Spletna stran "Beat Bablo": pregledi, umik denarja

Zaslužek na internetu je začel privabljati vse več ljudi. In tako na spletu obstajajo različna mesta za zaslužek ali služenje denarja. Nekateri od njih so prevare, nekateri pa dejansko plačajo za opravljeno delo. Danes bomo govorili o storitvi, imenovani "Beat the Babloon". Kaj je to? Kako delati tukaj? Ali naj se sploh pridružim tej storitvi? Odgovori na vse to in ne samo, da bodo nujno razkriti spodaj. Poleg tega, govorimo o vseh posebnostih uporabe borze.

Kratek opis

Kaj je "Beat the Goblin"? Tako se imenuje storitev za ustvarjanje denarja na internetu. V nekaterih je nezaupljiv. Bistvo je, da lahko na KolotiBablu oseba prejme denar brez posebnih spretnosti, znanja ali spretnosti. Naloga je, da vnesete captcha. Administracija Exchange ponuja številne naloge, visok profit in sistem ocenjevanja zaposlenih.


Zaslužek na kapitanu: biti ali ne?

Ampak res raziskano mesto plača? Ali je to še en prevar? Ali lahko sploh naredite captcha? Capcha je slika izkrivljenega besedila. Potrebno je preveriti in zaščititi spletna mesta. S preprostimi besedami, da potrdite, da ste resnična oseba, ne avto. Čevlji ne morejo prepoznati captcha. Ali lahko ustvarite dobiček pri vnašanju besedila iz ustreznih slik? Da, tak način dela na spletu obstaja že zelo dolgo. In zato "Big Baba" ponuja prave zaslužke. V vsakem primeru je izbrano področje dejavnosti verodostojno.

Registracija na spletni strani

Kako začeti pri "Beat the Babloon"? Povratne informacije uporabnikov kažejo, da morate na borzi ustvariti profil CAPTCHA. Registracija je popolnoma brezplačna, traja le nekaj minut.


Tu je navodilo, ki vam bo pomagalo, da se pridružite preiskovanemu portalu:
 • Odprite v brskalniku stran kolotibablo.com.
 • Kliknite gumb "Registracija". Nahaja se v zgornjem desnem kotu.
 • Podajte podatke za ustvarjanje računa. Ponavadi morate povezati spletno stran e-pošte, izumiti geslo za prijavo in uporabniško ime uporabnika.
 • Odprite pošto, navedeno v času registracije.
 • Pojdite na povezavo, ki jo je zagotovila uprava Koloti Bablo, da potrdite registracijo.
 • To je vse. Zdaj lahko začnete delati. Toda kako točno zaslužiti? In kako dobra je ta ideja?

  Začetek plač

  Registracija "Beat the Babloon" je končana. Takoj po potrditvi e-pošte lahko začnete z aktivnim denarjem. Ni tako težko, kot se zdi.
  Uporabnik je:
 • pod svojo prijavo pooblasti borzo.
 • Kliknite gumb "Začni zaslužiti". Prikazana je v "Private Office".
 • Na posebej dodeljenem polju natisnite besedilo s slike. O captcha bodo poudarjene značilnosti vnosa podatkov. Na primer, "razlikuje med velikimi in malimi črkami".
 • Kliknite gumb "Enter".
 • Pričakujte še en captcha in ponovite dejanje.
 • Tako bo uporabnik prejel denar za vnos besedilaslik Stroški (stroški) dela so prikazani v zgornjem desnem kotu delovnega prostora.
  Pomembno: če ne morete prepoznati besedila, lahko preskočite captcha. V ta namen ima sistem poseben gumb. Nahaja se v bližini nadzora, imenovanega "Uvod".

  Koliko dobite na spletnem mestu

  Koliko lahko zaslužite na storitvi "Beat the Babloon"? Captcha običajno ni zelo drag. Zato jih je treba uvesti v velikih količinah, da bi lahko dobro zaslužili. Uprava Koloti Bablo ponuja dostojno plačo. V eni uri bo uporabnik lahko prejel do $ 1. Vse je odvisno od kompleksnosti captcha in hitrosti uporabnika. Če verjamete v nekatere preglede, potem lahko študijska služba včasih zasluži do 500 rubljev na dan. Za to bo treba narediti veliko. Večina udeležencev projekta se pritožuje, da izmenjava ponuja nizke plače. In mnogi uporabniki ne morejo zaslužiti več kot 2-3 tisoč rubljev na mesec. Dejstvo je, kot je bilo že povedano, uspeh dela na "Beybladeu" odvisen samo od delavca. Hitro in pravilno tiskanje na tipkovnici bo znatno povečalo dobiček od opravljenega dela.

  Sistem razvrščanja

  Kaj je še povratna informacija "Beat the Babloon"? V letu 2017 so se uporabniki pogosto pritoževali s to izmenjavo. In to stanje se je pojavilo od registracije portala in je še vedno tam. Konec koncev je zaslužek na captchu delovno intenziven posel. In uporabniki računajo na hiter in enostaven dobiček. Kljub temu so se uporabniki dolgo časa odzvali pozitivnoo Koloti Bablu za sistem razvrščanja. Omogoča vam, da sčasoma razvijete svoj profil in povečate stroške dela. V "Osebna pisarna", lahko oseba, ki vidi top zaposlenih, znesek njihovih naloženih captcha in zaslužka. Vse informacije so na voljo in se ne skrivajo. Vsak uporabnik ima možnost, da pride na vrh. Zato nekateri uporabniki preučujejo izmenjavo in je vredna zaupanja.

  O umiku denarja

  Recimo, da človek zasluži nekaj denarja za "Beat the Babloon". Kako dvigniti denar iz sistema? Na tem področju ni pritožb. Dejstvo je, da izmenjava ponuja neposredne zaključke prek nekaterih plačilnih sistemov. Posli potekajo v 1-2 delovnih dneh. Denar bo naštet zelo hitro. In to dejstvo ne more, ampak prosim.
  Koloti Bablo trenutno sodeluje z naslednjimi plačilnimi sistemi:
 • Bitcoin;
 • "Yandex. Money";
 • "kivi";
 • Payza;
 • "OkPay";
 • WalletOne;
 • PayPal.
 • Pri delu s PayPalom morajo uporabniki pogosto čakati nekaj dni, da dvignejo sredstva. Toda to ni tako težko, če se zaloga resnično plača.

  Kako umakniti sredstva

  Ocene "Beat the Babloff" poudarjajo, da storitev ne zavaja svojih zaposlenih. Res je mogoče dvigniti denar iz sistema. Ampak kako? To bo zahtevalo:
 • Prijava po registraciji na "Beat the Babloon" (ruska različica mesta se odpre, ko greste na kolotibablo.com).
 • Pojdite v osebno omarico.
 • Kliknite gumb "dvigni denar".
 • Navedite podatke za transakcijo. Da bi se izognili ujetju, lahko pogledate kartev bližini polj za polnjenje informacij.
 • ​​
 • Za potrditev postopka.
 • Sedaj moramo samo počakati. Čez nekaj časa bo uporabnik prejel denar na določeni elektronski denarnici. Postopek, kot smo že povedali, pogosto traja le nekaj minut.

  Kazenski sistem

  "Bit of Babloe" je kraj, ki se pogosto govori v negativni luči. Vendar pa, kot pri vseh drugih zalog captcha. Dejstvo je, da v omenjeni storitvi ne obstaja samo bonitetni sistem, temveč tudi sistem glob. Za nepravilno vneseno besedilo lahko ljudje blokirajo. Na primer nekaj ur. Če ne želite čakati, lahko uporabnik odblokira svoj profil pred predvidenim rokom za samo 10 centov. Toda ljudje praviloma ne uporabljajo takšnega sprejema. Nekateri krivijo upravo "Beat the Bablo" za razvezo denarja. Mnenja o portalu captcha poudarjajo, da bo za 5 napak uporabnik blokiral le nekaj ur. Če je oseba dovolila 10 ali več napak za ves čas dela, se lahko njegov profil nepovratno blokira. Zato se bonitetni sistem ne bo rešil pred propadom. Bomo morali skrbno preučiti captcha in vpisati besedilo strogo brez napak. V nasprotnem primeru bo zaslužek na "Beat the Bablo" nedostopen.

  Recenzije

  In kaj se na splošno govori o storitvah, ki se preučujejo? Kot je bilo že poudarjeno, je portal pogosto obtožen prevare. Nekateri pravijo, da je Koloti Bablo škrlat in izguba časa. Treba je omeniti, da zaloga resnično plača zaposlenim in vam omogoča, da dvignete denar iz sistema. Ampak zaradi sistemakazni za delo na portalu postane problematična. To je lototron. Nekateri uporabniki pravijo, da posameznega captcha ni mogoče razveljaviti. Torej, prej ali slej bo profil zaposlenega blokiran.
  Yuzeri trdijo, da "Bey Bablo" ljudem omogoča, da zaslužijo suženjsko delo. Za dobiček morate vnesti več kot 1000 CAPTh za en dan. To je zelo težko. Izvedeno delo pogosto ne upravičuje pričakovanj. Nekateri pravijo, da lahko zaslužite na Koloti Bablu, vendar delo na captcha ni bilo zanimivo /ni prišlo do. In samo posamezni uporabniki celovito pohvalijo raziskano izmenjavo.

  Zaključek

  Spoznali smo spletno stran "Beat the Babloon". Zdaj je jasno, da se predstavlja. Je to lohotron? Jih ni. Stalež se resnično izplača, vendar je zaslužek na captchu delovno intenziven posel. Če želite delati na internetu in prejemati dostojno plačo, je priporočljivo poiskati druge načine ustvarjanja dobička.
  Koloti Bablo je najpogostejša stran za pridobivanje denarja na captcha, vendar z bonitetnim sistemom. Dokazuje ga čas, ne zavaja svojih zaposlenih, ampak delo tukaj je problematično. Še posebej zaradi sistema glob. Pogosto odganja nove udeležence.

  Sorodne publikacije