IObit aplikacije: kako jih popolnoma odstraniti

Ta članek bo obravnaval iObit, kako ga odstraniti ročno in s pomočjo pomožnih programov. Na splošno velja, da je vredno govoriti o tem, za tiste, ki ne vedo, iObit ni samo en program, ampak cel paket sistemskih pripomočkov za optimizacijo delovanja vseh komponent računalnika, da bi povečali splošno produktivnost. Z drugimi besedami, članek bo razstavil, kako odstraniti vse programe iz iObita.

Kje je korenska mapa programa?

Toda preden pripovedujete o programu iObit (kako odstraniti in kaj narediti), je vredno malo naprej in pojasniti, kje in kako najti korensko mapo vsakega programa. Seveda vsakega programa ne bomo obravnavali posamično. Vsaka od teh metod deluje odlično s celotnim paketom aplikacij.


Najprej poglejmo najpreprostejši in najbolj razumljiv način - z uporabo bližnjice na namizju. Dejstvo je, da boste po namestitvi kateregakoli programa, ne glede na to, ali je iz paketa iObit ali v celoti v zaledju, med namestitvijo vprašani, ali želite na namizje postaviti bližnjico. In če ste med tistimi, ki postavite kljukico na to postavko, lahko varno uporabite to metodo. Bistvo je naslednje: po desnem kliku (PCM) programska bližnjica odpre meni. Moral bo izbrati »Mesto datoteke«. To je vse, korenska mapa programa je odprta. Če pa na namizju ne vidite bližnjice za pravi program, pojdite na drugo metodo.
On jene zelo drugačen od prvega, vse, kar se bo spremenilo, bo kraj ukrepanja. Tokrat bodo potrebne vse manipulacije v meniju Start. Prijavite se v meni »Start« - & gt; "Vsi programi". Videli boste seznam programov. Na seznamu poiščite tisto, ki jo potrebujete, in ponovno opravite vse zgoraj navedene manipulacije. Na koncu oči bi morali videti korensko mapo.


Če se bližnjica ni pojavila v meniju Start, vam bo pomagala le tretja pot. Gre za to, da ste sami našli to mapo v prevodniku. Če ste pri namestitvi namestitve namestili lokacijo namestitve, pojdite tja. V nasprotnem primeru je program nastavljen na standard na disku C. Vanj se mora prijaviti, nato pojdite v mapo Program File in ga že našli v mapi z imenom iObit. Kako odstraniti vse programe - pomislite malo kasneje in na tej stopnji morate opazovati vse nameščene pakete aplikacij. Pojdite na tisto, kar želite izbrisati.

Odstranimo ga s pomočjo monterja

. Ko govorimo o iObitu, kako odstraniti program, ne moremo omeniti standardnega načina. Poleg tega je glavna stvar, ki jo že vemo - kje je koren programa. Da ne bi dolgo napisali besede, pojdimo naravnost do točke.
 • V programski imenik se morate prijaviti.
 • Najde datoteko z imenom "unins000" in z razširitvijo .exe.
 • Zaženite datoteko.
 • Ko naredite te tri preproste korake, boste imeli okno, ki vas vpraša, ali se želite znebiti tega programa enkrat za vselej. Če jeDa, nato pogumno pritisnite gumb "Da", sicer "Ne".
  Kako odstraniti iObit iz vašega računalnika popolnoma z uporabo te metode, smo ugotovili, če pa iz nekega razloga ne najdete želene mape, vam bo pomagal naslednji način.

  Brisanje z uporabo "Programi in komponente"

  Torej, še naprej govorimo o iObitu. Kako odstraniti namestitveni program, smo ga že razstavili, zdaj pa govorimo o tem, kako ga odstraniti s standardnim pripomočkom za Windows "Programs and Components". Pravzaprav se bo to za nekoga zdelo še lažje kot prejšnje, saj ne boste morali iskati programskega imenika. Toda približajmo se točki.
 • Prva stvar, ki jo je treba storiti, je, da se prijavite na nadzorno ploščo. Vstopite v meni Start in kliknite na isto ime v vseh ploščicah.
 • Poiščite "Programi in komponente" v oknu. Odprite ta pripomoček.
 • Na seznamu vseh programov poiščite tistega, ki ga želite odstraniti. Izberite ga.
 • S klikom na PCM v kontekstnem meniju izberite "Delete /Edit".
 • Ko to naredite, se prikaže znano okno s potrditvijo postopka - pritisnite "Da". Tukaj ste se naučili, kako v celoti odstraniti iObit iz računalnika s pomočjo standardnega pripomočka za Windows.

  Odstranjevanje z iObitom

  Za nekoga se ta podnaslov zdi nenavaden, saj lahko z iObitom izbrišete iObit? In vse je preprosto. Dejstvo je, da ima programski paket tisti, ki se imenuje Uninstaller. Ta program je odgovoren za odstranjevanje drugih programov, vendar ga lahko tudi sam odstrani.Torej prenesite ta program, če ga nimate. Zaženi S seznama izberite aplikacijo in kliknite "Izbriši". Tu smo tudi ugotovili, kako v celoti odstraniti iObit iz računalnika. Windows 8 je bil predstavljen v članku, vendar na splošno in na drugih Windows, so vsi ukrepi podobni.

  Sorodne publikacije