Napaka "0" na "Tricolor TV" - kaj storiti, kako jo popraviti?

Strokovnjaki storitve podpore naročnikom "Tricolor TB" najpogosteje postavljajo vprašanja, povezana s tem, da ni sprejemanja TV in radijskih programov, na televiziji pa je napis "No access", "Coded channel", "Error". 0 "ali" Ni signala ".

Napaka "0" za "Tricolor TV"

Kaj naj storim, če na televizorju prejmem sporočilo?
Najpogostejša napaka "0" se pojavi, ko dostop do pogledov kanalov izgine. To je običajno posledica okvare v sprejemnem programu. Razlogov je lahko več, do padca napetosti v električnem omrežju.


V vsakem primeru, če gre za napako "0" za "Tricolor TB", kaj storiti - strokovnjaki svetujejo. Najprej, za nekaj časa odklopite sprejemnik od napajanja. Nato ponovno vklopite. Ta postopek traja približno pet minut. Ko uporabljate modul s pogojnim dostopom, ga morate odstraniti in ga nato vrniti v sprejemnik. Zelo pogosto se namesto sporočila o napaki "0" prikažejo informacije v obliki "DRE kodiranega kanala". Hkrati pa ni mogoče gledati prenosov v živo.
Torej, kaj je napaka "0" na "Tricolor TV"? Odgovor mora iskati vzrok problema. Obstajajo univerzalni načini za reševanje tega problema, ki so primerni za vse vrste sprejemnikov, ki se uporabljajo za sprejemanje kanalov, ki jih zagotavlja Tricolor TV. Uporabite jih lahko, ko se kanali ne prikažejo, vendar Infocenter deluje.

Popravek napake "0"

Če je na "Tricolor TV" zaznan "0" kotpopraviti sebe? Najprej preverite, ali se je naročnina na storitve paketov nenadoma končala. Naredite to v vaši osebni pisarni na uradni strani ali v meniju sprejemnika. Če je naročniški rok potekel, lahko povzroči podobno napako.


Morda je v sprejemniku nameščena napačna kartica za dostop, zato morate preveriti, ali je pravilno vstavljena v sprejemnik sprejemnika. Če kartica namesto kartice uporablja modul s pogojnim dostopom, je treba preverjanje opraviti v njem. Če je kartica pravilno vstavljena, se s pritiskom na številčno tipko na daljinskem upravljalniku gumba ıID na TV zaslonu prikaže sporočilo s številko. Prav tako v primeru napake ne bo potrebno ponastaviti nastavitev sprejemnika na tovarno. Z drugimi besedami, ponastavite jih. To operacijo je mogoče izvesti samostojno. Vstopiti morate v meni sprejemnika in v razdelku »Nastavitve«. Vnesti morate štirimestno kodo - vnesite štiri ničle do 0000. Nato morate poiskati "Tovarniške nastavitve" in izbrati vrstico "Izbriši nastavitve" skupaj s seznamom kanalov. V tem postopku ni nič nevarnega, po ponovnem zagonu sprejemnika z uporabo samodejnih iskalnih kanalov, ki jih lahko ponovno najdete. Najpogosteje po tem napaka izgine.
Če je naročnina končana in če se kanali iz paketa "One" ne sprejmejo, obstaja možnost iskanja brezplačnih kanalov. Ponavadi so na samem koncu seznama. V situaciji, ko je bil sprejemnik izklopljenDolgotrajno lahko pride tudi do težave z napako »0« takoj, ko je sprejemnik vklopljen. Kako popraviti napako "0" na "Tricolor TV"? Ne izklapljajte sprejemnika, pustite ga vklopljeno osem ur, počakajte, da napaka izgine. Najpogosteje se to zgodi veliko prej, po uri in pol. Ampak to je le, če sta antena in sprejemnik v dobrem stanju.

Drugi vzroki napake

Če se je pojavila napaka "0" na "Tricolor TB", kaj naj storim, če je bil razlog za napako "0" slaba kakovost ali nizka raven sprejetega signala s satelita? Ali pomanjkanje aktivacijskih ključev. V tem primeru, če boste sprejemnik dolgo pustili vklopljen, to ne bo pomagalo. Lahko jo pošljete v podporno storitev ali pa jo poskusite sami namestiti. Ne smemo pozabiti, da ko se pričakuje, da se bo sprejemnik aktiviral, je treba omogočiti prvi kanal - to je na 1ORT, in nobenega drugega. Ne glede na to, ali je na njem oddaja ali ne. Če modul pogojnega dostopa ne deluje pravilno, lahko pride tudi do te napake. Za določitev različice nameščene programske opreme na sprejemniku morate klikniti na daljinski upravljalnik, da vstopite v razdelek menija "Stanje". Programsko opremo je mogoče obnoviti, popravilo pa je bolje zagotoviti specializiran servisni center.
V večini primerov se napaka "0" pojavi tudi, ko je satelitski sprejemnik preobremenjen.

Kako odpraviti težavo

Rešitev vprašanja, kaj je napaka "0" na "Tricolor TV"naredite nekaj dejanj, da to popravite sami:
 • Počakajte nekaj časa (običajno 8-10 minut) in kanal bo najverjetneje sam začel oddajati.
 • Ponovno zaženite sprejemnik tako, da ga izklopite za 3-5 minut in ga ponovno vklopite.
 • Torej, v katerih situacijah se ta napaka najpogosteje pojavi.

  Na televizorju se prikaže sporočilo "Ni signala".

  Najprej morate najprej ugotoviti, kdo je bilo sporočilo izdano - prek televizorja ali sprejemnika. Priporočljivo je, da kliknete na gumb daljinskega upravljalnika "OK" - z ugodnim rezultatom na zaslonu se morajo pojaviti kanali "Tricolor TV". V nasprotnem primeru bo napis, da je seznam kanalov prazen (kar pomeni napako "0" na televizorju Tricolor). ) Če se sprejemnik normalno odzove na pritisk na gumb, je vzrok napake lahko:
 • Če uporabljate satelitski krožnik majhnega premera (50 do 60 cm) ali če je nameščen slabo in nepravilno konfiguriran, je lahko signal odsoten zaradi manifestacije Lahko je dež in spanje
 • Nastavitev antene se je morda zrušila, na primer zaradi močnega vetra in viharjev, ali pa morate satelitsko anteno pritrditi sami ali poklicati strokovnjaka.
 • Kako sami namestite anteno29] Načeloma v konfiguraciji ni nič zapletenega, samo spremeniti položaj antene in gledati televizijski zaslon, anteno premakniti postopoma, počasi, dobesedno v palcih. Takoj, ko se na kanalu "Info" prikaže slika - je potrebna antenapopraviti
  Če klic prikaže moč signala posebne lestvice, tako da dvakrat pritisnete rdeči "F1" ali "i" na daljinskem upravljalniku, bo moč signala na dnu zaslona na levi in ​​njena kakovost na desni. Za stabilnost kanalov je potrebno, da je raven signala vsaj 70%. Prišlo je do situacije, ko se nekateri kanali ne prikažejo, obstaja sporočilo, da ni signala, drugi pa so prikazani normalno. Razlog za to je lahko, da so se transponderji spremenili - frekvence, na katerih se oddajajo kanali. Skenirati jih morate ročno ali samodejno. Morali boste vstopiti v meni in izbrati "Iskanje kanalov" Tricolor TV. "Nato skenirajte kanale. V primeru okvare pretvornika satelitske antene lahko pride do napak, nato pa morate zamenjati sam pretvornik. Če je razlog koaksialni kabel poškodovan, potem

  Sprejemnik se ne odziva, ko pritisnete gumb "OK"

 • Če uporabljate sprejemnik GS, se sprejemnik ne bo odzval, ko pritisnete gumb "OK". 8306 tisti čas Obstaja naključen premik izhoda sprejemnika, dejstvo, da ima daljinski upravljalnik gumb v zgornjem levem delu zgornjega dela, ki nenamerno potisne izhod za spremembo izhoda, slika izgine. zvonci, HDMI - indikator zasveti v spodnjem delu
 • Možno je, da je razlogNapaka - TV sprejemnik sam. Preverite, ali naključno priključen vhodni priključek ni pravilno priključen. Morate najti gumb "Viri" na daljinskem upravljalniku in ga kliknite, da bo izhod ustrezal izbranemu načinu - Scart, HDMI ali RCA.
 • Če se na zaslonu televizijskega sprejemnika pojavi ena od naslednjih oznak, na primer »Kanal kodirane DRE«, »Ni na voljo«, »Napaka 0«, preverite naslednje: - Tricolor TV Subscription Aktivna napaka »0« na drugi sprejemnik se preveri tudi prek osebne pisarne "na uradni strani ali v razdelku" Osebni račun "prejemnika.

  Aktivna naročnina

 • Zagotovite, da sprejemnik določi pametno kartico "Tricolor".
 • Določa ID-številko satelitskega sprejemnika.
 • Element menija statusa sprejemanja "Status"

  Če ni ID-ja:
 • Če je sprejemnik, ki se uporablja za sprejem kanalov pametnih kartic, GS 8306 GS 9303 GS 8302 GS 8304 GS 8300N, odklopite sprejemnik iz omrežja, odstranite kartico, se prepričajte, da je pravilno vstavljena, jo vstavite nazaj in vklopite sprejemnik v napajalniku.
 • Če sprejemnik deluje brez kartice in ti sprejemniki uporabljajo MPEG2 - 8300 GS, GS 8300M, je verjetno, da se je dostopni modul pokvaril. Obrnite se na servisni center, kjer boste popravili modul.
 • V primeru, da je ID številka definirana in naročnina ni potekla, potem:
 • Ponastaviti morate tovarniške nastavitve, ponovno naložiti sprejemnik, nato pa se bo čarovnik za nastavitev aktiviral in kanali bodo ponovno pregledani.
 • Če sprejemnik ni bil vklopljen za več kot tri dni, boste morali pridobiti aktivacijske ključe. Če želite to narediti, s preobremenitvijo sprejemnik, je treba vključiti na kanal "Infocal", in če se pokaže, nato pa pojdite na kanal "Movie show" - po katerem ponavadi kanali sami dešifrirati.
 • Kaj naj storim, če sprejemnik še vedno ni vklopljen, ko na primer odidem na daljše obdobje, da bi še naprej prikazoval napake "0" na "Tricolor TB"? Ponovno aktivirajte stikala. Da bi preprečili pojavljanje sporočila o napaki, je včasih potrebno pustiti napravo v omrežju, na primer ponoči.

  Sorodne publikacije