Orka bojevniki. Izvor in posebnosti črpanja orkov v igri "Skyrim"

Ena najstarejših dirk v igri. Orkajevi bojevniki so veliki, pogosto mišičasti, s temno zeleno (redko sivo) kožo, ki izstopajo z očesi in ostrimi ušesi s pridihom elvenskega izvora. Kljub številnim teorijam niso rakunci in nimajo podobnih prednikov. Uradna skupnost ne navaja, kje se je res zgodilo, zato so ljudje na podlagi razpoložljivih netočnih podatkov pripravili veliko različnih teorij.

Od kje izvira ork?

Večina orkov živi v grebenu Drakonskega mostu in Rothgardskih gorah High Rock province. Morda so ti pogoji prispevali k nastanku takega videza.
Obstaja različica, po kateri so orferi v zori epohe postali kot ogri zaradi tesnega stika z zlim bogom Trinimakom. Obstaja veliko število knjig, ki podrobno opisujejo njihovo zgodbo, vendar vse to ni nič drugega kot teorije, napisane v igralnem vesolju. Na primer, knjiga Resnična esenca orkov kaže, da so orsimeri neposredni potomci starodavnega bistva kaosa in reda (ahedra) Trimanake, ki so nekateri člani rase priznani kot močnejši od vrhovnega božanstva Auriele. Potem ko je Boedija zrušila aedro in jo pogoltnila, je postal knez, ki ga je Malacat preklinjal. To je Trimanako naredilo kruto in pokvarljivo, morda so se njegovi ljudje spremenili z njim. Po tem dogodku je bila ena od glavnih teorij opuščena.


Moč in talenti

ZRazlog za to osnovno lastnost ni govoriti. Ogromna fizična sila ork-bojevnika "Skyrime" je neprimerljiva. In to ne velja samo za peti del. Tudi na Moravskem in Oblivionu so bili znani po neverjetnih močih, povezanih z močjo. V zadnjem delu imajo orcimesi prirojene talente, ki lahko povečajo moč fizičnih napadov za polovico, škoda pa se bo zmanjšala tudi za polovico. Zmožnost nošenja težkih oklepov se poveča za predstavnike te dirke za 10 in spretnosti zaklepanja, posedovanja enostranskega in dvoročnega meča, kovačenja in očarljivega oklepaja - pri 5. S takim bumom Orki bojevniki postanejo idealni borci na kratkih razdaljah.

Preizkus Malacata

Verjetno je pokrovitelj in prednik po svoji fizični moči zavezana orhimerjem. Prince Dadra, ki se pojavlja na različne načine, pogosto izvaja usodne bitke, vojne in turnirje, da preizkusi svoje potomce za moč.

Sorodne publikacije