameščena na vašem računalniku, boste vedno prejeli to napako 1073. APB: Reloaded, kot je bilo že povedano, ni edina igra, s katero lahko naletite na to težavo.


Kaj storiti?

No, zdaj veste, da je to napaka 1073. APB se ne zažene: Ponovno se naloži zaradi te težave? Čas je, da teorijo zapustimo in ugotovimo, kako se znebiti te napake. Na žalost ni obvozov - morate namestiti posodobitev, ki ni dovolj za zagon igre. Če imate licenčno različico operacijskega sistema, morate omogočiti samodejne posodobitve in počakati, da se zahtevane datoteke samodejno prenesejo in namestijo. Če imate pirat "Wind", boste morali ročno prenesti in namestiti datoteke.

Sorodne publikacije