Lenovo TAB A10: Specifikacije in pregledi

Lenovo Tab 2 A10-70L 16Gb LTE - Mobilna digitalna naprava (tablični računalnik), ki je prišla v prodajo v letu 2015. Novost je takoj pritegnila pozornost večine kupcev. Proizvajalec je uporabil inovativni razvoj. Tableta temelji na znani procesorju MediaTek. Visoko zmogljivost zagotavljajo dva gigabajta RAM-a. Zaslon na 101? Zagotavlja uporabniku udobno zabavo. Takšne značilnosti v povezavi s ceno 18 tisoč rubljev lahko spletke vsak kupec.
Oblikovanje

Če pregledate preglede strank, potem bo tabulator Lenovo A10-70L črpal samo na štiritaktni način. Razlog za to je tipična zasnova. Plastično ohišje. Razvijalci so uporabili mat površino, zaradi česar je dotik tablice nepozaben. Vendar pa o oznaki ne moremo molčati. Soft-touch premazi so kupcem že znani, v svojih pregledih pa pogosto kažejo na slabost, kot je kopičenje prstnih odtisov. Pripomoček ima dimenzije 247 x 171 x 089 cm. Strani so rahlo zaobljeni, kar je razvijalcem omogočilo vizualno zmanjšanje debeline tablete. Sprednja plošča se izvede v skladu s tipično shemo. Ima velik zaslon, objektiv fotoaparata in svetlobni senzor. Toda ilustrator Lenovo Tab A10-70L ni na voljo. Okvir okoli zaslona je črne ali bele barve. Objektiv kamere je na zadnji plošči. Obstaja tudi govornik. Njegova luknja zavzema celoten zgornji del. Tudi na pokrovu je proizvajalec postavil logotip podjetja. Mehanski gumbi (gumbnadzor moči in glasnosti), ki se uporabljajo za nadzor tabličnega računalnika, ki se nahaja na bočni strani na levi strani. Na voljo je tudi priključek microUSB. Razvijalci mikrofonov so spustili dno in vrata, da bi slušalke povezali na vrh.


Glede na to, da Lenovo Tab A10 sodeluje z omrežji mobilnih operaterjev, so oblikovalci zagotovili reže za kartico micro-SIM in izmenljivi pogon. Pokriti so s škrbinami. Po mnenju uporabnikov je kakovost zbirke precej dobra. Vendar pa so opazili eno funkcijo - ko se pritisne na zadnji pokrov, je rahlo odklon. Najverjetneje je to posledica prisotnosti prostega prostora med lupino in notranjim "polnjenjem".

Značilnosti in pregledi prikazovalnikov

Lenovo Tab A10-70L ima veliko prednosti. Eden od njih je zaslon. Dovolj je velik - 10,1 cm. Tehnologija prikazovalnika, ki se uporablja v pripomočku, je trenutno najboljše kakovosti. Gre za matrico IPS. Z uporabniki že pozna. Široki koti gledanja, visoke barve, pravi odtenki, optimalna svetlost - vse to zagotavljajo razvijalci Lenovo Tab A10-70L. Meet v kategoriji tablet do 20 tisoč rubljev zaslonov z ločljivostjo 1920 x 1200 px je praktično nerealno. Znane blagovne znamke takšne značilnosti uporabljajo pri modelih, katerih cene so višje. Na žalost gostota slikovnih pik ni dovolj visoka - samo 224 ppi. Vendar pa uporabniki tega ne menijo za pomembno pomanjkljivost.
Za zaščito razvijalcev se uporablja steklo. Oleofobni premaz omogoča praktičnopopolnoma se znebite kopičenja prstnih odtisov na zaslonu.

Strojna oprema "Fill"

Lenovo Tab 2 A10-70L 16Gb LTE deluje na 4-jedrnem procesorju podjetja MediaTek. Računalniški moduli delujejo po načelu 2 + 2. Ko se obremenitev poveča, taktna frekvenca doseže oznako 1300 MHz. Na model čipov MT8732 ni pritožb. Pri delu tablete so pokazali odlične rezultate. Vse naloge opravlja hitro: aplikacije ne visijo, brskalnik se ne upočasni. Grafika ustreza Mali-T760 procesorju. Grafični pospeševalnik vam omogoča kakovostno prikazovanje animiranih in drugih slik.

Pomnilnik

Lenovo Tab 2 A10-70L kaže visoko zmogljivost zaradi dveh gigabajtov RAM-a. Zadostujejo za odlične rezultate in za uporabnika praktično ne veljajo omejitve. Edina stvar, s katero se lahko pojavijo težave, je s sodobnimi igračami. V času njihovega zagona je opaženo ugrezanje FPS. Izvorni pomnilnik je 16 GB. Namenjen je za namestitev prenesenih aplikacij, slik in drugih datotek. Da bi uporabniki v celoti uživali v zmogljivostih pripomočka, so razvijalci zagotovili podporo za zunanje pogone. Naprava bo prebrala podatke iz pogonov, največ 64 GB.

Trajanje baterije in baterije

Baterija Lenovo Tab A10-70L je ne odstranljiva. Izvaja se z uporabo litij-ionske sestave. Kapaciteta akumulatorja je 7000 miliamperov na uro. Takšen vir je dovolj za 12 ur gledanja videa. Ta številkase boste odzvali na realnost, če izklopite mobilni komunikacijski signal. Mnogi uporabniki so pustili veliko število hvalevnih pregledov avtonomije. Med testi je tableta pokazala odlične rezultate. Odvisno od intenzivnosti bremena baterije je dovolj za 4-5 dni.

Multimedijske zmogljivosti

Med preučevanjem kartice Lenovo A10-70L ne moremo molčati o zmogljivostih kamer. Tylova deluje na podlagi 8-megapixel modula. Za proizvajalca na sprednji strani je izbrala matriko 5 Mp. Takšna oprema ustreza sodobnim zahtevam. Prednosti naprave so tudi stereo zvočniki. Zvok je precej glasen. Glasbene posnetke so lepo predvajane.

Zaključek

Če povzamemo pregled, lahko trdimo, da ta model tablet za leto 2015 ni imel konkurentov. Takšne značilnosti so izpolnjene le v vodilnih proizvajalcih svetovno znanih proizvajalcev, kot je Samsung. Vendar so bili njihovi izdelki dražji za red velikosti. Zato je bila tablica "Lenovo" v asortimanu jasno ločena. Optimalna kombinacija cene in funkcionalnosti je pripomoček prodajni vodja za precej dolgo časa.

Sorodne publikacije