Mini Ninja: mimo igre

Mini Ninjas - igra, ki jo je ustvaril studio IO Interactive in izdana septembra 2009. Pripoveduje o malem ninji, po imenu Hiro, ki jo je mojster poslal v boj z zlobnim Gospodom, razburljivo sosesko antične Japonske. Spodaj boste prebrali odlomek Mini Ninja (Game), v katerem vam bomo predstavili melodijo zgodbe malega Hira in njegovih prijateljev.

Začetek prve stopnje

V Mini Ninji se prehod začne s pravljico o dogodkih iz starih let, ko je človeštvo živelo dobro in o tem, kako se je svet pojavil zločincu, ki mu je grozil, in tudi o Ninjah , ki je dal ukor zlobnega Mojstra in ga uničil, se je zdelo večno. Glavni junak se zbudi v majhni slamnatih hišicah, kot je bilo običajno na Japonskem, in po tem, ko je lik pod nadzorom, gremo od tam. Na samih vratih srečamo prijatelja in pravi, da čarovnik kliče malega Hiroja, da bi lahko opravil zadnji test.


Na poti do učitelja se boste srečali z različnimi drevesi, kar boste mahali, dobili boste plodove. Mimogrede, lahko obnovijo zdravje, vendar je bolje, da to naredite kasneje, ko ga resnično potrebujete. Z mostu lahko vidite čudovito reko, v kateri se najdejo različne ribe, vendar do sedaj to nima nič z nami. Igra zagotavlja mehaniko ribolova, in da bi to naredili, morate približati vodo, predizbrano ribiško palico v popisu, in s pritiskom na levi gumb miške, vrgel isto ribiško vrvico. Če želite, da riba izvleče, ko jo ugriznete, morate večkrat pritisniti isto levo tipko. Ko Hiro vstopi v hišočarovniku, takoj začne usposabljati! Levi gumb miške - udari meč Hiro in desno - ročno ali peš. Vse je zelo preprosto.


Pojdi za prijatelja

Takoj ko učitelj vidi, da smo dobro obvladali njegove tehnike, bo poslal mini ninjo na izlet svojemu prijatelju po imenu Foto. Mojster je tudi učil našega malčka, da ve, v katero smer mora premakniti misijo. Pritisnite tipko E in zaženite puščico. Pot do našega prijatelja bo preprosta, samo morate ubiti pakiranje vran, ki za malo Hiro ne bo naredil nobenega dela. Tukaj je naš prijatelj - sedi na drugi strani skale. Vse, kar je potrebno storiti, je, da pritisnemo prostor in preidemo po zidu do našega prijatelja, in to je dolgo pričakovano srečanje. Povej prijatelju, da išče gospodarja, greš k njemu. Zdaj se Hiro seznani z najpomembnejšimi tehnikami ninje - tihim umorom in močnim udarcem. Če želite tiho ubiti sovražnika, se morate vtipkati v njega s pritiskom na CTRL in ko igralec vidi ikono, morate pritisniti tipko LKM (levi gumb miške). Ko je potreben močan udarec, samo pritisnite Q in izberite nasprotnika ali le nekaj sovražnikov.

Učenje z urokom z mojstrom

Takoj po tem bo mojster rekel, da mora Hiro poznati čarobno umetnost, in nam bo dala zvitek z urokom. Odprl nam bo tako imenovani sveti Cucumis, kjer bo protagonist prejel novo magijo. Da bi ga uporabili, smo ga najprej vrnili v inventar, nato papritisnite tipko LKM. Po tem, Hiro mora iti za drugo uroka. Kot prej, pritisnite tipko E in sledite puščici.

Na poti do templja

Na poti do templja med prehodom Mini Ninje boste videli množico različnih gob in rastlin. Spakiramo jih v vrečo na smetišče in nadaljujemo. Ko se junak znajde v bližini podstavka s tečajem, je potrebno postaviti cvet in dobiti novo uroko, ki nam bo v prihodnosti pomagalo pri prehodu igre. Ko smo se opomogli, gremo s prijateljem v gospodarjevo hišo. Majhen LIFAKHAK, ki vam bo zelo olajšal igro, - do učitelja lahko pridete hitreje, če skočite v reko in jo poplavite. S tem se zaključi prva raven "Mini Ninja" (prehod 3 sezone).

Sorodne publikacije